Naon antipirus online gratis anu paling saé pikeun PC anu tiasa dianggo?

antipirus gratis

Virus, anu takwa musuh tina alat naon waé anu ngagaduhan sistem operasi, tapi nganggo sebutan khusus Windows sanaos teu aya sistem anu dibebaskeun tina Trojan ieu. Nalika urang mésér komputer urang ngan ukur mikirkeun browsing, maén, ngaunduh kontén atanapi damel, urang mikir yén komputer henteu kedah program perlindungan pikeun fungsi anu leres sareng sapertos kitu mimitina.

Sababaraha waktos sareng seueur unduhan engké nyaéta nalika urang tiasa ngamimitian nyatet masalah dina komputer, sadaya unduhan anu teu kakontrol, kunjungan kana sagala jinis halaman sareng kabiasaan saderhana nganggo pendrives anu ngalangkungan seueur komputer sanés tiasa nyababkeun komputer anjeun sadayana kelas file jahat anu tiasa ngabeuratkeun komputer anjeun pikeun ngajantenkeun leres-leres gunana. Tapi masalahna sanés ngan ukur kaleungitan kinerja ogé urang tiasa nyayogikeun file atanapi data pribadi kami pikeun pihak katilu anu tiasa nyolong inpormasi penting ti kami. Hayu urang tingali mana anu pangsaéna anu urang tiasa mendakan gratis.

Naha langkung saé mayar atanapi nganggo pilihan gratis?

Éta sadayana dugi ka database anu ageung, anu perusahaan di balik program ieu teras-terasan diperbarui supados tetep sadayana ancaman malware anu tiasa ngahalangan tim kami. Ku cara kieu, henteu masalah kumaha anyar virusna, antivirus urang bakal tiasa ngungkulanana.

Tapi ogé efektivitas antivirus ieu ngalawan malware penting, atanapi pangaruhna kana kinerja komputer urang, kumargi sababaraha program ieu tiasa ngalambatkeun sistem urang pisan kusabab seueur konsumsi sumberdaya anu di tukang. Urang ogé kedah tumut kana mempermudah panggunaan atanapi kumaha intuitif panganteur na.

Dina rasa ieu antipirus gratis bersaing dina istilah anu sami sareng rakana anu mayar, ngahontal épéktipitas anu sami ngalawan virus sareng kinerja anu hadé sareng skor kagunaan.

Bédana dilakukeun ku pilihan tambahan sareng canggih anu tiasa urang milari perusahaan, tapi pikeun panggunaan pribadi kami moal ningali bédana kecuali dina saku.

Antipirus Gratis Avast

Kami ngamimitian kuat ku anu dianggap raja antipirus gratis, éta moal tiasa leungit tina daptar antivirus gratis anu pangsaéna dina pasaran. Program anu, numutkeun para ahli di lapangan, nawiskeun maksimal dina hal kaamanan, dina jangkungna batur anu dibayar sareng saluhureun seueur pilihan séjén. Salaku tambahan kana ieu, éta kéngingkeun hasil anu pangsaéna dina hal kagunaan, sabab éta mangrupikeun program anu épéktip.

avast

Upami urang nambihan ieu yén gampang pisan pikeun nanganan, ngonpigurasikeun sareng ngartos nalika peringatan ngeunaan kamungkinan ancaman lumangsung sareng yén ieu sadayana nyababkeun pangaruh sahenteuna pikeun kinerja komputer urang. Ieu henteu diragukeun ngajadikeun Avast antivirus anu pangsaéna pikeun komputer urang, tapi supados henteu janten pondok pisan urang bakal masihan langkung seueur pilihan kusabab anu sanés sigana langkung saé atanapi langkung pikaresepeun.

