Balik sakola datang ka Amazon

Amazon parantos janten seueur jalma, cara utamina nalika ngeunaan mésér praktis produk naonHatur nuhun henteu ngan ukur ngan kaunggulan éta nawiskeun kami dibandingkeun sareng bisnis anu sanés (utamina nalika balikkeun produk) tapi ogé pikeun rupa-rupa produk anu sayogi pikeun anjeun.

Ti saprak 3 Séptémber, perusahaan Jeff Bezos parantos nyayogikeun pikeun kami sajumlah ageung produk tina sadaya kategori, henteu ngan ukur anu aya hubunganana sareng perlengkapan sakola, tapi ogé anu sanés sapertos telepon pinter, komputer, televisi, lampu pinter ... Salajengna urang ngajelaskeun nawaran Amazon anu pangsaéna pikeun sakola deui.

Hatur nuhun kana program Amazon Prime, kalayan ngirimkeun produk gratis énjingna, sareng anu parantos ningali harga naék janten 36 euro, ti 19,95 biayana urang tiasa ngamangpaatkeun nawaran anu saminggu éta sayogi mésér sanés ngan ukur pasokan sakola, tapi ogé produk sanés, khususna éléktronik.

smartphone

  • Sony XZ1 Compact - 4.6 Smartphone pikeun 279 euro, kalayan diskon langkung ti 50%, kumargi hargana 599 euro.
  • Teu aya produk anu kapendak.»/] Harga 470 euro, nalika harga biasana 599 euro.
  • Teu aya produk anu kapendak.»/] Harga 492 euro, nalika harga biasana 799 euro.
  • Sony Xperia XA2 DS - 5.2 Smartphone ngan ukur 249 euro, nalika harga biasana 279 euro.
  • Google Pixel XL - 5.5 Smartphone pikeun 399 euro, smartphone anu sanaos parantos aya di pasar ampir dua taun masih mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna.
  • Teu aya produk anu kapendak.»/] Pikeun 199 euro.

Smart arloji

Gambar tina Gear Sport

Kaméra digital


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.