Ieu mangrupikeun 7 aplikasi anu pangsaéna pikeun balanja nganggo smartphone anjeun

smartphone

Henteu lami-lami teuing, balanja mangrupikeun kawajiban pikeun sadayana, nanging ayeuna Saha waé anu tiasa mésér sacara praktis sadayana anu diperyogikeun tina telepon pinterna sareng henteu kedah bangun tina sofa atanapi ranjang. Hal ieu dimungkinkeun berkat tumuhna perdagangan éléktronik, toko virtual ageung sareng utamina minat masarakat anu mésér ti kajauhan.

Upami anjeun teu acan lebet kana dunya perdagangan éléktronik, dinten ieu urang bade nunjukkeun ka anjeun 7 tina aplikasi anu pangsaéna pikeun balanja kalayan smartphone anjeun sareng tanpa kedah hariwang ngeunaan kedah ngotéktak puluhan toko pikeun milari naon anu anjeun peryogikeun.

Amazon

Amazon

Daptar ieu henteu tiasa ngamimitian cara anu sanés dibandingkeun sareng aplikasi tina Amazon, toko maya anu hébat anu didamel ku Jeff Bezos sareng unggal dinten ngagaduhan seueur pembeli di panjuru dunya. Tina aplikasi anu aya pikeun alat sélulér urang tiasa milarian produk, mésér harga, maca pilihan pangguna sanés sareng tangtosna mésér salah sahiji produk anu sayogi.

Sagala pangguna Amazon ogé tiasa ngaksés karanjang balanja, daptar kahoyong atanapi riwayat pesen, diantarana seueur hal-hal sanés. Upami anjeun biasa ngagunakeun vérsi wéb di toko virtual, langkung mungkin anjeun moal perhatoskeun bédana sareng aplikasi sélulér ieu, anu mangrupikeun salah sahiji toko maya anu pang lengkepna dina pasar nawiskeun kami.

Salaku tambahan, salah sahiji kaunggulan hébat aplikasi mobile Amazon nyaéta ngamungkinkeun anjeun pikeun nyeken barkod produk anu béda pikeun terang harga produk dina Amazon, ogé kasadiaan na. Ieu ngamungkinkeun anjeun, salaku conto, pikeun angkat ka toko fisik sareng ngabandingkeun hargana, pikeun mutuskeun ayeuna anjeun kedah mésér ti hiji tempat atanapi tempat anu sanés.

Amazon Mobile (AppStore Link)
Amazon Mobilebebas
Balanja Amazon
Balanja Amazon
harga: bebas

eBay

Upami Amazon mangrupikeun salah sahiji toko maya anu terkenal di dunya, eBay henteu katinggaleun sabab aya jutaan pangguna anu ngagaleuh toko terkenal ieu unggal dinten. Nanging, éta bénten-bénten béda ti anu sanés kumargi di dinya pangguna anu hoyong ngajual produk énggal atanapi anu parantos dianggo ditepungan dina jalan.

Ngaliwatan aplikasi eBay sayogi pikeun kaseueuran platform mobile, urang tiasa mésér sareng ngajual produk di panjuru dunya, henteu paduli wates. Sapertos kalolobaan aplikasi, éta bakal ngabéjaan urang sadaya gerakan anu kajantenan dina artikel anu urang gaduh susulan atanapi tawaran anu parantos kajantenan sareng anu tiasa ngantepkeun kami tanpa produk anu dipikahoyong.

eBay

Upami anjeun ngajual, tina aplikasi eBay pikeun smartphone anjeun ogé tiasa nuturkeun sacara caket sadaya produk anu anjeun badé dijual.

Ieu mangrupikeun tautan pikeun ngaunduh eBay dina alat ios sareng Android, tangtosna gratis gratis.

eBay: Pantun, Éléktronik sareng Imah (AppStore Link)
eBay: fashion, éléktronika jeung imahbebas
eBay: manggihan poéna online
eBay: manggihan poéna online

hak husus

hak husus

hak husus Éta parantos ngembang di sababaraha bulan ka pengker ku cara anu ageung, berkat padamelan anu saé sareng khususna pikeun nawiskeun kami iklan sareng penjualan tulisan sahingga anjeun tiasa mutahir.

Nganjang ka aplikasi mobile Privalia Anjeun bakal tiasa aksés presales ekslusif, nawaran sareng promosi mérek pangsaéna dina modeu, téknologi atanapi olahraga, kalayan harga anu pangsaéna dina jaringan jaringan.

Pas anjeun ngaunduh aplikasi dina alat sélulér anjeun, anjeun bakal tiasa ngakses diskon anu paling saé. Salaku conto, dina unggal dinten anjeun tiasa mendakan pilihan produk kalayan diskon 70% anu bakal ngantepkeun kartu anjeun oyag.

