ASUS Ngenalkeun Anyar 13-, 14- sareng 15-Inci ZenBook

Angka Asus ZenBook

 

ASUS mangrupikeun firma anu aya di pasar ayeuna kalayan seueur produk sareng dina hal ieu firma nembé nampilkeun ZenBook énggal 13,14, 15 sareng XNUMX inci masing-masing ku layar NanoEdge éta, berkat opat pigura anu ipis-ipis na. aranjeunna ngamangpaatkeun 95% permukaan.

Buku catetan énggal ieu ngagaduhan rarancang anu langkung langsing, nambihan fungsi NumberPad dina touchpad anu ningkatkeun produktivitas sareng nambihan kamera IR 3D kanggo lingkungan anu hampang. ZenBooks anyar nawiskeun desain ati-ati sareng pangalaman visual anu spektakuler berkat layar na NanoEdge generasi anyar anu ngamangpaatkeun 92% permukaan payun sareng ngirangan ngirangan ukuran notebook.

Tampilan Asus ZenBook

 

Janten layar ieu nawiskeun pangalaman visual anu mengesankan anu manjang ti ujung ka ujung sareng ningkatkeun perasaan nyerep nalika urang aya di payun alat. Sadia dugi ka résolusi 4K UHD, panel anyar idéal pikeun nyiptakeun sareng ngararasakeun sagala rupa eusi dina éta. NumebrPad kanggo anu henteu terang alat répolusionér anu ngamajukeun produktivitas ku ngamungkinkeun lebetkeun nilai numeris liwat keypad numerik anu diwangun kana touchpad éta sorangan anu pastina ningkatkeun produktivitas nalika damel. Di sisi anu sanésna, penting pikeun dicatet yén ZenBook énggal dilengkepan pilihan komponén anu kalebet prosésor Intel Core i7 8 Gen sareng opat inti, dugi ka grafik NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, 16 GB RAM , Unit PCIe SSD sareng Wi-Fi kalayan kagancangan Gigabit.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén tim anyar nambihan sababaraha batré berkapasitas tinggi anu moal nguciwakeun pikeun pangguna, henteu paduli sabaraha lami sareng nungtut dinten damel, nyaéta dina kasus ZenBook 13 nawiskeun dugi ka 14 jam otonomi, ZenBook 14 dugi ka 13 jam sareng ZenBook 15 dugi ka 17 jam sakumaha anu dituduhkeun ku pabrikna. Salaku tambahan, séri ZenBook énggal ngempelkeun port USB Type-C (USB-C) kalayan spésifikasi USB 3.1 Gen. 2 anu ngalirkeun data kalayan kecepatan nepi ka 10 Gbps. Modél énggal ogé kalebet palabuhan USB Type A (dugi ka 5 atanapi 10 Gbps) sareng / atanapi USB 2.0, ogé HDMI sareng mikro-SD atanapi SD card reader pikeun nyambungkeun périferal urang.

buku asus zen

ieu tabél kalayan spésifikasi utama tina ASUS anyar ieu:

SPECIFICACIONES

ASUS ZenBook 13 (UX333FN)

processor Intel® inti i7-8565U

Intel® inti i5-8265U

layar 13,3 ″, FHD (1920 x 1080) NanoEdge

Sudut pandang 178 °

72% NTSC

Opat bezel ultra-ipis, dugi ka 95% rasio layar-ka-chassis

sistem operasi Windows 10 Imah
Grafis Nvidia® GeForce® MX150, 2GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memoria 8GB 2133MHz LPDDR3
neundeun PCIe SSD® 3.0 x4 1TB atanapi 2 PCIe SSD® 3.0 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kaméra 3D IR HD
panganteur USB 3.1 Gen 2 Tipe-C

USB tipe A (dugi ka 10 Gbps)

USB 2.0

HDMI

SD mikro

Audio gabungan

touchpad Desain NumberPad unik
audio Harman Kardon Certified ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikropon susunan ku pangrojong Cortana sareng Alexa10

batre 50 Wh, 3-sél, polimér litium

Dugi ka 14 jam otonomi

Adaptor

ayeuna

65 W, panyambungna: ø4 (mm)

(Kaluaran: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

dimensi 30,2 cm x 18,9 cm x 1,69 cm
beurat Layar anti sorotan: 1,09 kg

Pintonan standar: 1,19 kg

 

ASUS ZenBook 14 (UX433FN)
processor Intel® inti i7-8565U

Intel® inti i5-8265U

layar 14 ″ FHD (1920 x 1080) NanoEdge

Sudut pandang 178 °

72% NTSC

Opat bezel ultra-ipis, dugi ka 92% rasio layar-ka-chassis

sistem operasi Windows 10 Imah
Grafis Nvidia® GeForce® MX150, 2GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memoria 8GB / 16GB 2133MHz LPDDR3
neundeun PCIe SSD® 3.0 x4 1TB atanapi 2 PCIe SSD® 3.0 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kaméra 3D IR HD
panganteur USB 3.1 Gen 2 Tipe-C

USB tipe A (dugi ka 10 Gbps)

USB 2.0

HDMI

SD mikro

Audio gabungan

touchpad Desain NumberPad unik
audio Harman Kardon Certified ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikropon susunan ku pangrojong Cortana sareng Alexa10

batre 50 Wh 3-sél, polimér litium

Dugi ka 13 jam otonomi

Adaptor

ayeuna

65 W, panyambungna: ø4 (mm)

(Kaluaran: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

dimensi 31,9 cm x 19,9 cm x 1,59 cm
beurat Layar anti sorotan: 1,09 kg

Pintonan standar: 1,19 kg

 

ASUS ZenBook 15 (UX533FD)
processor Intel® inti i7-8565U
layar 15.6 ″, 4K UHD (3820 x 2160) NanoEdge

15.6 ", FHD (1920 x 1080) NanoEdge

Sudut pandang 178 °

72% NTSC

Opat bezel ultra-ipis, dugi ka 92% rasio layar-ka-chassis

sistem operasi Windows 10 Imah
Grafis Nvidia® GeForce® GTX 1050 Max-Q, 2GB / 4GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memoria 16GB 2400MHz DDR4
neundeun PCIe SSD® 3.0 x4 1TB atanapi 2 PCIe SSD® 3.0 x2 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kaméra 3D IR HD
panganteur USB 3.1 Gen 2 Tipe-C (ngadukung layar)

USB tipe A (Hingga 10 Gbps)

USB tipe A (Hingga 5 Gbps)

HDMI

Pamaca kartu SD

Audio gabungan

audio Harman Kardon Certified ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikropon susunan ku pangrojong Cortana sareng Alexa10

batre 73 Wh 4-sél, polimér litium

Dugi ka 17 jam otonomi

Adaptor

ayeuna

90 W, panyambungna: ø4 (mm)

(Kaluaran: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

dimensi 35,4 cm x 22 cm x 1,79 cm
beurat Layar anti sorotan: 1,59 kg

Pintonan standar: 1,69 kg

Sareng kitu teh harga sareng kasadiaan tina modél anyar ieu:

  • ZenBook 13 (UX333): Dimimitian dina 1.199 euro kalayan kasadiaan langsung
  • ZenBook 14 (UX433): Dimimitian dina 1.349 euro kalayan kasadiaan langsung
  • ZenBook 15 (UX533): Dimimitian dina 1.449 euro kalayan kasadiaan langsung

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.