ASUS ProArt StudioBook 15, laptop pikeun nungtut panyipta

Komputer sareng laptop tradisional nyandak dorongan anyar dina sababaraha bulan terakhir dina hal penjualanna ku alesan anu jelas, ieu parantos ngajantenkeun seueur pangguna nganggap laptop salaku alat padamelan pikeun tiasa nungtut anu langkung ti biasana, sareng éta lolos anu datang nutupan jajaran Asus ProArt StudioBook.

Kami ngagaduhan tabel analisa anu nembé Asus ProArt StudioBook 15, alat pikeun panyipta eusi kalayan layar anu luar biasa sareng seueur anu tiasa ditawarkeun. Tetep sareng kami sareng mendakan sadaya detil produk Asus ieu, kalayan pro sareng kontra na.

Bahan sareng desain

Urang badé ngamimitian nyarios ngeunaan desain sareng matéri sareng urang intina nyarios ngeunaan hiji workstation. Jinis laptop ieu sanés hampang atanapi ipis sareng éta ogé ngagaduhan logika, urang henteu hoyong kaleungitan sakedik sareng urang badé nungtut kinerja tinggi. Kituna, urang kedah tumut kana dimensi dimensi 1,89 cm x 36 cm x 25,2 cm. Dina pandangan heula katingalina ageung, utamina upami urang nyandak bentukna lempeng agrésif sareng karét gelang handap anu menonjol anu ngabantun ventilasi ku cara ngangkat alatna.

Teu aya produk anu kapendak.

  • Dimensi: 1,89 cm x 36 cm x 25,2 cm
  • beurat: 1,98 Kg

Ngeunaan beuratna urang gaduh sakedik kirang ti 2Kg. Mibanda casis logam bertulang sahingga ngajaga jinis dina nyanghareupan pamindahan anu konstan anu sipatna bakal tunduk. Kami gaduh konéksi di tukang sareng payun, babarengan sareng celah ventilasi alit ogé dina dua sisi sareng pas dina handapeun layar.

Éta didamel dina a aloi magnésium anu ngajadikeun anjeun ngarasa premium kana alat anu langsung kaluar tina kotak. Jalur kibor backlit na leres, sareng trackpadna lumayan ageung. Kami henteu ngagaduhan éta upami urang ngagaduhan keyboard angka sareng panggunaan pigura layar henteu khusus diperhatoskeun.

Ciri téknis

Urang ayeuna nyarioskeun bagian anu murni téknis. Dina unit kami parantos diuji urang ngagaduhan prosesor 7th Intel Intel Core i9750 (XNUMXH) anu bakal dibarengan ku 16 GB RAM DDR4 dina 2.666 MHz.

  • Prosesor: Intel Core i7 9750H
  • Grafik: NVIDIA RTX2060
  • Memoria RAM: 16GB DDR4
  • Panyimpen: 1TB M.2 PCIe Gen3 x4 NVMe SSD (Hyper Drive)
  • Batré: 4 sél (76 Wh)

Dina bagian grafis nyaéta dimana urang mendakan anu paling pikaresepeun, dibarengan sakali deui ku NVIDIA anu dipasang na RTX 2060 dina workstation ieu. Hal ieu dirarancang pikeun ngiringan arsiték, spesialis sora sareng désainer sacara umum dina jam-jaman panjang pikeun ngolah sadaya eusi éta.

Kami pasti nyanghareupan workstation kinerja anu saé, sanaos panginten kami bakal ngaapresiasi ningkatkeun generasi kasapuluh Intel Core i7 ku masalah konsumsi, sanaos kanyataan yén pagelaranana henteu acan ningkat sacara éksponénsial ogé. Kami gaduh port muatan Asus tradisional sareng catu daya éksternal anu cukup.

Kami nyandak kasempetan pikeun nyebatkeun bungkusan produk anu luar biasa, sajenis "folder" anu Asus ngajantenkeun anjeun seuri dina kontak anu munggaran.

