Apple bakal nganggo prosesorna nyalira di Macs

ayeuna, Apple ngadamel prosesorna nyalira dina iPhone na, hatur nuhun anu kéngingkeun performa anu saé sareng umumna ngaleuwihan prosesor anu aya dina Android. Tapi dina kasus Macs na, perusahaan nganggo prosesor Intel. Sanaos sigana rencana perusahaan Cupertino badé bakal énggal-énggal ngarobah ieu. Kusabab aranjeunna badé ngadamel prosesorna nyalira.

Apple hoyong solokan prosésor Intel sareng nganggo nyalira na dimimitian taun 2020. Janten perusahaan hoyong ngahontal sadayana ieu ngan dina dua taun. Rencana ieu mangrupikeun bagian tina inisiatif anu disebat Kalamata anu diungkabkeun kamari.

Perusahaan hoyong ngahijikeun pangalaman pangguna na dina sadaya alat anu ayeuna dipasarkeun. Salaku tambahan, sigana yén rencana éta parantos dijalankeun. Salaku hasil tina ieu, Saham Intel murag kamari di pasar saham AS.

Éta bakal katilu kalina Apple bakal hijrah arsitektur dina prosesor Mac na. Ayeuna, aranjeunna bakal ngamimitian prosés migrasi ieu, anu janji bakal panjang. Tapi kalayan anu perusahaan ngarepkeun kéngingkeun kamerdékaan anu hébat. Kusabab ku cara kieu, aranjeunna bakal jawab sadaya komponén sadaya alat anjeun.

Sesuatu anu pisan ngirangan kagumantungan anjeun ka perusahaan sanés di séktor. Naon deui, Rencana Apple ogé bakal aya paningkatan anu penting dina Macs. Kusabab berkat prosesor anyar ieu aranjeunna bakal ngagaduhan kontrol anu langkung ageung kana cara komunikasi sareng parangkat lunak.

Perusahaan henteu acan némbalan klaim ieu ngeunaan proyék anyar na, sapertos biasana. Tapi média utama parantos ngalaporkeun sacara rinci ngeunaan rencana ieu. Janten sadayana nunjukkeun yén éta leres. Apple bakal ngantepkeun prosesor Intel dina taun 2020 pikeun nganggo nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.