Naon blog IT sareng téknologi anu pangsaéna?

luhur-blog

nyaho anu mangrupakeun blog anu pangsaéna tina poko tangtu hal anu sesah pisan dipendakan; Aya blog tina seueur gaya anu béda sareng unggal pamaca mangrupikeun dunya anu béda. Anjeun resep blog sareng sobat anjeun panginten resep pisan anu béda sareng duanana raos leres-leres valid tur terhormat.

Waktos Ieu kami hoyong ngobrol ngeunaan téknologi sareng blog komputasi, téma anu pastina aya tawaran anu panghadéna. Ieu logis kumargi biasana profil jalma anu ngembangkeun situs wéb biasana téknis pisan, janten normal yén téknologi mangrupikeun hal anu aranjeunna resep sahingga nyiapkeun halaman wéb pikeun ngobrolkeun hobi na.

Naha peringkat atanapi kontes aya gunana?

Pikeun ngajawab patarosan ieu peringkat sareng kontes biasana didamel. Kontes Bitacoras 2015 ayeuna nuju dilakukeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji kontes anu paling ngagaduhan reputasi (kolega kami ti Warta Motor aranjeunna ngéléhkeun éta penghargaan pikeun blog motor pangsaéna taun kamari) anu aya dina Internét. Sareng ngan urang kami dina posisi ka 3 dina rangking Blog Teknologi janten upami anjeun resep halaman wéb kami sareng hoyong ngadukung kami anjeun kedah lebetkeun tautan ieu y sora pikeun kami. Perlu didaptarkeun tapi anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan gampang nganggo akun Facebook atanapi Twitter.

conto_buton_188

TOP 10 IT sareng IT blog

Tapi deui kana topik tina blog tech sareng gadget anu pangsaéna, masing-masing jalma bakal ngagaduhan pendapat. Di dieu urang bakal nempatkeun pilihan urang .... Kami arepkeun anjeun resep!

Engadget

xataka

Engadget mangrupikeun salah sahiji blog pangkolotna ngeunaan téknologi. Aranjeunna ngagaduhan tim éditor anu saé pisan sareng ngahasilkeun volume warta anu luhur pisan dinten ka dinten. Upami anjeun kedah mutahir sareng sagala rupa anu lumangsung dina téknologi sacara umum…. tanpa ragu yén éta mangrupikeun blog anu kedah diperhatoskeun.

Warta IPhone

ayeuna-iphone

Upami anjeun resep iPhone atanapi sadayana hubunganana sareng Apple, teras Warta IPhone mangrupikeun blog anu penting pikeun anjeun. Di sagigireun blog éta ogé ngagaduhan podcast ngeunaan Apple anu salah sahiji anu paling didangukeun dina iTunes.

Gizmodo dina basa Spanyol

gizmodo

Gizmodo dina basa Spanyol, versi Spanyol sahiji halaman wéb Amérika anu hébat pasti aya salah sahiji blog pangsaéna dina téknologi sareng gadget janten teu tiasa leungit tina daptar kami.

Mashable

mashable

Mashable Mangrupikeun halaman wéb anu hadé dina basa Inggris nyaéta rujukan dina dunya téknologi. Upami anjeun resep tetep mutahir sareng sagala rupa anu lumangsung di séktor sareng anjeun teu ngagaduhan masalah maca dina basa Inggris, ieu halaman wéb anu anjeun moal sono.

Android Gratis

android gratis

Android Gratis mangrupakeun blog hébat ngeunaan android, smartphone, tablet, jsb. Éta ngagaduhan seueur inpormasi kualitas pikeun nguntungkeun tina sistem operasi sélulér Google.

Androidsis

androidsis

Halaman wéb anu sanésna Anjeun teu tiasa lirén ngadatangan upami anjeun gaduh terminal Android es Androidsis. Aranjeunna gaduh seueur inpormasi ngeunaan ROM, gim, sareng aplikasi Android. salajengna ngagaduhan saluran Youtube kalayan seueur ulasan produk.

omicron

omicron

omicron, mangrupikeun halaman wéb anu hébat dina basa Spanyol anu ngabahas masalah anu aya hubunganana sareng téknologi pangénggalna sareng dimana urang bakal mendakan seueur tulisan anu berorientasi kana dunya sains atanapi Internet.

