Apple damel dina prosésor énggal pikeun MacBook Pro 2017 na

apel

Saatos éta hasil kauangan anu saé diumumkeun ku Apple minggu ieu, gosip ngeunaan alat salajengna perusahaan berbasis Cupertino balik deui ka halaman payun. Sareng éta dina jam-jam pamungkas Bloomberg parantos ngungkabkeun éta Barudak Tim Cook nuju damel dina prosésor énggal, dumasar kana arsitektur ARM, sareng yén éta bakal debut dina MacBook Pro anu bakal diluncurkeun di pasar taun ayeuna.

Chip ieu éta bakal hirup babarengan tanpa aya masalah sareng prosesor Intel, ngurus sababaraha pancén anu meryogikeun kakuatan low. Ieu bakal ngagentos prosesor utama beban padamelan anu penting.

Dina waktos ayeuna inpormasi ieu henteu resmi, sareng éta sapertos dina kasempetan anu sanés Apple henteu mastikeun atanapi nolak gosip naon waé, sanaos sumber Bloomberg, urang ampir tiasa nyarios yén urang tiasa ngandelkeun aranjeunna MacBook Pro 2017 Henteu ngan ukur aranjeunna bakal nyandak prosésor Intel di jero, tapi ogé bakal nyandak prosésor anu kadua ku arsitektur ARM.

Kaunggulan tina prosésor anu kadua ieu seueur sareng diantarana ningkatna otonomi anu luar biasa, hiji hal anu bakal dipikahormat ku sadayana pangguna sareng teu pernah aya sababaraha menit atanapi bahkan jam otonom anu tinggal.

Tangtosna, teu aya anu reuwas ningali prosésor anu kadua dina MacBook Pro, sareng nyaéta, contona, dina iPhone urang parantos ngagaduhan co-processor khusus pikeun ngitung léngkah sareng ngupingkeun paréntah sora anu urang pasihkeun ka Siri. Kalayan éta, beban padamelan penting dibébaskeun tina prosesor utami sareng ogé otonomi anu langkung ageung kahontal.

Naha anjeun mendakan kamungkinan Apple kalebet prosésor anu kadua dina MacBook Pro 2017 na anu pikaresepeun?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.