ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551, éta kaulinan sareng éta premium [Analisis]

Urang teu salawasna boga kasempetan pikeun nganalisis jeung niténan alat groundbreaking misalna. Waktos ieu bakal ngingetkeun anjeun inevitably ka Asus Zenbook Pro Duo alat nu urang ogé geus dianalisis didieu di Gadget News sarta ti mana ieu Zephyrus Duo inuman langsung dina hal desain, tapi sakumaha salawasna, diadaptasi ka publik Républik Gamers.

Kami ningali langkung jero ngeunaan ASUS ROG Zephyrus Duo anyar, laptop kaulinan layar duaan sareng hardware skandal, naha éta nyayogikeun naon anu dijanjikeun? Éta persis anu urang hoyong analisa dina laptop ieu anu ditawarkeun salaku alternatif anu unik sareng khusus dina pasaran.

Desain anu unik sareng teu cocog

Hal kahiji anu narik perhatian urang nyaéta desainna, sanaos urang mendakan kasaruaan anu lumrah, sakumaha anu parantos disebatkeun, sareng lanceukna dina versi konsumen standar Zenbook Duo, éta gaduh karakter sorangan. Tangtosna dibandingkeun sareng versi sateuacana henteu seueur robih, tapi panutup tukang ngagaduhan mikro-perforasi klasik khas produk Republic of Gamers. sareng garis agrésif na, dina bagian ieu konstruksi masihan rasa kateguhan sareng di luhur sadayana kualitas, ASUS parantos janten produsén ahli dina aspék ieu sareng produk ieu moal kirang.

  • Dimensi: X x 360 268 20,9 mm
  • beurat: 2,48 Kilogram

Teu kandel teuing lamun urang tumut kana akun sagalana yén éta diwangun ku, kumaha oge, eta boga tingkat konektipitas cukup. Layar "ganda" diangkat ka posisi anu langkung nyaman salami urang nganggo alat, hal anu kuring pikir penting. Panasaran oge lokasi digital "trackpad" dina sisi tebih katuhu, kapaksa dina hal ieu ku spasi ngurangan pikeun keyboard, anu dina gilirannana boga cukup perjalanan jeung RGB LED cahaya nepi ka ekspektasi.

Ciri téknis

Dina tingkat processor ieu ASUS ROG Zephyrus Duo Dimimitian ku prosésor AMD, khususna Ryzen 9 dina versi 5900HX na kalayan kinerja kaulinan anu langkung kontras, ngorbankeun suhu. Hal ieu dipirig ku 32 GB DDR4 RAM di 3200 Mhz sarta tungtungna, pikeun neundeun aya nanaon kirang ti dua 0TB NVMe RAID 1 kenangan solid state, écés dina alat ieu euweuh hardware geus luput sarta bisa disebutkeun yen ASUS ROG geus dialungkeun. kabéh daging dina grill dina, hese neangan alat sarupa.

GPU teu jauh balik, urang boga NVIDIA GeForce RTX 3080 130W sareng memori 16GB GDDR6, Salah sahiji kartu grafik anu paling luhur di pasar, diluncurkeun dina awal taun 2021 dina modél khusus pikeun laptop, urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna dina pasaran. Ngeunaan laju ngolah data, NVMe SSD ganda na di RAID 0 ngaleuwihan laju transfer 7 GB / s (rada langkung ti satengah tulisan). Dina tingkat téknis, urang nyanghareupan salah sahiji laptop anu paling serbaguna sareng kuat anu urang tiasa mendakan di pasar, sareng éta Éta gaduh harga, upami anjeun badé ngagaleuh anjeun tiasa ngagaleuh di Amazon kalayan tawaran anu pangsaéna.

