Aplikasi gratis pangsaéna kanggo Mac

Macs, sapertos iPhone, parantos pakait sareng aplikasi anu mayar. Nanging, kanyataanana jauh tina téori ieu, kumargi sapertos dina Windows, iOS sareng Android, urang tiasa nganggo seueur aplikasi gratis anu ku kami dianggo nutupan sagala kabutuhan urang.

Béda sareng ios, ékosistem aplikasi pikeun Mac henteu diwatesan ku toko aplikasi resmi, sabab urang ogé tiasa mendakan aplikasi di luar éta. Upami anjeun nembé ngagaleuh Mac atanapi anu badé ngalih kana sistem operasi Apple pikeun komputer anjeun, maka kami bakal nunjukkeun ka anjeun aplikasi gratis pangsaéna pikeun Mac.

Nalika urang masang aplikasi anu teu sayogi di Mac App Store, macOS bakal nunjukkeun pesen anu ngingetkeun urang ngeunaan bahaya anu aya hubunganana. Upami aplikasi na parantos didamel ku pengembang anu disatujuan ku Apple, kami moal ngagaduhan masalah dina ngajalankeunana. Nanging, upami éta mangrupikeun pamekar anu teu dikenal sacara resmi, prosés masang sareng nganggona rada rumit, tapi tiasa dilakukeun tanpa masalah.

Dina tulisan ieu kami ngan nunjukkeun aplikasi anu didamel ku pangembang anu disatujuan ku Apple, janten kami moal ngagaduhan masalah nalika masang sareng ngajalankeunana dina komputer urang. Tanpa ado salajengna, Kuring ninggalkeun anjeun jeung aplikasi gratis pangsaéna pikeun Mac anu aya sareng di luar Mac App Store.

Halaman, Nomer, sareng Keynote

Alternatipna ka Kantor dina Mac

Halaman, Angka sareng Keynote mangrupikeun alternatif pikeun Microsoft Office anu ditawarkeun ku Apple pikeun ekosistem Mac. Sét aplikasi ieu, urang tiasa masang nyalira, nawiskeun kami sacara praktis fungsi anu sami anu urang tiasa mendakan di Microsoft Office.

Upami kabutuhan kantor otomatis anjeun aranjeunna henteu pisan khususAtuh kana aplikasi ieu, teu kedah nganggo versi Kantor bajakan atanapi nganggo pilihan sanés sapertos LibreOffice, sakumpulan aplikasi otomatisasi kantor gratis.

Upami urang ogé ngagaduhan iPhone atanapi iPad, susunan aplikasi ieu, anu sateuacana disebat iWork, nyingkronkeun sadaya file anu didamel ngalangkungan iCloud, ngarah tiasa diakses tina alat naon waé. Katiluna aplikasi ieu sayogi pikeun diunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun di handap ieu.

Halaman (Link AppStore)
kacabebas
Angka (Tautan AppStore)
nomerbebas
Keynote (Tumbu AppStore)
Keynotebebas

The Unarchiver

The Unarchiver

Salah sahiji aplikasi anu pangsaéna kanggo urang nalika dianggo sareng file anu dikomprés disebat The Unarchiver, aplikasi anu ogé gratis. Aplikasi ieu éta cocog sareng format anu paling sering dianggo sapertos Zip, RRA, Tar, Gzip… Éta ogé cocog sareng format anu langkung lami sapertos ARJ, Arc, LZH sareng seueur deui.

Tapi ogé, ogé ngamungkinkeun urang muka file dina format ISO sareng BIN. Henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang pikeun ngadékompresikeun jinis-jinis file ieu, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun niiskeun file dina format pos, sanaos pilihan ieu sayogi di macOS

The Unarchiver (Tumbu AppStore)
The Unarchiverbebas

silalatu

Unduh Spark pikeun Mac

Upami aplikasi email anu ku Apple kalebet asli, Mail, pondok tina fungsi sareng urang henteu hoyong nganggo vérsi wéb tina klién email kami, anu di Readdle nempatkeun kana panggunaan kami Spark, salah sahiji klien email anu pangsaéna sayogi gratis dina Mac App Store.

