Tinjauan Headphone AUKEY EP T25

Dinten ieu kami deui untung nyobian Headphone nirkabel signature AUKEY. Dina hal ieu kami nguji PS T25, modél séjén pabrikan produktif ieu anu nunjukkeun urang aspek fisik anu dalit pisan pikeun urang. Alternatip anyar pikeun pasar anu dinten ieu urang analisa sacara rinci pikeun nyarios naon anu urang pikir.

Upami anjeun salah sahiji "anu tradisional" anu masih ngiringan nganggo headphone kabel anu ngagantung, ieu anjeun bakal hiji pilihan anu pikaresepeun. Bisa mikaresep musik karesep anjeun sareng alat anu kualitas sareng gampang pisan dibawa ayeuna sayogi kanggo saha waé.

AUKEY EP T25 Headphone TWS anu anjeun milari?

Dina taun-taun ayeuna urang ngalaman seueur produk anu aya hubunganana sareng sora. Henteu sia-sia, lAnu aya hubunganana sareng musik mangrupikeun gadget anu paling laris sareng anu dianggo pikeun smartphone. Speaker Bluetooth sareng headphone nirkabel aya ratusan (upami henteu rébuan). Dinten ieu kami ningali salah sahiji na, sareng Teu aya produk anu kapendak.

AUKEY lleva ti saprak 2007 ngabaktikeun dirina pikeun nyiptakeun asesoris anu dihubungkeun langsung sareng telepon pinter. Sareng seueur diantara aranjeunna ogé aya hubunganana sareng sora sareng musik. Kami parantos cukup untung pikeun nguji sababaraha modél perusahaan ieu, sareng urang sadayana tiasa nyarios yén aranjeunna nyumponan standar kualitas minimum. Sareng ogé hubungan anu saimbang sareng harga.

Fitur AUKEY's T25 EPs a bentukna ganteng kana headphone anu kawéntar di pasar, Apple AirPods Pro. Sanaos dina warna anu sanés, sareng kalayan aspirasi anu kirang pura-pura, teu kakantun yén aranjeunna ogé sumping kalayan harga anu langkung mirah. Sanaos kitu, aranjeunna tetep keuna sareng alternatif anu leres pikeun anu sanés.

AUKEY EP S25 Unboxing

Anjeun kedah ningali kana jero kotak kanggo nyaritakeun sadaya unsur anu tiasa kami mendakan di jero. Salaku a unboxing Tina headphone, urang ogé henteu tiasa ngarepkeun kejutan ageung ogé. Urang tiasa nyarios yén sadayana aya sareng urang teu sono nanaon. Kami parantos, tangtosna, headphone sareng kotak carjer na saluyu.

Salaku tambahan kana unsur anu logis, urang tingali kumaha AUKEY tetep kalebet dina masing-masing modélna dua sét bantalan ceuli tambahan. Kituna urang gaduh tilu sét ukuran anu bénten. A Unsur penting pikeun pangalaman ngupingkeun anu pangsaéna. Ku bantalan ceuli anu leres, headphone tiasa kéngingkeun seueur kualitas audio sareng pangirangan noise. 

Saeutik pikeun nambihan deui salain ti kabel pikeun ngeusi batre "case charge", anu ngagaduhan Format USB Tipe-C. Hal anu bakal ngajantenkeun beban langkung gancang sareng épisién. Urang ogé ngagaduhan dokumén jaminan anu has, sareng pituduh gancang. 

Desain sareng penampilan fisik

Kami mendakan sababaraha headphone ukuran leutik pisan. Aranjeunna henteu ngagaduhan format anu disebat "tombol", sabab ngagaduhan bagian anu manjang anu nonjol tina ceuli. Sareng sanaos sacara fisik kami parantos ngawartoskeun anjeun yén aranjeunna ngagaduhan kasaruaan hébat sareng AirPods Pro, bentuk éksternal headset bentukna langkung sudut sareng kirang buleud.

Perkawis jenis headphone ieu, kami parantos tiasa mastikeun éta Audio panggero katingalina langkung saé tibatan headphone hiji-sapotong éta tetep dina jero ceuli. Sakumaha aturan, mikropon dilebetkeun dina tungtung bagian anu manjang. Sesuatu anu ngajantenkeun sora na langkung saé, khususna pikeun anu nyarios ka kami ti tungtung anu sanés.

Teu aya produk anu kapendak.

