Ieu mangrupikeun pedalaman Xiaomi Mi Notebook Air

abdi-notebook-air

Kadatangan laptop Xiaomi ieu datang teu disangka-sangka sareng ampir teu aya peringatan saatos sababaraha bulan atanapi bahkan mangtaun-taun, dimana rumor ngeunaan peluncuranana kumalayang di sakitar jaringan sacara teratur. Kaleresan nya éta presentasi laptop ngaganggu urang sadayana ku reuwas sanaos mangrupikeun alat anu diarepkeun pikeun waktos anu lami. Ayeuna pangguna sareng média pangheulana nyekel leungeun kana salah sahiji Xiaomi Mi Notebook Air ieu, hal anu mimiti anu aranjeunna laksanakeun nyaéta buka tonggong sareng mendakan naon anu disumputkeun dina jero éta.Jelas, tés kinerja sareng fungsionalitas ogé dilaksanakeun, janten nyiapkeun tarjamahan pikeun YouTube. Kami gaduh pidéo anu nunjukkeun na jero laptop anu mimiti ti perusahaan Cina. Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur video anu parantos aya dina jaringan sosial:

Di jero modél ieu, anu khususna 13,3 inci, anjeun tiasa ningali yén upami aranjeunna nambihan ventilasi sareng sadayana lumayan kompak sahingga laptop alit henteu kakurangan nanaon. Kaleresan nya éta henteu perlu dibuka pikeun ningali saha anu nempatkeun bagian pakakasna kusabab sadaya pabrik anu nempatkeun bagian na dina kaayaan ieu némbongan di tukang.e Mi Notebook Air, sapertos AKG, Nvidia, Dolby atanapi Windows. Tangtosna, langkung seueur pabrik bakal nempatkeun komponén, tapi ieu mangrupikeun anu nembongan di handapeun.

Hal anu saé upami henteu gaduh logo di payun nyaéta unggal pangguna tiasa ngarobihna sesuai karesepna sakumaha anu urang tingali dina gambar. Henteu diragukeun ku desain aluminium sareng rada ati-ati ditambah harga $ 750 pikeun modél ageung 13,3 inci na $ 525 kanggo anu alit anu ngagaduhan 12,5 inci, ieu mesin anu saé pikeun pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodo cenahna

    Bawa pemicu anu lusuh