Privalia - Brand Outlet (AppStore Link)
Privalia - outlet Brandbebas
Privalia balanja
Privalia balanja
pamekar: Heueuh
harga: bebas

ngaharep

Upami anjeun hoyong balanja ku cara éfisién sareng pikaresepeun, sareng tanpa kabawa ku impulsiveness anu biasana salah sahiji faktor konci dina dinten balanja, naha ngadatangan puluhan toko fisik atanapi ampir. Kalayan ngaharep Urang kedah nyiptakeun daptar kahoyong teras linggih sareng ngantosan tawaran khusus anu cocog sareng anggaran anjeun dugi.

Upami anjeun henteu hoyong milari harga anu pangsaéna pikeun sadaya produk anu dipikaresep ku anjeun, anjeun tiasa nganggo Hayang supados batur damel anu cocog pikeun anjeun. Pas anjeun daptar daptar, anjeun bakal ningali kumaha padagang atanapi merek ageung mimiti nawiskeun produk kuring, kalayan diskon anu saé pisan dina sababaraha waktos.

ngaharep

Salaku tambahan, salah sahiji kaunggulan hébat anu ditawarkeun ku Wish kami nyaéta kami tiasa nyambungkeun jaringan sosial kana sababaraha platform anu paling penting di pasar, anu bakal ngajantenkeun tawaran éta dugi ka jumlah anu langkung ageung.

Kahayang - Balanja pikaresepeun (AppStore Link)
Kahayang - Balanja pikaresepeunbebas
Kahayang - Entong mayar teuing
Kahayang - Entong mayar teuing

kado

kado Éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu sakedik bakal disada, tapi saatos anjeun ngaunduh kana smartphone anjeun sareng nyobian, anjeun moal lirén nganggo éta. Sareng éta leres-leres manpaat pikeun ngadamel beuli alit. Salaku conto, Kado bakal sampurna nalika milih kado pikeun kulawarga atanapi babaturan anjeun.

kado

Aplikasi ieu tiasa nyarios éta ngagaduhan jiwa asistén maya sareng éta bakal ngabantosan pisan kami pikeun milarian kado Hatur nuhun ka mesin calakan na anu bakal ngamungkinkeun urang mendakan kado anu sampurna ngan ku sababaraha indikasi.

Kado. Panimu Kado
Kado. Panimu Kado
harga: bebas

Groupon

Groupon

Upami anjeun masih henteu terang aplikasi smartphone tina Groupon Henteu diragukeun hal anjeun sanés balanja virtual sareng ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pang populerna berkat diskon leueur anu nawiskeun kami kana ratusan barang unggal dinten.

Unduhan dina alat sélulér anjeun ogé bakal mawa sababaraha kaunggulan anu pikaresepeun nyaéta, contona, hatur nuhun kana béwara urang tiasa waé sadar kana diskon anu pangsaéna. Ieu kadang janten 70% sareng sanaos anjeun cicing di tempat anu jauh sareng teu dikenal, tong hariwang yén anjeun tiasa ngamangpaatkeun diskon di réstoran atanapi tata rambut caket dieu.

Tina alat sélulér kami, sapertos ti halaman wéb, urang tiasa mésér produk atanapi jasa naon waé, ngawaskeun caket sadaya diskon anu ditawarkeun unggal dinten sareng seueur deui anu anjeun ngan ukur mendakan upami anjeun ngaunduh aplikasi Groupon ayeuna.

Groupon (Tumbu AppStore)
Grouponbebas

showroomprive

Pasti nami toko virtual ieu kadéngéna saé pisan pikeun anjeun sareng iklan iklan tipi na diulang unggal waktos sakedik pisan dina sababaraha jaringan televisi anu paling populér. showroomprive Urang tiasa nyarios yén éta sanés aplikasi penjualan anu saderhana, kumargi ngalangkungan aplikasi anu aya pikeun smartphone urang tiasa aksés pikeun mésér barang sareng jasa anu sanés, tapi urang ogé tiasa ngaksés penjualan swasta pangsaéna.

showroomprive

Dina Showroomprive anjeun tiasa mendakan tulisan tina sagala rupa, ti baju modél, asesoris sagala jinis, sapatu, barang-barang kaéndahan atanapi hiasan sareng seueur deui produk anu ngajantenkeun platform ieu salah sahiji anu pangpentingna sareng populer di jaringan jaringan.

Salaku tambahan, ku aplikasi ieu anjeun bakal tiasa mendakan diskon leueur dina seueur barang anu tiasa dugi ka 70%.

Showroomprive - Penjualan swasta (AppStore Link)
Showroomprive - Penjualan swastabebas

Siap pikeun ngamimitian ngagaleuh pameseran ti smartphone ku sababaraha aplikasi ieu?.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.