Bagian jero headset nampilkeun format disebut "In Ear". Kusabab kitu, éta ngagaduhan "karét karét" anu terkenal anu tetep aya di jero pendopo pendengaran. Format anu janten beuki nyebar sareng anu ngagaduhan pengikut sareng detractors. Dipaké ogé, kalayan bantalan anu leres, pangalaman sora sakuduna langkung saé. Pikeun ieu kami mendakan dugi ka tilu ukuran bantalan anu béda.

La "Kasus muatan" urang resep khususna kanggo na ukuranana sakedik. Nyaéta leres nyaman dibawa dina sakuatawa. Hatur nuhun kana posisi headphone dimana aranjeunna beristirahat sacara gurat sareng bantalan ceuli ka jero, ukuranana langkung rata. Aranjeunna gaduh hiji lampu LED leutik anu nunjukkeun tingkat muatanana ku cara anu visual pisan. 

Su jadi ukuran leutik jeung beurat handap tina susunan anu digabungkeun sareng a total otonomi 25 jams ngajantenkeun aranjeunna sahabat anu ideal. Aranjeunna ngagaduhan Port ngecas format USB Tipe-C, beuki cocog sareng kaseueuran kabel anu ku smartphone ayeuna. Aranjeunna gaduh pangaluyuan magnét pikeun nahan sareng beban anu sampurna nalika aranjeunna aya dina jero kasus ieu. Sakumaha urang tiasa tingali, teu aya kurangna alesan kunaon Teu aya produk anu kapendak. janten pilihan anu wijaksana.

Naon anu AUKEI EP T25 nawiskeun ka urang?

Headphone AUKEI nuju jalan ka pasar super-ramé. Diantara imitasi anu teu kaétung sareng produk anu kualitas rendah aya sababaraha pabrik anu ngatur pikeun menonjol. Teu gampang pisan pikeun milari produk kualitas dina harga anu terjangkau. 

T25 EPs ngagaduhan total otonomi 25 jam. Hal anu jauh ngaleuwihan naon anu tiasa ditawarkeun ku batur, sareng anu narik perhatian dina headphone sareng kasus leutik sapertos kitu. The téknologi touchTanpa peryogi tombol fisik, aranjeunna pantes ngagaduhan aksésoris anu langkung luhur, langkung-langkung nalika urang nganggap hargana.

Urang tiasa aksés kadali hiji-rampa tanpa wates, dua tombol kenop, tilu tombol kenop atanapi hiji pencét panjang. Maénkeun musik, ngeureunkeunana, maju lagu, mundur, ngagantung atanapi nyandak telepon dimungkinkeun tanpa kedah némpél telepon urang.

Kami gaduh konéktipitas Bluetooth 5.0, anu ngajamin sambungan gancang dina pasangan sareng henteuna gangguan dina sinyal. Kami mendakan a kualitas sora bener alus. Urang tiasa ngabédakeun bass anu paling jero ogé, sareng ngaraosan definisi tinggi tina definisi anu saé. The tingkat polumeu cekap, langkung kuat tibatan model-model sanés anu urang tiasa tés. Kami kéngingkeun a hasilna ditarima salami nelepon telepon.

Méja kinerja téhnis AUKEY EP T25

Marca AUKEI
model PS T25
Pormat headphone Dina ceuli
Lalawanan cai sareng lebu IPX5
Conectividad Bluetooth 5.0
Ngahontal nepi ka 10 méter
Sambungan otomatis Sambungan Lengkah
Kontrol keuna SI
Kasaluyuan asisten virtual SI
Otonomi headphone nepi ka 5 jam dina muatan tunggal
Total otonomi horas 25
batre 350 mah
beurat 35.1 g
dimensi X x 10.8 9.2 4 cm
Harga promosi 25.99 € 
Link pameseran Teu aya produk anu kapendak.

Pro sareng kontra

Naros

Kamungkinan tina nganggo headphone nyalira.

ukuran beurat pisan kompak sareng beurat pisan.

Aranjeunna ngagaduhan kualitas sora saé pisan.

La patalina kualitas sareng harga éta alus teuing.

Naros

  • Aranjeunna damel nyalira
  • ukuran
  • Sora
  • Kualitas harga

Kontra

Formatna "Dina Ceuli" masih négatip pikeun sababaraha pangguna.

Ngan aya hiji vérsi dina warna hideung.

Kontra

  • Dina Format Ceuli
  • Opciones de warna

Pendapat editor

AUKEY EP T25
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
25,99
  • 80%

  • AUKEY EP T25
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.