Audio-Technica ATH-CK3TW, kualitas anu pangsaéna? [ULASAN]

Kampanye Natal caket sareng longsoran taunan anu ku kami dilakukeun analisa parantos caket sahingga anjeun tiasa mutuskeun ku cara anu pangsaéna ngeunaan kado anu anjeun hoyong pasihkeun ka anu sanés atanapi pikeun nyalira. Dina hal ieu kami nyandak anjeun pertama kalina produk ti Audio-Technica, mérek terkenal dina produk sora.

Kami nguji headphone Audio-Technica ATH-CK3TW TrueWireless, produk anu kualitas luhur dina sora sareng performa dina jangkungna anu pangsaéna. Pendakan sareng kami sacara rinci pisan ATH-CK3TW ieu sareng upami aranjeunna leres-leres nawiskeun yén Hi-Fi disada yén pangguna mérek bergengsi ieu resep pisan.

Sakumaha biasa, kami hoyong ngingetan yén di luhur kami parantos ngantunkeun anjeun pidéo tina saluran YouTube kami dimana anjeun bakal tiasa ngahargaan unboxing tina produk pikeun sadaya eusi kotak na, ogé gambar lengkep sareng tés anu sami.

Anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran YouTube kami sareng ngantepkeun kami sapertos upami anjeun resep analisa pidéo Audio-Technica ATH-CK3TW Sareng anjeun bakal ngabantosan kami pikeun terus ngagedéan sareng neraskeun nyandak produk anu pangsaéna pikeun anjeun dina Aktualidad Gadget, kalayan ulasan anu paling tulus. Naha anjeun resep aranjeunna? Beuli aranjeunna dina harga anu pangsaéna> Teu aya produk anu kapendak.

Desain: Satengah Kandel

Headphone ieu ti Audio-Technica Aranjeunna gaduh desain anu utamina narik perhatian urang kusabab "earpiece" anu manjang, tapi ieu ngagaduhan alesan, pikeun dilebetkeun leres dina ceuli urang pikeun ngahasilkeun sensasi pangageungna pembatalan noise pasip, sareng numutkeun tés urang ideu na nyaéta lereskeun sareng ngahasilkeun pangaruh anu dipikahoyong.

Headphone ieu didamel tina palastik, sapertos anu diarepkeun, sareng anu kumaha anu didamelna Sertifikasi waterproof IPX2 anu bakal ngamungkinkeun urang maénkeun olahraga sareng aranjeunna tanpa sieun ngaruksak komponénna.

  • Kami gaduh dugi ka 8 bantalan pikeun adaptasi headset.

Pikeun bagian na, kami bakal tiasa kéngingkeun headphone ieu dina dua warna, bodas sareng hideung sakumaha anu dipikaresep ku pangguna. Saeutik picilakaeun dina aspék ieu, ngabentuk bagian datar dimana sentuhan ngadalikeun anu urang bakal nyarios engké bakal ayana. 

Waktosna kanggo nyarioskeun kotak, pikeun kuring titik anu paling négatip. Éta panginten ageung teuing, sanaos urang ngémutan yén éta ngagaduhan port USB-C dina hiji sisi, tapi henteu aya LED anu nunjukkeun otonomi, ngan ukur LED anu ngecas. Hal anu sami kajadian sareng ukuran na, éta ngagaduhan batré ageung, tapi ukuran total na jelas langkung ageung tibatan pesaingna, sapertos AirPods atanapi FreeBuds Pro.

Kamampuan téknis, Hi-Fi per bandéra

Headphone TrueWireless ieu ngagaduhan Transduser 5,8mm, sahingga nawiskeun jawaban di frékuénsi ti 20 dugi 20.000 Hz sareng sensitipitas 98 db / MW, rada luhur produk kalapa séjén. Kami ngarobih produk ku 16 Ohm henteu sopan, jadi sacara téknis urang nuju sareng ajag dina pakean domba.

Kami gaduh mikropon headphone tipe SMEM, ieu ngagaduhan sensitipitas 38 dB (1V / Pa dina 1 kHz), Urang bakal nyarioskeun hasil ieu engké dina tés generik, ogé émut yén dina video éta kami gaduh tés lengkep ngeunaan mikropon kalayan rékaman.

  • Teu aya produk anu kapendak.

Pikeun komunikasi sareng pamancar sora urang gaduh Bluetooth 5.0 kalayan kisaran sakitar 10m. Dina bagian ieu kami mendakan produk dina naon anu diarepkeun dina kisaran Bluetooth sareng tanpa karugian sambungan, janten aranjeunna jelas nyambung otomatis.

