ASUS Vivobook Pro N580, kisaran anyar laptop 'gaming' ti Asia

Laptop kaulinan ASUS Vivobook Pro N580

ASUS mangrupikeun perusahaan anu nempatkeun paling modél komputer dina pasaran. Éta tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji hébat di gigireun Acer. Hayu urang ogé émut yén ASUS tanggel waler pikeun ngaluncurkeun éta tren netbook sareng ASUS Eee PC na. Éta sajarah na ASUS bet di pasar booming anu sanés sapertos kaulinan. Sareng pikeun anjeunna anjeunna parantos nampilkeun kisaran laptop ASUS Vivobook Pro N580, modél anu kuat anu bakal tiasa ngalakukeun naon waé anu aranjeunna buang.

Este ASUS VivoBook Pro N580 Hal ieu ditujukeun pikeun para pangguna anu mikirkeun nyéépkeun waktos lami di payun monitor pikeun gim marathonna, ogé pikeun para profesional anu hoyong ngamanfaatkeun tugas gambar sareng desain. Tapi hayu urang tingali sacara sakedap kana naon anu ditawarkeun ku laptop $ 1.000-plus ieu ka urang.

Laptop kaulinan ASUS Vivobook Pro N580 kabuka

Prosesor anu kuat sareng sajumlah ageung RAM

Pikeun ngamimitian, ASUS Vivobook Pro N580 ieu tiasa ngahijikeun Generasi ka-5 Intel Core i7 atanapi prosesor Intel Core iXNUMX, ogé ngahontal mémori RAM 16 GB total - éta ngagaduhan 2 teluk. Samentawis éta, dina bagian panyimpenan, ASUS Vivobook Pro N580 ieu tiasa kalebet disk SSD dugi ka 512 GB atanapi hard disk mékanis 2,5 ((HDD) dugi ka 1 TB. Di dieu éta bakal gumantung kana karesepna, tapi urang salawasna nyarankeun format SSD: kirang seueur gangguan sareng langkung gancang maca sareng nyerat inohong.

Layar pikeun tugas sareng kartu grafik khusus

Di sisi séjén, layar laptop ieu kaulinan nyaéta 15,6 inci. Sareng gumantung kana kabutuhan, résolusi maksimum anu tiasa dihontal nyaéta UHD (3.840 x 2.160 piksel). Sanaos aya ogé kamungkinan kéngingkeun modél nganggo layar Full HD. Tangtosna, dina dua kasus sudut pandang 178 derajat sareng nunjukkeun 100% gamut warna RGB. Ogé, sadaya layar anti réfléktif sareng dikali ku LEDs.

Sedengkeun pikeun kartu grafik anu dipasang ASUS Vivobook Pro N580 ieu, perusahaan parantos ngamanfaatkeun modél na NVIDIA GeForce GTX1050 anu mungkin gaduh 2 atanapi 4 GB mémori pidéo.

kaulinan ASUS Vivobook Pro N580 énggal

Sistem Sora Harman Kardon Certified

Atanapi kami ogé hoyong hilap ngawartosan éta audio na saluyu sareng mérek bergengsi Harman Kardon anu ngandelkeun sababaraha panyatur kualitas luhur sareng panguat anu cerdas anu bakal nawiskeun sora anu langkung kuat, tiasa ngahontal volume 3 kali langkung kuat tibatan anu sanés tina alat konvensional. Fitur ieu bakal saé pisan pikeun mikaresep video games atanapi pilem atanapi séri.

Ngeunaan desain, ASUS Vivobook Pro N580 gaduh sasis anu didamel sadayana aluminium. Ogé, anu ieu salah sahiji jinisna unibody -hiji potongan-. Samentawis éta, beuratna ngan handapeun 2 kilogram sareng kandelna henteu ngahontal 2 séntiméter. Upami anjeun héran, keyboard na mangrupikeun jinis chiclet sareng konci na backlit. Janten anjeun tiasa damel - ulin - di tempat anu kirang pencahayaan.

Laptop bisnis ASUS Vivobook Pro N580

Sambungan sareng harga

Di sisi anu sanésna, sambungan anu ASUS VivoBook Pro N580 aya sababaraha. Hal anu kahiji: anjeun bakal ngagaduhan port USB anu sanés (2 jinis 2.0 sareng 2 jinis 3.0). Salah sahiji anu terakhir ngagaduhan kamungkinan nyambungkeun monitor anu luar sareng nawiskeun résolusi maksimum 4K.

ASUS ogé henteu hilap pikeun nambihan port HDMI kanggo audio atanapi pidéo. Atanapi kaluaran VGA - pikeun nostalgia. Anjeun ogé bakal gaduh maca kartu dina format SD. Kitu ogé port Ethernet pikeun nyambung kana Internét ngalangkungan kabel. Tangtosna, anu ASUS Vivobook Pro N580 ogé ngagaduhan sambungan nirkabel: Dual channel ac WiFi sareng Bluetooth versi 4.2 kanggo konsumsi énergi minimal.

Akhirna, touchpad tina laptop ieu parantos kalebet pembaca sidik jari. Kalayan anjeun bakal tiasa muka konci sési pangguna kalayan kaamanan anu langkung ageung. Samentawis éta, batré na nyaéta 3 sél sareng gaduh vérsi Windows 10 Pro anu dipasang. ASUS Vivobook Pro N580 ieu parantos dijual di sababaraha pasar sareng sakumaha anu dituduhkeun ku portal notebook Review, harga na mimitian ti $ 1.299.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.