Verge teh

sisi-tungtung

Sejen tina buku wajaran beurat dina basa Inggris. Verge teh mangrupikeun salah sahiji blog pangsaéna ngeunaan téknologi dina bidang anu umum saprak blog ngurus sababaraha topik anu séjén sapertos sains, desain, mobil,…. nuhun, sadayana tina sudut pandang téknologi.

ZDNET

ZDNET

ZDNET mangrupikeun halaman wéb anu paling terkenal dina masalah téknologi pikeun ahli IT. Bagéan na ulasan ngeunaan produk téknologi mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna anu aya.

Engadget EN

engadget

La Vérsi Spanyol of Engadget mangrupikeun salah sahiji blog sanés anu teu tiasa leungit tina daptar ieu. Mangrupikeun salah sahiji tolok ukur di séktor sareng duanana vérsi na dina basa Inggris sareng Spanyol mangrupikeun dua situs kualitas luhur anu anjeun moal tiasa sono.

Sareng tungtungna…

Nya ieu parantos milik urang 10 blog téknologi luhur. Éta henteu disusun dina raraga naon waé kusabab aranjeunna sadayana kualitas luhur sareng kami moal tiasa ngadamel peringkat anu adil di antara aranjeunna sadayana. Kami arepkeun anjeun resep aranjeunna!

Tangtosna, tungtungna, urang moal tiasa hilap blog ieu; Warta gadget mangrupikeun blog téknologi anu saé anu parantos ngalaporkeun unggal dintenna ngeunaan sadaya téknologi sareng gadget anu pangénggalna ti saprak 2006. Kami salah sahiji blog pangkolotna ngeunaan téknologi dina basa Spanyol sareng kami janji bakal terus masihan seueur perang di payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Miguel Andres Delgado Cruz cenahna

    Halo sobat kuring resep pisan blog anjeun, kuring ngamimitian nyieun blog kuring sorangan sareng kuring damel sareng google adsense sareng kuring milari panyadia iklan mayar anu sanés anu tiasa kuring anggo di bumi anjeun aya iklan ti perusahaan sanés sajaba ti google, dupi anjeun tiasa ngabantosan kuring ku ngawartosan Naon ari aranjeunna sareng dimana kuring ngadaptarkeun kanggo tiasa ngagaduhan jinis iklan ieu. Hatur nuhun pisan.

    1.    Michael Gaton cenahna

      Halo Miguel Andres,

      Bisi kami kami nganggo pariwara ti agénsi iklan + perjanjian pribadi sareng klien. Masalahna nyaéta anjeun ngan ukur tiasa nampi jenis iklan ieu upami anjeun gaduh patalimarga anu ageung sareng numutkeun naon anu anjeun nunjukkeun sigana mah sanés anjeun.

      Sabalikna anu langkung saé nganggo Google Adsense tanpa ragu sareng sababaraha jinis alat pelengkap sapertos Buysellads.com atanapi anu sami.

      salam,

  2.   taksi cenahna

    Tulisan anu saé pisan, sahenteuna éta mangrupikeun portal anu paling diénggalan.

  3.   katia montellanos cenahna

    Jelas pisan, salah sahiji anu pang saéna anu kuring kantos baca.

  4.   Rodrigo Paredes cenahna

    Pos anu saé. Inpormasi anu akurat sareng lengkep.

  5.   Santiago Montes cenahna

    Hebat, ngan ukur inpormasi anu kuring pilari.

  6.   Maritza duran cenahna

    Saé pisan, langkung seueur blogger sapertos anjeun diperyogikeun.