Konéktipitas sareng tiis

Sedengkeun pikeun konéktipitas, urang nyanghareupan workstation, kitu Asus henteu hoyong kami kakurangan nanaon:

  • 1x USB-C 3.2 kalayan DisplayPort (10 Gbps)
  • 1x USB-A 2.0
  • 2x USB-A 3.1
  • 1xHDMI 2.0
  • Jack audio kombo 1x
  • 1x RJ45 Gigabit Ethernet Port
  • WiFi 6
  • Bluetooth 5.0

Palabuhan ieu disebarkeun antara tees USB di sisi katuhu, sareng sambungan sésana di sisi kénca dimana input kakuatan ogé aya. Pribadi kuring bakal resep input kakuatan jauh ti HDMI sareng RJ45, sanés kusabab gangguan tapi kusabab masalah pendinginan, daérah éta cenderung panas pisan.

  • Teu aya produk anu kapendak.

Ngeunaan tiis, urang gaduh sistem dissipation diwangun ku fins aluminium, dua kipas 83-agul aktif sareng 6 heatpipe kontak langsung. Anu ngageleger nyaéta kipas sepi "relatif" anu ngémutan ukuran notebook sareng paménta kinerja, sakitar 39 dBA sakumaha anu parantos urang tingali dina analisa urang. Kuring henteu mendakan aya keluhan tingkat noise khusus sareng para penggemar. Dina hubungan ieu, ASUS ProArt StudioBook 15 H500GV ieu henteu manaskeun langkung seueur tibatan biasana, janten suhuna henteu sigana mangrupikeun aspek anu pikahariwangeun.

Layar gélo sareng sora pikeun cocog

Layar mangrupikeun pikasieuneun anu nyata, urang gaduh panel tina 15,6 inci (32,62cm) IPS tradisional kalayan lampu latar LED sareng ngaluarkeun 400 nits kacaangan. Resolusi nyaéta 4K (3840 x 2160) kalayan kisaran warna anu cukup sengit sareng tangtosna lapisan anti-reflektif anu cocog sampurna. Sudut nempoan saé pisan sareng urang gaduh Sértipikasi PANTONE kalayan Delta-E <1,5 akurasi warna sareng 100% Adobe. Sakedik deui anu tiasa dipenta deui, hiji-hijina "tapi" nyaéta anu jelas-jelas henteu dirancang pikeun maén, janten urang mendakan diri Laju nyegerkeun 60 Hz.

Hasilna saé saé pisan, sigana kuring sacara pribadi titik anu paling luar biasa dina produk. Hal anu sami kajadian sareng sora, éta kuat sareng jelas, dina jangkungna layar, anu bakal ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur nyiptakeun eusi, tapi ogé resep upami urang ngusulkeun ngalakukeun éta. Pasti dina bagian multimédia alat ieu seueur bersinar.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Kuring badé mimitian ku anu goréng, sareng éta upami urang payuneun stasiun damel kuring henteu ngartos pisan sababna urang henteu ngagaduhan webcam atanapi port sambungan Thunderbolt 3, aranjeunna mangrupikeun poin négatip anu jelas-jelas bertentangan sareng tujuan produk.

Pikeun bagian na, kami gaduh titik anu ditetepkeun saé pisan sapertos kualitas layarna anu hébat, panyatur anu hadé, pisan tiiseun tiiseun sareng kakuatan pamungkas tina produk anu nyiptakeun eusi.

Pondokna, laptop pikeun panyipta eusi anu anjeun tiasa ngagaleuh harga sakitar 2.300 euro gumantung kana point of sale ComoTeu aya produk anu kapendak.atanapi halaman wéb éta nyalira Resmi Asus.

ProArt StudioBook 15
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
1999 a 2300
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 95%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Konstruksi anu saé sareng sepi pisan
  • Tampilan luar biasa tur spiker
  • Ogé ngonpigurasi salaku workstation a

Kontra

  • Teu nganggo Webcam
  • Tanpa Thunderbolt 3
  • Harga anu rada luhur
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.