Di sisi anu sanésna urang kedah émut yén earphone kénca henteu tiasa dianggo nyalira, nyaéta, éta dipasangkeun ku jembatan nirkabel sareng earphone katuhu, disebatna "Master" sareng anu tanggung jawab nyambungkeun sareng alat pangiriman ngalangkungan Bluetooth 5.0, titik anu kedah dipertimbangkeun sareng téknologi anu ngareuwaskeun kuring yén aranjeunna teras-terasan nganggo.

Operasi dina detil

Audio-Technica ieu Teu aya produk anu kapendak.Aranjeunna ngagaduhan naon anu disebut firma "auto-power", anu sanés ngan ukur sambungan otomatis Palasik ka alat anu dipasangkeun Bluetooth 5.0, Ieu ngandung harti yén pas urang nempatkeun kana Ceuli urang aranjeunna bakal parantos disingkronkeun.

Dina hal ieu, sungutna parantos nangtoskeun sadayana dina standar Qualcomm, mimiti nganggo codec aptX populér pisan sareng sanggup ngahasilkeun sora HiFi sacara nirkabel, anu parantos kami diverifikasi ngalangkungan Tidal sareng Huawei P40 Pro urang. Nanging, alatna parantos nawiskeun kualitas anu saé pisan sareng sesah ngabédakeun dina iPhone 12 Pro.

Hal anu sami kajadian sareng Qualcomm TrueWireless Stereo Plus pikeun ngaleutikan lag nalika muterkeun pidéo, atanapi Qualcomm cVc anu nganalisis sareng ningkatkeun sora tina telepon anu tumut kana akun naon anu dicandak ku mikropon omlidirectional anu parantos urang bahas sateuacanna.

Kualitas sora, otonomi sareng pangalaman

Urang mimitian ku hal anu paling penting, kualitas sora:

  • Frékuénsi low: Aranjeunna rada aya, sanaos aranjeunna seueur musnah dina frékuénsi luhur sareng dina Rock
  • Frékuénsi Sedeng: Sora menonjol teuing pikeun selera kuring, khususna biasa pikeun headphone anu langkung komérsial. Mangrupikeun salah sahiji rupa-rupa sareng instruménna béda-béda pisan, tapi anjeun kedah janten pencinta jinis produk ieu pikeun ngahargaan kana barang anu saé Raphsody Bohemian, Kuring pribadi resep kana aranjeunna.
  • Frékuénsi luhur: Aranjeunna saimbang saimbang, sora luhurna rada aya, tanpa nyikikik.

Kuring bieu mendakan sora rusak atanapi kotor, anu mangrupakeun prestasi nyata ngémutan yén urang nyanghareupan headphone TWS ngalangkungan Bluetooth.

Garis handap: The Audio-Technica ATH-CK3TW Aranjeunna nawiskeun kaalusan spektakuler dina sadaya jilidna, tanpa kasohor pisan dina jilid luhur, tepatna kusabab kabersihan sora na.

Kami ayeuna langsung kana otonomi, mérek ngajangjikeun otonomi 6 jam tina headphone sareng 24 jam deui nganggo kotak ngecas, hal anu parantos sapinuhna kaeusi, sakitar 26 jam urang parantos tiasa ngaleungitkeun éta dina panggunaan biasa urang. Tanggung jawabna bakal nyandak anjeun langkung ti sajam total.

Kasus éta, Éta parantos kabuktosan janten raoseun sareng épisién sanaos ukuranana, éta ngagaduhan sistem magnet anu cukup kuat, éta ngabantosan urang pikeun nempatkeun headphone dina tempatna tanpa aya komplikasi sareng éta kabuktosan tahan dina tés urang.

Anjeun pasti tiasa kéngingkeun ieu Teu aya produk anu kapendak. sareng halaman wéb resmi na (link). 

ATH-CK3TW
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,99
  • 80%

  • ATH-CK3TW
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 65%
  • Kualitas audio
    Editor: 90%
  • Otonomi
    Editor: 85%
  • Conectividad
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Setelan gampang
  • Otonomi anu saé
  • Kualitas sora kejelasan sareng kajelasan
  • Harga anu kompeten pisan

Kontra

  • Anjeun tiasa lungsur
  • Kotak ageung teuing
  • Tanpa résiko dina desain
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.