ASUS NovaGo, laptop kalayan prosesor sélulér sareng otonomi 22 jam

Laptop ASUS NovaGo

Era notebook anyar bakal datang. Nalika smartphone anu pang kuatna sumping di pasar, éta parantos diucapkeun saolah-olah urang nyandak komputer dina saku urang. Sareng nyaéta kapasitas pangolahan anu rada luhur dina modél anu paling ayeuna. Janten, saurna sareng anu parantos dilakukeun: prosesor ieu bakal janten jantung buku catetan anu bakal datang pikeun mencét pasar. Sareng salah sahiji anu mimiti anu bakal urang tingali nyaéta ASUS NovaGo.

ASUS Taiwan parantos gaduh pangalaman janten salah sahiji anu mimiti ngaluncurkeun platform énggal. Sareng waktos ieu anjeunna ngalakukeun éta nganggo laptop éta janji bakal nyambung sepanjang waktos; gampang pisan dianggo (dumasar kana Windows) sareng nganggo otonomi luar biasa dina sektor portabel.

ASUS NovaGo: anu mimiti tina platform 'Always Connected PCs'

ASUS parantos mendakan angsa na anu neundeun endog emas nalika anu munggaran némbongan netbooks - saha waé anu émut ka éta ASUS Eee PC 701? -. Sareng éta hoyong ngalakukeun hal anu sami sareng platform Microsoft "Connected PCs" Microsoft. Platform ieu bakal nyobian nawiskeun peralatan di pasar anu beuki nungtut langkung portabilitas sareng otonomi kerja langkung jauh ti bumi atanapi kantor.

Sareng ieu dimana ASUS NovaGo asup, laptop anu ngagaduhan layar 13,3 inci; LED-backlit sareng ngahontal résolusi maksimum 1.920 x 1.080 piksel. Ogé, panel ieu Éta tiasa dilipat janten sapinuhna tablét ngagunakeun sareng kamungkinan nganggo a stylus. Salaku tambahan, beurat na nyaéta 1,39 kilogram sareng nawiskeun chassis kandel 1,49 sentimeter - pikeun masihan anjeun ideu: Apple MacBook beuratna 920 gram sareng kandelna 1,31 séntiméter.

Ogé, upami anjeun ningali desain luar na, tombol fisik pikeun kontrol volume atanapi hurung / pareum, pisan dina gaya mobile: dina hiji sisi sareng henteu nyerang keyboard utama. Tangtosna, keyboardna bakal raoseun dianggo sareng dina trackpad urang bakal ngagaduhan maca sidik jari pikeun muka konci pakakasna kalayan langkung aman.

Handphone ku desain laptop

ASUs NovaGo dina format tablet

Samsung atanapi Apple parantos masihan kami pitunjuk dimana pasar nuju. Apple sareng iPhone atanapi iPad na sareng prosesor anu kuat anu ngahontal kinerja anu langkung saé tibatan laptop; Samsung nambihan pangkalan kana héndsét kelas luhurna nalika nyambung ka monitor janten komputer biasa.

Nya, teraskeun sareng ideu ieu, ASUS ngahijikeun prosésor sélulér kana NovaGo na: Snapdragon 835 (Anu sami dianggo ku héndsét sapertos OnePlus 5, Samsung Galaxy S8 atanapi Samsung Galaxy Note 8. Kunaon prosesor ieu? Kusabab éta nyayogikeun efisiensi kakuatan sareng énergi. Ogé, chip ieu tiasa ditambihan mémori RAM dugi ka 8 GB sareng nepi ka 256GB Spasi gudang.

Sambungan dina jangkungna sareng otonomi mobile

ASUS NovaGo sareng Snapdragon 835

Urang nyarioskeun perkawis laptop sanés hapé. Ku alatan éta, sambungan fisik kedah dugi ka tugas. Dina hal ieu, ASUS NovaGo bakal gaduh kaluaran HDMI ogé dua port USB 3.1 (tipe A) - panginten aranjeunna tiasa kalebet USB-C - sareng Kartu MicroSD dugi ka 256 GB paling-paling.

Nanging, hal anu paling pikaresepeun asalna tina tangan sambungan nirkabel. Laptop ASUS ieu bakal ngagaduhan WiFi ac MIMO 2 × 2 pikeun sinyalna sareng kagancangan anu langkung ageung; moal ngagaduhan sambungan Bluetooth (?) sareng modem 4G LTE (Qualcomm Snapdragon X16 modem (Gigabit LTE sareng DL: 1Gbps, UL: 150Mbps; 4 × 4 MIMO)). ASUS NovaGo bakal tiasa dianggo sareng kartu NanoSIM (ngalangkungan slot microSD) atanapi sareng kartu eSIM.

Akhirna, upami urang nyarioskeun jantung téknologi mobile sareng mobile ku chassis laptop, batréna moal nguciwakeun. Sareng dina hal ieu éta janji dugi ka 22 jam otonomi dina hiji muatan; urang bakal ningali dina tés anu leres-leres dugi ka mana leresna.

Sistem operasi, kasadiaan sareng harga

kagunaan tina ASUS NovaGo

ASUS NovaGo ieu bakal sumping sareng Windows 10 S tos dipasang. Platform ieu mangrupikeun pérsi Windows 10 anu énténg pisan, janten pastina kami henteu ngagaduhan sadaya aplikasi anu sayogi. Naon deui, sistem operasi ieu lahir sareng ideu pikeun ngungkulan Chromebooks. Ayeuna, numutkeun halaman Taiwanese, laptop ieu tiasa ditingkatkeun kana Windows 10 Pro gratis.

Warta anu goréng nyaéta nalika muncul dina mimiti taun 2018 éta bakal dilakukeun di sababaraha pasar anu henteu kalebet Spanyol. Bakal dilakukeun dina: Amérika Serikat, Inggris, Italia, Perancis, Jérman, Cina sareng Taiwan. Sareng harga na 599 dolar (504 euro kanggo ngarobih) kanggo vérsi kalayan 4 GB RAM sareng rohangan 64 GB. Sedengkeun puncak jajaran (8 GB RAM sareng 256 GB ruang) bakal dugi ka 799 dolar (673 euro).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.