Anker PowerConf C300, Webcam pinter sareng hasil anu propésional

Telepon, rapat, telepon vidéo abadi ... Anjeun panginten parantos merhatoskeun yén webcam sareng mikropon laptop anjeun henteu saé sapertos anu diarepkeun, khususna ayeuna yén komunikasi digital sapertos kieu parantos biasa. Dinten ieu kami masihan anjeun solusi anu pikaresepeun pikeun sadaya masalah ieu.

Kami nganalisis Anker PowerConf C300 énggal, Webcam kinerja tinggi kalayan resolusi FullHD, Sudut lega, sareng fitur Kecerdasan Ponggawa. Pendakan sareng kami sadaya ciri alat anu aneh ieu sareng naon poin anu kuat na dibandingkeun saingan langsung, sareng tangtosna ogé poin lemah na.

Bahan sareng desain

Kami parantos terang Anker sateuacanna, éta nyaéta perusahaan anu condong bet dina desain premium sareng bahan dina produkna, hal anu hubungan harga na ngajantenkeun jelas pisan pikeun kami. Sedengkeun pikeun desain, éta ngagaduhan format anu cukup akrab, urang gaduh panel pusat anu séniorna sensor di tengahna, dikurilingan ku cincin warna logam anu urang bakal maca kamampuanna. 1080p (FullHD) candak kalayan tingkat pigura 60FPS. Bagian tukangna didamel tina palastik matte anu masihan sensasi kualitas sareng kuatna mantap. Éta ngagaduhan bukaan pikeun kabel dina bagian tukang anu sami ieu USB-C anu bakal meta ngan ukur hiji konektor.

  • Kabel USB-C panjangna 3m

Anu terakhir mangrupikeun titik anu pikaresepeun sabab ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun langkung seueur rohangan. Ngeunaan dukungan, éta ngagaduhan pangrojong dina bagian handap, tiasa disetél dugi ka 180 with sareng nganggo benang kanggo dukungan sekrup atanapi tripod klasik. Éta ngagaduhan dua poin dukungan deui kalayan kisaran 180º sareng akhirna bagian luhurna, dimana kaméra Éta bakal ngamungkinkeun urang muterkeun 300ate sacara horisontal sareng anu sanés 180º vertikal. Hal ieu ngamungkinkeun kaméra pikeun diadaptasi pikeun dianggo dina méja, dina tripod atanapi ku cara ngadukung di luhur monitor, dimana éta moal nyandak rohangan dina layar.

Dina aspék ieu kami mendakan tambahan anu pikaresepeun, sanaos henteu ngagaduhan sistem panutupanana pikeun sacara fisik nutupan lensa anu diintegrasikeun kana kaméra, Leres, Anker kalebet dua tutup sareng format geser dina bungkus sareng yén sipatna napel, urang tiasa nempatkeun éta sareng nyabutna sakahayangna dina sénsor, ku cara ieu urang bakal tiasa nutup kaméra sareng pastikeun yén aranjeunna henteu ngarékam kami, sanaos aranjeunna nyambung kana éta. Nanging, urang gaduh LED indikator payun anu bakal ngingetkeun urang ngeunaan status operasi kaméra na.

Instalasi sareng parangkat lunak anu tiasa disesuaikan

Intina Anker PowerConf C300 ieu Colokkeun & Puterkeun, ku ieu kuring hartosna yén éta bakal tiasa dianggo leres ngan ku nyambungkeun ka port USB-C tina komputer urang, Nanging, kami dibarengan ku adaptor USB-C kana USB-A pikeun kasus anu diperyogikeun. Sistem kecerdasan buatan sareng kamampuan pokus otomatis kedahna cekap pikeun dinten ka dinten urang. Nanging, penting pikeun ngagaduhan parangkat lunak dukungan, dina hal ieu urang nuju nyarios AnkerWork yén anjeun tiasa ngaunduh gratis, di jerona kami bakal mendakan seueur pilihan, tapi anu paling penting nyaéta kamungkinan ngamutahirkeun parangkat lunak Webcam sahingga manjangkeun dukunganana.

Dina parangkat lunak ieu urang bakal tiasa nyetél tilu sudut pandang 78 of, 90º sareng 115º, ogé milih antara tilu kualitas néwak antara 360P sareng 1080P, ngaliwatan kamungkinan nyaluyukeun FPS, ngaktipkeun sareng mareuman pokus, éta setelan HDR jeung Fungsi Anti Flicker Pisan pikabitaeun nalika urang nuju bercahya ku bohlam LED, anjeun parantos terang yén dina kasus ieu kedip-kedip biasana muncul anu tiasa ngaganggu, hal anu bakal kami hindarkeun. Sanaos sadayana, urang bakal ngagaduhan tilu modeu standar gumantung kana kabutuhan urang anu dina tiori ngamangpaatkeun Anker PowerConf C300:

  • Modeu Rapat
  • Modeu Pribadi
  • Mode Streaming

Kami ngarékoméndasikeun anjeun upami anjeun parantos mutuskeun kaméra ieu sayogi dina halaman wéb Anker sareng di Amazon, anjeun buru-buru masang Anker Work sareng nyandak kasempetan pikeun ngapdetkeun firmware kaméra, sabab bakal diperyogikeun pikeun ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun pungsi HDR.

Anggo pangalaman

Anker PowerConf C300 ieu bijil pikeun panggunaan anu leres sareng aplikasi sapertos Zoom, ku cara ieu, kami parantos mutuskeun yén éta bakal janten kaméra panggunaan utama pikeun siaran iPhone News Podcast Di mana ti Aktualidad Gadget urang ilubiung mingguan sareng dimana anjeun bakal tiasa ngaapresiasi kualitas gambar na. Dina cara nu sami, urang gaduh dua mikropon anu ngagaduhan pembatalan audio aktif pikeun jelas néwak sora kami sareng ngaleungitkeun sora éksternal, hal anu kami tiasa nga-verifikasi yén éta tiasa dianggo kalayan heran pisan.

Kaméra cecekelan ogé dina kondisi lampu handap kumargi éta ngagaduhan sistem koréksi gambar pikeun kasus-kasus ieu sacara otomatis. Kami henteu mendakan masalah operasi di macOS 10.14 sareng salajengna, ogé dina versi Windows langkung luhur tibatan Windows 7.

Henteu diragukeun éta dianggap alat anu pasti pikeun rapat kerja kami berkat kualitas mikropon na sareng kagunaan anu ditawarkeun ka kami, upami anjeun mutuskeun bet dina Anker PowerConf C300 tanpa ragu anjeun moal salah, dugi ka ayeuna, anu pangsaéna kami parantos nyobian. Kengingkeun tina 129 euro dina Amazon atanapi dina halaman wéb na nyalira.

PowerConf C300
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
129
  • 100%

  • PowerConf C300
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 27 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Tangkepan
    Editor: 95%
  • Conectividad
    Editor: 95%
  • operasi
    Editor: 95%
  • Pas
    Editor: 95%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu saé kualitasna
  • Kualitas gambar anu saé pisan
  • Poto sora hébat sareng pokus otomatis
  • Parangkat lunak anu ningkatkeun kagunaan sareng dukungan anu saé

Kontra

  • Mawa kantong leungit
  • Parangkat lunak na ngan ukur dina basa Inggris

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.