Konéktipitas dina kaayaanana

Urang mimitian, sakumaha biasa, jeung palabuhan fisik. Kami ngagaduhan palabuhan di tukang pikeun kéngingkeun kanyamanan HDMI 2.0b bisi urang rék nambahkeun monitor kadua, kitu ogé port a RJ45 LAN jeung leek USB-A 3.1. Urang ogé boga port di sisi USB-C 3.1 DP + PD, dibarengan ku dua palabuhan séjén USB-A 3.1, input audio digabungkeun jeung konektor output sarta adaptor kakuatan nu dina hal ieu husus pikeun laptop ieu. Tangtosna, port USB-C mangrupikeun Pangiriman Daya ogé bakal nyayogikeun énergi pikeun urang upami urang hoyong.

Dina tingkat konektipitas nirkabel, Zephyrus Duo ieu ogé parantos milih versi panganyarna dina sagala hal, kami gaduh Wi-Fi 6 Wi-Fi 6 (Manggung +) (802.11ax) 2 × 2 RangeBoost jeung Bluetooth 5.1, Sanaos kami salawasna nyarankeun maén via kabel sareng nganggo DMZ Host pikeun IP komputer, kanyataanana nyaéta pikeun kaulinan lian ti FPS ieu WiFi generasi kagenep ngajamin latency handap 5ms jeung sambungan stabil 600/600 nurutkeun tés urang sorangan. Dina hal ieu kami henteu mendakan masalah téknis, kanyataanna pangalaman éta saé pisan.

Panel idéal sareng pangalaman multimedia anu saé

Urang kudu mimitian ku layar tina 15,6 inci dina resolusi 4K anu ngagunakeun panel LCD IPS ogé disaluyukeun dina watesan kelir, tanpa leakage lampu sarta kalawan palapis alus pikeun nyingkahan reflections nu teu dihoyongkeun. Éta gaduh laju refresh 120 Hz nu ngajadikeun delights urang maén, enya, eta lacks Webcam hal anu hese ngarti dina laptop kawas kieu, naha ASUS?

  • Imput LAG: Maksimum 3ms
  • 132% sRGB
  • 100% Adobe
  • FreeSync
  • Pantone Disahkeun
  • Panyekel stylus

Pikeun bagian na teh ScreenPad Plus nyaéta 14,1 inci tur écés éta tactile, urang tiasa dianggo kalayan eta, nyandak catetan atawa make eta salaku extension tina desktop nu. Éta ngagaduhan 3840 piksel sacara horisontal sareng gaduh sistem angkat otomatis nalika ngangkat tutup laptop anu ningkatkeun ventilasi sacara signifikan.

Pikeun bagian na, éta ngagaduhan dua spiker 4W sareng Smart Amp sareng 2 tweeter 2W, ngajadikeun eta langsung salah sahiji laptop pangalusna lamun datang ka sora, kadua ngan pikeun MacBooks Apple. Éta gaduh dukungan pikeun audio Dolby Atmos ogé téknologi amplifikasi calakan.

  • Aura Sync pikeun cahaya RGB

Ngeunaan otonomi, urang boga sistem 4-sél Li-ion (90 WHrs, 4S1P) yén sanajan bakal cukup pikeun leuwih ti tilu atawa opat jam automation kantor, tés urang ngalakukeun bari maén bakal gumantung kana kinerja sual. Teu patut cicing teuing dina aspék ieu saloba dianjurkeun maén online.

Pendapat editor

Jelas laptop ieu bet aman tur basajan, tapi pikeun nu kudu ngaliwatan kotak, nu leuwih ti 2.900 euro eta waragad diobral aranjeunna patut unggal gram laptop ieu nu sigana basajan sakumaha nyokot pangalusna unggal imah jeung nempatkeun eta babarengan dina chassis geulis tur efisien.

Zepyrus Duo
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
2899,99
  • 80%

  • Zepyrus Duo
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 2 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • hardware
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain spektakuler jeung visual
  • Konektipitas fisik sareng nirkabel anu saé
  • hardware Top dina sagala cara

Kontra

  • Teu nganggo Webcam
  • A modul RAM teu expandable
  • Hargana tiasa ngalarang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.