Automasi bumi sareng éléktronika pangsaéna dina Amazon Prime Day (12 Juli)

Amazon Prime Day mangrupikeun salah sahiji dinten karesep pikeun pencinta téknologi, waktos éta seueur pangguna ngantosan pikeun ngagaleuh éléktronika konsumen. Anjeun parantos terang yén di dieu, di Actualidad Gadget, kami teras-terasan ngémutan anjeun kalayan otomatisasi bumi sareng bumi pinter supados anjeun tiasa mésér produk anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.

Jadina, Kami mawa anjeun kompilasi pangsaéna pikeun otomatisasi bumi sareng produk bumi pinter dina 12 Juli dina Amazon Prime Day, anjeun badé sono ka aranjeunna? Kuring yakin moal. Salaku tambahan, kami ngan ukur nyarankeun produk anu kami kantos nyobian.

Speaker jeung asisten virtual

Kumaha upami henteu, asisten virtual sareng speaker penting nalika berinteraksi sareng bumi urang anu nyambung. Kumaha upami henteu, Amazon nawiskeun produkna dina harga anu pangsaéna. Anu kahiji nyaéta Amazon Echo Tembongkeun 5 generasi kadua, produk nu hadir kalawan layar lima inci, kaméra 2MP kalawan nu bisa nelepon, sarta sakabeh kamampuhan tablet a, spiker sarta asisten virtual. Sadaya ieu ngan ukur 34,99 euro, nyaéta diskon 35%..

Upami éta henteu cekap pikeun anjeun, Amazon ogé nawiskeun pikeun nambihan bohlam pinter Philips Hue pikeun ngan lima euro leuwih. Upami teu kitu, pikeun harga tambihan anu sami anjeun tiasa milih colokan pinter Meross anu cocog sareng Apple HomeKit.

Upami anjeun milarian langkung seueur layar anu kami gaduh Amazon Echo Show 8 generasi kadua kalayan kaméra 13MP, Resolusi HD sareng kakuatan sora anu langkung luhur ogé dina harga anu pikaresepeun ngan ukur 79,99 euro, anu ngagambarkeun diskon 28%.

Dina cara nu sami Anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun marios sadaya tawaran dina Amazon ngeunaan alat Echo anjeun nu bakal ngidinan Anjeun pikeun squeeze asisten virtual Alexa anjeun, diskon antara 17% jeung 40% nu dianggap waktu nu sae pikeun meunangkeun alat Anjeun.

Beberesih jeung vacuuming

Salah sahiji tambahan panganyarna pikeun tabel analisa kami ngagaduhan tawaran anu saé dina Amazon. Urang écés ngobrol ngeunaan Dreame D10 Plus anyar, produk anu biasana hargana 499 euro sareng anu ayeuna ditawarkeun ngan ukur 399 euro. Cai mibanda stasiun timer kosongna calakan, 4.000Pa nyeuseup sarta sistem LiDAR calakan pikeun hidayah home.

Nuluykeun dina urutan produk sarua, urang boga naon, ti sudut pandang abdi, teh pangalusna robot vacuum cleaner nu urang bisa manggihan di pasar pikeun nilai duit na, dina rentang luhur, écés. Urang ngobrol ngeunaan Roborock S7 sareng stasion na Onyx timer kosongna, dijual misah. Kalayan harga biasa tina 549 euro, ayeuna anjeun tiasa ngagaleuhna ngan ukur 419 euro, nu ngagambarkeun diskon 24% dina harga ahir.

Tungtungna, hiji vacuum cleaner handheld alus teu bisa leungit di imah anjeun. Urang ngobrol ngeunaan Dreame T20 Mistral, vacuum cleaner tanpa kabel sareng motor 125.000RPM, layar LCD warna sareng batré anu tiasa dicabut pikeun manjangkeun umur gunana.

harga dawam nyaeta 359,99 euro, tapi salami Amazon Prime Day anjeun tiasa ngagaleuhna ngan ukur 292,40 euro, nu ngagambarkeun diskon ampir 20% dina total.

kantor imah anjeun

Jelas ayeuna yén teleworking mangrupikeun tatanan dinten, urang henteu tiasa sono daptar produk anu saé pikeun tujuan ieu di dieu di Actualidad Gadget. Urang mimitian ku Webcam AnkerWork B600, Webcam kalayan lampu terpadu, resolusi 2K, mikropon diwangun-di sareng seueur deui. Ieu mangrupikeun anu kami anggo pikeun kolaborasi dina podcast TodoApple mingguan.