Spark cocog sareng Outlook, iCloud, Google, Yahoo, IMAP, sareng Exchange. Sababaraha fungsi anu ditawarkeun ku Spark nyaéta:

  • Jadwalkeun ngirim email dina waktos anu khusus.
  • Atur panginget susulan.
  • Milih antara tanda tangan email anu béda.
  • Ngadamel tautan kana email.
  • Kirimkeun surélék.
  • Sajumlah ageung pilihan pikeun ngaréka aplikasi.
  • Bales email ngaliwatan témplat standar.

Spark ogé sayogi pikeun ios sareng Android, janten urang tiasa gancang nyinkronkeun akun anu urang tambahkeun dina versi Mac dina alat sélulér urang atanapi sabalikna. Unduh Spark pikeun Mac.

Spark - Readdle Mail App (AppStore Link)
Spark - Readdle Mail Appbebas

AppCleaner

AppCleaner

Kadang-kadang, kami henteu mendakan yén teu mungkin pikeun mupus aplikasi tina komputer urang sanaos usaha urang usaha. Dina kasus ieu, urang tiasa ngalawan sareng komputer urang, balikan deui sareng cobian deui tanpa hasil sareng tanpa terang sababna sistem gagal.atanapi hayu urang miceun aplikasina. Dina kasus ieu App Cleaner mangrupikeun jalan kaluarna.

App Cleaner mangrupikeun aplikasi anu pangsaéna pikeun urang, bahkan langkung saé tibatan anu asli dina macOS nalika ngahapus aplikasi, sabab éta henteu ngan ukur ngahapus file aplikasi, tapi ogé ngahapus tilas naon waé anu tiasa ditinggali dina komputer urang. Operasi na saderhana nyeret aplikasi anu dipikahoyong kana ikon aplikasi sareng éta waé. Unduh AppCleaner.

Microsoft Kanggo Dianggo

Microsoft Kanggo Dianggo

Aplikasi daptar hal anu kudu dilakukeun sok dijantenkeun salah sahiji anu pang populerna di ékosistem seluler. Upami, salaku tambahan, urang nambihan kamungkinan nyingkronkeun data sareng aplikasi desktop, jenis aplikasi ieu janten a kudu. Kaseueuran aplikasi ieu dibayar atanapi peryogi langganan kecuali Microsoft To Do.

Microsoft To Do lahir saatos mésér Wunderlist ku Microsoft. Wunderlist parantos janten rujukan dina pasar aplikasi tugas, pasar ti mana Microsoft henteu hoyong kénca. Microsoft's To Do mangrupikeun hiji-hijina aplikasi anu kedah dilakukeun kalayan fungsionalitas pinuh pikeun nutupan sadaya kabutuhan sareng éta ogé gratis. Hijina sarat pikeun nganggo aplikasi ieu nyaéta gaduh akun Microsoft (@outlook, @ hotmail ...). Unduh Microsoft To Do

Microsoft To Do (Tumbu AppStore)
Microsoft Kanggo Dianggobebas

Amphetamine

Amphetamine

Upami kabutuhan anjeun ngalangkungan salawasna jaga alat anjeun, Amphetamine nyaéta aplikasi anu anjeun milari. Henteu ngan ukur sanggup ngahambat komputer urang tina pareum sacara otomatis, tapi ogé tetep dijalankeun nalika aplikasi jalan bahkan di tukang. Sakali aplikasi réngsé damel na, hatur nuhun ka Amphetamine, alat-alat urang tiasa bobo atanapi mareuman langsung.