Antipirus Bébas AVG

AVG gaduh vérsi gratis tapi ogé anu mayar. Pilihan gratis ngagaduhan analisa malware tina sagala jinis, pembaruan real-time, meungpeuk tautan, unduhan sareng analisis kinerja tina tim kami.

avg

Éta rada langkung terbatas tibatan versi na anu mayar, tapi dina tingkat kaamanan éta sami-sami, naha hésé pikeun mamatahan pamayaran na. Tingkat kaamanan anu teu aya tandinganna numutkeun seueur ahli, kalayan gampang digunakeun sareng konfigurasi salaku daya tarik utama sareng boro ngahalangan kinerja alat-alat urang.

Kaspersky Antivirus Gratis

Sapertos anu sanésna, kami gaduh versi anu mayar sareng versi gratis, dina versi gratis kami moal hariwang ngeunaan kamungkinan kaleungitan kinerja kusabab konsumsi sumberdaya anu kaleuleuwihi, kumargi pangaruhna henteu matak nguntungkeun.

Kaspersky

Program ieu nawiskeun kami panyalindungan total tina sagala jinis malware sareng ngagaduhan alat panyalindungan khusus kanggo inpormasi kami anu paling penting. Sanaos sanés anu sanés tina antipirus gratis anu urang gaduh, versi anu mayar na mangrupikeun antipirus anu mayar paling saé.

Bitdefender Antipirus Free

Pilihan anu hadé pikeun pangguna anu milari scanner antivirus anu henteu ngahesekeun hal saatos dipasang. Éta dirarancang pikeun dijalankeun sacara lengkep di tukang, éta ngan ukur bakal nunjukkeun urang béja penting upami aya sababaraha kagiatan curiga. Analisis, deteksi sareng ngaleungitkeun malware dilaksanakeun sacara otomatis.

Bitdefender

Scanner saéstuna gancang, ngatur pikeun ngolah sadaya file sareng folder ngan sababaraha menit saatos ngamimitian. Éta ngagaduhan fungsi panalindungan anti panipuan sareng anti phishing, éta nandaan aranjeunna sareng ngingetkeun anjeun pas ngadeteksi aranjeunna pikeun nyegah maling data. Upami anjeun milari scanner tukang anu saé tanpa komplikasi, pilihan ieu pastina aya diantara paporit anjeun.

Panda Free Antipirus

Pilihan nasional moal leungit tina daptar ieu, éta mangrupikeun perusahaan Spanyol anu berpangkalan di Bilbao sareng Madrid. Salaku tambahan kana éta, éta kéngingkeun salah sahiji téknologi anu paling dipasihkeun di sektor éta.

Éta populér kusabab gampang dianggo, antar muka, sareng desain unik. Tapi alesan utama asalna tina jaringan pribadi virtual na (VPN). VPN tiasa dianggo ku neraskeun konéksi internét anjeun ka sérver anu aman. Sadaya data anu lebet sareng kaluar komputer aya dina crypt, anu nyegah Trojan ngakses lalu lintas internét anjeun. Tingkat kaamanan ieu disarankeun pisan upami urang nganggo jaringan internét umum.

panda

waktu Jaringan VPN panda gratis, tapi dugi ka 150MB per dinten. Janten éta ngan ukur bakal ngalayanan kami pikeun nganapigasi sareng nganggo surat. Upami anu kami pikahoyong nyaéta ngajagi kami tina unduhan, urang kedah kana versi anu mayar na.

Naha nganggo salah sahiji ieu tibatan Windows Defender?

Windows Defender dina komputasi umum mangrupikeun produk anu saé pisan pikeun kabutuhan poko, éta bakal ngadeteksi malware sareng ngalindungan urang ti éta sapertos program sanés. Tapi henteu nawiskeun panangtayungan ngalawan seueur jinis ancaman sanés sapertos ransomware atanapi panipuan.

Seueur pilihan gratis, bahkan sababaraha anu henteu aya dina daptar sapertos Avira bakal ngajagaan urang tina sagala anu dijaga ku Defender sareng seueur anu sanés. Janten langkung saé tibatan teu nanaon, tangtosna, tapi kuring henteu nyarankeun nyéépkeun kaamanan urang dina panangan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)