Hargana biasana 299,99 euro, tapi salami Amazon Prime Day anjeun tiasa ngagaleuh ku diskon 30% ngan ukur 159,99 euro. Ogé, sababaraha headphone Anker sareng bank listrik ogé dijual, janten tong hilap.

sababaraha headphone alus Éta ogé bakal marengan anjeun dina karya sapopoé Anjeun, jeung nu naha urang yakin yén alternatif pangalusna Jabra, pausahaan nu nawarkeun tilu produk pangalusna na kalawan harga incredibly alus:

Di antara ieu, upami anjeun biasa damel di bumi, rekomendasi khusus nyaéta Jabra Elite 45h pikeun kanyamanan, mikropon anu saé sareng isolasi pasif anu ditawarkeun ka kami pikeun digawé sareng dianggo sadinten.

asesoris rupa-rupa

Urang mimitian ku memori PNY XLR8 CS3030 kaayaan padet kalayan kapasitas 1TB. Memori SSD ieu anu kami parantos diuji dina PS5 nawiskeun kami dugi ka 3.500 MB / s tulisan sareng kinerja anu luar biasa. Kalayan harga biasa 164 euro, Urang tiasa ngagaleuh salami Amazon Prime Day ngan ukur 123,44 euro, anu ngagambarkeun diskon 25%.

Ningkatkeun kinerja jaringan WiFi anjeun sarta pindah ka téhnologi panganyarna sadia. Urang écés ngawangkong ngeunaan Huawei WiFi AX3, router Quad-Core sareng WiFi 6+, transfer data 3000 Mbps, téhnologi OFDMA sarta nepi ka 128 alat simultaneous. Di Actualidad Gadget kami parantos nguji éta sareng kami parantos ngonfirmasi yén éta mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun kaulinan sareng pikeun ngamaksimalkeun serat optik anjeun dina harga anu teu aya watesna.

Anjeun tiasa nampi anjeunna pikeun 56,19 euro, nu ngagambarkeun diskon 48% dibandingkeun jeung harga dawam na 109,00 euro.

Hal anu sami sareng Huawei Band 6, hiji pinggel aktivitas kalayan monitoring oksigén getih (SpO2). Éta gaduh umur batre 24 jam, layar FullView 1,47 inci sareng seueur deui dina harga anu teu pikaresepeun. Urang keur diajak ngobrol dina hal ieu ngeunaan diskon 32% dina 59 euro anu hargana biasa na. Anjeun pasti bisa meunang nya pikeun 39,90 euro.

Urang ayeuna nuju ka layar lebar, Samsung Odyssey G7 mangrupakeun monitor 27 inci kalawan fitur kaulinan sarta resolusi QWHD (2460×1440). Kami gaduh panel VA-latency low sareng téknologi QLED sareng sambungan ka HDMI, DisplayPort, USB 3.0, sareng seueur deui. Cocog sareng FreeSync sareng Gsync, éta gaduh lengkungan sakedik supados urang tiasa ningkatkeun pangalaman kaulinan sapopoé.

Hargana biasana 649 euro, tapi salami Amazon Prime Day urang tiasa ngagaleuh éta ngan ukur 556,99 euro, anu ngagambarkeun diskon 15%, salah sahiji harga panghandapna urang tiasa ningali pikeun monitor high-end ieu.

Ieu mangrupikeun sababaraha tawaran pangsaéna anu kami tiasa nyaring pikeun anjeun salami Poé Perdana Amazon ieu dina 12 Juli. Di Actualidad Gadget kami komitmen kana kualitas produk anu kami nyarankeun, Éta sababna dina kompilasi ieu ngan ukur produk anu kami parantos dianalisis sareng ngagaduhan standar kualitas luhur anu muncul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.