Ieu mangrupikeun generator surya Bluetti EB3A anyar

bluetti eb3a

Usul anyar sumping ti BLUETTI, salah sahiji perusahaan énergi héjo anu paling penting di dunya. Dina kasempetan ieu, generator surya EB3A, kalawan kamampuhan ngecas ultra-gancang, ningkat pak batré LiFePO4 sarta manajemén kakuatan pinter.

Naha pembangkit listrik leutik tapi perkasa ieu nangtung di luhur sésana? Naon anu ngajadikeun generator ieu gagasan metot? Kami ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu:

Naon nawaran stasiun Bluetti EB3A

Ieu daptar fitur utama generator Bluetti EB3A. Kompendium tina pangalaman Bluetti anu parantos diuji dina produkna anu sanés, ditambah sauntuyan perbaikan énggal sareng héran:

ngecas super gancang

Ku nerapkeun kamajuan dina téknologi ngecas BLUETTI Turbo, batré EB3A tiasa dieusi deui. ti enol nepi ka 80% kapasitas dina ngan 30 menit. Ieu mungkin duanana ku input AC jeung ku tanaga surya. Atawa duanana dina waktos anu sareng.

batré LiFePO4 268Wh

Sél batré résistansi tinggi diwangun ku fosfat beusi, sanggup nyadiakeun kami kalawan leuwih ti 2.500.000 siklus kahirupan. Salian nawarkeun kinerja ningkat, dampak lingkungan batré LiFePO4 leuwih handap.

batré LiFePo4

inverter pinter

Inverter 600W / 1.200W mangrupikeun jaminan ngecas gancang, ngirangan downtime sareng ningkatkeun waktos damel.

loba palabuhan

Salian kaluaran arus bolak-balik (AC) gelombang sinus murni klasik, stasiun ngecas Bluetti EB3A ngagaduhan palabuhan sanés anu kami bakal tiasa nyumponan sadaya kabutuhan dasar urang:

  • Hiji stop kontak AC (600W)
  • Hiji port USB-C PD 100W
  • Dua port USB-A 15W
  • Dua kaluaran DC5521
  • Hiji kaluaran 12V 10A
  • Pad ngecas nirkabel.

200W panel surya

Urang ogé bakal boga kamungkinan pikeun ngecas pinuh Bluetti EB3A kami ngaliwatan panel surya PV200 ku BLUETTI. Pilihan ieu nawiskeun kami muatan pinuh dina ngan ukur dua jam, nyaéta, kabébasan pikeun gaduh sumber listrik jauh tina jaringan listrik, contona nalika jalan-jalan di nagara urang sareng petualangan urang di alam. Atanapi ngan saukur gaduh cadangan listrik anu aman dina nyanghareupan kakurangan sareng instabilitas, dimana pareum listrik atanapi jatah tiasa lumangsung.

bluetti eb3a

manajemén batré pinter

EB3A dikawasa sepanjang waktos ku manajemén batré BLUETTI (BMS). Ieu tanggung jawab pikeun ngawaskeun fungsi stasiun anu leres sareng ngatur sadaya résiko anu kakeunaan, ti kaleuleuwihan sareng panas teuing kana kamungkinan paningkatan ngadadak dina tegangan sareng sirkuit pondok.

Poténsial

Aspék anu penting pisan anu kedah dihargaan. Stasiun ngecas EB3A gaduh a beurat 4,5 kg. Éta ngandung harti yén éta téh gampang pikeun ngangkut ti hiji tempat ka nu sejen, éta bisa dimuat tanpa masalah dina mobil jeung disposed of iraha wae jeung dimana wae urang hayang.

Bluetti EB3A: dimana sareng kumaha ngagunakeun pembangkit listrik?

Skenario dimana EB3A bakal mangpaat pikeun urang rupa-rupa. Ieu anu paling jelas:

Bisi pareum listrik

Kamungkinan anu, hanjakalna, janten langkung dipikaresep sareng anjeun kedah disiapkeun. Memang bener yén stasiun EB3A moal dipaké pikeun kakuatan parabot konsumsi tinggi (oven, freezers, jsb), tapi bakal ngajaga cahaya di imah atawa kulkas aktip bari pareum listrik lasts.

Kegiatan outdoor

EB3A ngamungkinkeun urang pikeun wisata sareng leungit diri di alam kalayan kaamanan yén urang bakal gaduh catu daya anu cekap pikeun telepon sélulér, kaméra, laptop sareng alat anu sanés. Dina cara anu sami, stasion bakal mangpaat pisan pikeun ngatur pesta di kebon, tanpa kedah ngaganggu kabel.

Harga sareng inpormasi

eb3a

Stasion BLUETTI EB3A ayeuna sayogi kalayan pikaresepeun harga jualan sateuacanna husus nepi ka 30 Séptémber:

  • EB3A: Dimimitian dina € 299 (26% tina harga aslina tina € 399).
  • EB3A + 1 Panel Surya PV200: Ti € 799 (diskon 11% dibandingkeun jeung harga aslina € 899).
  • EB3A + 1 Panel Surya PV120: Ti € 699 (nyaéta, diskon 13% dina harga aslina € 798).

Ngeunaan BLUETTI

Tanpa aya ragu, BLUETTI mangrupa salah sahiji merek rujukan di tingkat Éropa dina widang énergi héjo, kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dina industri. Solusi panyimpen énergi pikeun dianggo di jero ruangan sareng di luar mangrupikeun komitmen pikeun masa depan anu lestari sareng hormat ka lingkungan.

Ayeuna, BLUETTI mangrupikeun perusahaan anu tumbuh pinuh. Éta hadir di langkung ti 70 nagara sareng palanggan na di sakumna dunya jumlahna jutaan. Inpo leuwih lengkep dina bluetti.eu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->