Apple ngadaptar patén pikeun Touch ID dina layar

Toél ID dina layar

Kamekaran téknologi anyar anu saeutik demi saeutik smartphone laksanakeun terus tumuh. Sareng sanaos dina tataran jumlah pangguna Android parantos janten pamimpin mangtaun-taun. Apple henteu lirén dina usaha na pikeun ngajantenkeun iPhone langkung lengkep vérsi saatos vérsi. Inovasi anu tanpa ragu, sareng numutkeun pangguna nyalira, akhir-akhir ieu kasohor ku henteuna.

Saluareun paningkatan dina prosésor, parangkat lunak sareng kaméra, Geus aya sababaraha vérsi iPhone tanpa aya bewara anu pikaresepeun. Kamari dinten Salasa 17 urang parantos tiasa terang éta ti Cupertino patén anu aya hubunganana sareng integrasi Touch ID dina layar parantos didaptarkeun. Sareng sanaos éta sanés mangrupikeun kabaruan, éta mangrupikeun hal anu tiasa kéngingkeun paningkatan alit dina vérsi iPhone kahareup.

ID Wajah tiasa hirup babarengan sareng Touch ID pikeun kahiji kalina

Kusabab ngahapus dina iPhone tina dikenal sareng mitos tombol «bumi», vérsi ti iPhone X aranjeunna lirén gaduh téknologi pangenal sidik. Sistem kaamanan anu tiasa dianggo, sareng masih tiasa dianggo saé dina iPhone 8 sareng engké. Kalayan smartphone anyar sadaya layar teu aya rohangan pikeun ngahijikeun Touch ID.

Kaputusan pikeun miceun sidik anu maca henteu ngajantenkeun iPhone langkung aman. Sabalikna, sareng ieu upami éta sateuacanna, vérsi énggalna bakal aya téknologi pangakuan raray disebat raray ID. Téknologi anu aya anu Apple ningkat sacara signifikan pikeun ngajantenkeun "teu mungkin" pikeun dipotong. Naha aya kecap akses anu langkung aman sareng gampang pikeun diémutan tibatan wajah urang sorangan?

raray ID

Kanyataanna nyaéta sanaos ID Wajah resep pisan, Sareng sakumaha urang nyatakeun éta sateuacanna anu saé, aya anu ti mimiti mimiti aranjeunna sono ka anu maca sidik. Dina kaayaan cahaya atanapi bayangan rendah tangtu, pangenalan raray tiasa gagal. Hal anu henteu kajantenan ku anu maca sidik. Ku alatan éta, pikeun sababaraha taun, saprak Apple parantos damel dina ngahijikeun Touch ID dina layar.

Pamaca sidik layar dina iPhone salajengna?

Kami parantos tiasa ningali mangtaun-taun kumaha Apple "nginjeumkeun" téknologi anu aya sareng ningkatkeun kana teknologi na. Conto anu jelas ngeunaan ieu nyaéta ID Wajah nyalira. Pangakuan raray parantos dianggo dina alat sateuacan dilaksanakeun ku Apple dina iPhone X. Y junun ningkatkeun éta sanés ngan saukur moto poto wajah urang, tapi ngalakukeun pemetaan lengkep dina raray urang nepi ka 180º x 180º.

iPhone 12

Naha bakal kajadian anu sami sareng Touch ID anu dipasang dina layar? Urang tingali kumaha ayeuna, alat sapertos Samsung S10 parantos ngalebetkeunana. Sareng sanaos fungsionalitas anu kawilang positip, bacaan na dugi ka daérah khusus alat. Sababaraha sumber ngaku yén iPhone salajengna bakal tiasa maca sidik urang dimana waé dina layar. Pokokna, sabab Apple henteu pernah ngungkabkeun data ngeunaan patén na, urang kedah ngantosan dugi ka iPhone 12 janten kanyataan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)