  7.   Ivan cenahna

    Abdi hoyong nyarankeun halaman anu paling murah dina laptop tecoinfor.com

  8.   Pikeun ngahasilkeun cenahna

    Kuring masihan aranjeunna resep pikeun sagala anu aranjeunna parebut

  9.   Marco Antonio Noriega-Ramirez cenahna

    Marco Antonio Noriega Ramirez.- Téhnologi mangrupikeun jalan pikeun kamekaran masarakat urang.

  10.   Sergio Emilio Gallo Leon cenahna

    Sergio Emilio Gallo Leon.- Téhnologi pikaresepeun.

  11.   Tablet 10 inci cenahna

    Hatur nuhun pisan kana saran na. Anu kuring paling nuturkeun nyaéta Xataca, sigana éta mangrupikeun salah sahiji halaman anu pangsaéna dina basa Spanyol ngeunaan téknologi. Salam.

  12.   Gennesis Of The A cenahna

    Téknologi ayeuna ngabantosan urang pikeun ngalaksanakeun sababaraha kagiatan dina padamelan urang, dina akademi, dina kasihatan. jsb berkat téknologi, penemuan hébat parantos dikembangkeun anu diperyogikeun pikeun kamanusaan. duanana urang mahasiswa oge téknologi téh halus kusabab ngalangkungan komputer urang tiasa ngalaksanakeun sababaraha kagiatan sareng padamelan.

  13.   Joaquin Bresan cenahna

    Inpormasi anu saé. Nuhun kana pangageungna.

  14.   Mariana cenahna

    Inpormasi anu matak

  15.   NPC cenahna

    Kontribusi anu saé pisan. Nyatana, ieu mangrupikeun portal téknologi sareng komputasi anu paling saé, sanaos aya ogé blog anu narékahan pikeun nawiskeun inpormasi kualitas di sektor ieu, sareng kuring nyandak kasempetan pikeun nyebatkeun blog urang Net Punto Cero 😉 SALAM

  16.   Grup Panarjamah Okodia cenahna

    Halo! Tulisan ieu parantos ngabantosan pisan kami. Hatur nuhun pisan. Kami condong waspada ngeunaan révolusi téknologi pang anyarna kumargi, sanaos aranjeunna henteu pernah ngagentos padamelan ahli tarjamahan, éta biasana mangpaat pisan pikeun kahirupan sadidinten.

    Salam.

  17.   Sofi cenahna

    Input anu saé, hatur nuhun parantos ngabagi.

    Salam.

  18.   Ngalereskeun Mobile Murcia cenahna

    Hai Miguel, pribadi maca Genbeta, TICbeat sareng Xataca, tapi ogé, salian ti ilubiung dina forum.
    Salam!

  19.   Ian cenahna

    éntri anu saé, sareng pikeun sadayana anu resep kaamanan komputer didieu mangrupikeun halaman wéb anu ngagaduhan tutorial anu hadé ngeunaan peretasan etika -> cronicasethicalhacking.com

  20.   Inpormasi lengkep cenahna

    Kuring parantos google sakedik pikeun kiriman kualitas luhur atanapi tulisan wéb dina topik ieu. Googling akhirna kuring mendakan blog ieu. Ku maca tulisan ieu, kuring yakin yén kuring parantos mendakan naon anu kuring pilari atanapi sahenteuna kuring gaduh perasaan anu anéh, kuring parantos mendakan naon anu kuring peryogikeun. Tangtosna kuring bakal mastikeun yén anjeun moal hilap blog ieu sareng nyarankeun, kuring rencanana didatangan anjeun sacara rutin.

    Wasalam

  21.   pilar cenahna

    Abdi resep pisan, hatur nuhun kanggo tulisan anu narik pisan ieu.

  22.   pilar cenahna

    Abdi resep pisan. Hatur nuhun kana pangageungna

  23.   halo chedas cenahna

    yeeee
    hatur nuhun parantos ngantepkeun bagian ieu blog

  24.   hostesses di peru cenahna

    hatur nuhun parantos ngantepkeun bagian ieu blog

  25.   katherine cenahna

    Tulisan anu saé pisan, Téknologi mangrupikeun jalan pikeun pangwangunan masarakat urang.

bool (leres)