Pilihan sanés anu nempatkeun urang tiasa ngajaga alat-alat urang salawasna jalan sareng nyegah tina bobo nyaéta:

  • Sedengkeun layar Mac anjeun keur eunteung dina monitor anu sanés.
  • Nalika alat USB atanapi Bluetooth disambungkeun
  • Sedengkeun batré Mac anjeun ngeusi batre sareng / atanapi nalika batréna aya di luhur ambang
  • Sedengkeun adaptor daya Mac anjeun nyambung
  • Sedengkeun Mac anjeun ngagaduhan alamat IP anu khusus
  • Sedengkeun Mac anjeun aya dina jaringan WiFi khusus
  • Nalika Mac anjeun nyambung kana jasa VPN
  • Salami Mac anjeun nganggo sérver DNS khusus
  • Nalika nganggo headphone atanapi kaluaran audio anu sanés
  • Nalika pasang drive atanapi volume khusus
  • Nalika Mac anjeun dianggurkeun pikeun ambang khusus
Amphetamine (Tumbu AppStore)
Amphetaminebebas

VLC

VLC pikeun Mac

Upami anjeun milari pamuter pidéo anu cocog sareng sadaya pormat pidéo anu tiasa anjeun pikirkeun, hiji-hijina aplikasi anu pangsaéna di pasar, duanana pikeun Windows kanggo iOS, Android, Linux, Unix, Chrome OS sareng tangtosna pikeun macOS nyaéta VLC.

Teu kedah milarian jauh deui sabab anjeun moal mendakan aplikasi naon waé anu nawiskeun anjeun kasaluyuan anu ditawarkeun VLC, kalebet format langka anu rékaman kaméra video tradisional.

VLC mangrupikeun pamuter sumber anu gratis sareng terbuka pamekar ku VideoLAN, sareng éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang maénkeun sagala jinis pidéo, tapi ogé ngamungkinkeun kami ngarobih format audio sareng pidéo anu béda. Unduh VLC pikeun Mac.

GIMP

GIMP

Sadayana hoyong ngagaduhan Photoshop dina komputer anjeun, sanaos ngan ukur nganggo pilihan dasar anu ditawarkeun ku éditor gambar sanésna, sapertos Preview, aplikasi macOS asli anu ngamungkinkeun urang ningali gambar naon, ngarobih ukuran, ngekspor kana format anu sanés ...

GIMP mangrupikeun VLC gambar. GIMP lengkep gratis sareng nawiskeun kami fungsi anu sami anu tiasa dipendakan dina Photoshop sareng Pixelmator. Aplikasi ieu tiasa dianggo ngalangkungan lapisan, janten urang tiasa ngarobih parsial gambar bari henteu mangaruhan hasil akhirna. Éta ogé kalebet fungsi klon pikeun mupus atanapi ngabenerkeun gambar.

Sapertos Photoshop, anjeun tiasa nambihan ekstensi sareng plug-in pikeun nambihan fungsi énggal sareng fitur tambahan salian ngamungkinkeun urang ngajadikeun otomatis tugas saderhana atanapi lengkep anu urang laksanakeun sacara berkala. Unduh GIMP pikeun Mac.

DeepL

Jero

Upami anjeun milari penerjemah dina bentuk aplikasi pikeun lirén gumantung kana versi panarjamah Google via browser, DeepL mangrupikeun pilihan gratis anu pangsaéna anu anjeun gaduh ku anjeun. Kusabab éta henteu kalebetkeun kana peramban, urang moal tiasa narjamahkeun halamanna sacara otomatis, sapertos anu tiasa di Chrome. Pikeun narjamahkeun téks, urang kedah pencét Control C (2 kali) sareng aplikasi bakal otomatis dibuka nganggo téks anu ditarjamahkeun. Unduh Deepl pikeun Mac.

Kotak

Kotak - Alternatvia Split View - Magnet

macOS asli nawiskeun kami fungsi Split View, fungsi anu tanggel waler pikeun nembongkeun dua aplikasi dina layar dibagi sami. Nanging, operasi na seueur anu dipikahoyong ti saprak éta ngaleupaskeun boh dok aplikasi sareng bilah ménu luhur.

Alternatip gratis pikeun Split View aya dina Kotak, aplikasi anu ngan ukur aya di luar Mac App Store sareng anu henteu ngamungkinkeun urang pikeun ngadistribusikaeun aplikasi dina desktop kami ku resep kami bari masih nunjukkeun duanana dok aplikasi sareng bilah menu luhur. Unduh Kotak pikeun Mac.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)