ASUS ZenBook Pro sareng ScreenPad, laptop kalayan layar rampa dina trackpad na

ASUS ZenBook Pro ScreenPad

Perusahaan Taiwanese ASUS parantos nampilkeun alat-alat anyar dina séktor buku catetan propésional. Nanging, urang kedah nyorot kisaran énggal ZenBook Pro diwangun ku dua modél: 14 sareng 15 inci. Sareng henteu ngan ukur ngarobih ukuran layar, tapi setélanana. Ayeuna, anu paling narik perhatian anjeun nyaéta trackpads na. Ieu parantos dibaptis salaku ScreenPad sareng aranjeunna fungsina salaku tampilan sékundér.

Layar 15,6 sareng 14 inci. Ieu ukuran panel anu bakal dianggo ku ASUS ZenBook Pro énggal. Ogé, di jero duanana modél urang bakal ngagaduhan prosesor Intel Core generasi kadalapan. Dina modél 15 inci urang tiasa ngalebetkeun Intel Core i9, sedengkeun vérsi 14 inci bakal naék kana Intel Core i7.

Lambaran data téknis

ASUS ZenBook Pro 15 ASUS ZenBook Pro 14
layar 15.6 inci 4K 14 inci HD lengkep
processor Intel Core i9 Intel Core i7
Memori RAM nepi ka 16 GB nepi ka 16 GB
neundeun 1TB 4x SSD 1TB 4x SSD
Grafis NVIDIA GeForce GTX 1051 Ti NVIDIA GeForce GTX 1050 Q-Max
Sora Harman Kardon Harman Kardon
sistem operasi Windows 10 Windows 10
Sambungan Bluetooth 5.0 / WiFi ac / USB-C / maca sidik Bluetooth 5.0 / WiFi ac / USB-C
ScreenPad 5.5 inci Full HD multi-rampa 5.5 inci Full HD multi-rampa

Di sisi anu sanésna, layar bakal gaduh résolusi 4K maksimum dina kasus ZenBook Pro 15 sareng resolusi Full HD dina ASUS ZenBook Pro 14. Dina kasus modél 15 inci, perusahaan nunjukkeun yén éta ngagaduhan: 4 inci 15,6K UHD NanoEdge téknologi kalayan validasi PANTONE®, 100% dukungan rohangan warna Adobe RGB, sareng akurasi warna? E (Delta-E) <2.0. Dina modél 14 inci di sisi anu sanésna: éta ngan ukur nunjukkeun yén téknologi anu digunakeun nyaéta NanoEdge Full HD. Salajengna, rohangan anu dikuasai ku kadua layar dina total luas ngahontal 83 persén, Janten pigura parantos dikirangan sareng ieu ogé ngajantenkeun ukuran na langkung sedeng dibandingkeun sareng modél sanés dina pasaran. Terlebih deui, urang tiasa nyaritakeun yén duaan henteu ngaleuwihan 1,8 kilogram dina beurat total.

Sedengkeun pikeun RAM, pangguna tiasa milih konfigurasi dugi ka 16GB. Sareng urang moal tiasa sambat ngeunaan panyimpenan: duanana modél bakal gaduh Konfigurasi 4 SSD anu bakal nawiskeun 1 rohangan TB.

Tampilan payun ASUS ZenBook Pro

Sedengkeun pikeun bagian grafis, ASUS ZenBook Pro 15 bakal ngagaduhan NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti sareng ASUS ZenBook Pro 14 sareng a NVIDIA GeForce GTX 1050 Q-Max. Urang ogé bakal ngagaduhan sora anu ditandatanganan ku Harman Kardon; Konéktipitas Bluetooth 5.0, port WiFi ac sareng USB-C kalayan profil Thunderbolt 3 (ieu ngan ukur dina modél 15 inci).

ScreenPad, layar bantu dina trackpad ASUS ZenBook Pro pikeun ngaluncurkeun aplikasi

Panémbong samping ASUS ZenBook Pro

Ayeuna, kami sumping kana fitur anu paling matak dina kulawarga ASUS ZenBook Pro ieu. Sareng éta anu parantos aranjeunna namatkeun "ScreenPad". Nyaéta ngeunaan layar bantu dipasang dina trackpad kadua modél anu bakal ngabantosan pangguna pikeun langkung produktif Atanapi perusahaan nyarios. Penemuan disada pikeun urang salaku usaha pikeun kaasup alternatif pikeun "TouchBar" anu urang tiasa tingali dina MacBook Pro pang anyarna, tapi sareng lokasi anu sanés.

Trackpad bakal tetep fungsina normal. Ayeuna, nalika urang ngaktipkeun layar sékundér ieu - saliwatan, dina warna lengkep - urang bakal ngagaduhan katalog ageung ikon sareng jalan pintas kana aplikasi. Numutkeun kana siaran pers ASUS nyalira, ScreenPad ieu ngadukung hal-hal ieu: “Ayeuna, ngadukung aplikasi Microsoft Word, Excel, PowerPoint sareng YouTube. ». Kitu ogé, ASUS nyatakeun yén éta damel dina integrasi fungsi-fungsi anyar sapertos ASUS Sync., Aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun ponsel anjeun tina layar leutik.

Kitu ogé, sareng sapertos modél Apple, ASUS ogé ngantepkeun panto kabuka pikeun pangembang pihak katilu kalebet fitur-fitur énggal dina ScreenPad ieu tina ASUS ZenBook Pro. Duanana modél bakal muncul dina pamandangan taun ayeuna 2018. Sanaos leres henteu harga atanapi tanggal peluncuran anu pasti acan dipikaterang. Tangtosna, aranjeunna bakal sayogi dina dua warna pikeun dipilih: Angkatan Laut Latar Biru atanapi - sareng teraskeun sareng pantun - dina Emas Emas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.