Naha Bedana ID Wajah Apple Antara Kembar Baraya? Meureun henteu

ID Wajah anu parantos dilebetkeun ku Apple dina iPhone X tiasa janten salah sahiji téknologi idéntifikasi biometrik anu paling jelas Dina taun-taun ayeuna, kumaha waé, anu paling purist tina téknologi masih tiasa mikir yén urang rada senang sareng cara cara maca sidik sareng sigana parantos waktuna nempatkeun sakedik rem kana jinis inovasi éta.

Kumaha waé ogé Apple ngajangjikeun kami dina presentasi yén Face ID saé pisan sareng aman yén éta bakal tiasa ngabédakeun bahkan antara lanceuk kembar tapi ... naha leres ieu? Hayu urang tingali kumaha tingkah laku ID Wajah nalika muka konci terminal nganggo dua sadérék kembar.

Sanaos leres yén kami parantos tiasa mastikeun yén Face ID sanggup mikawanoh anjeun nganggo seueur asesoris dina sirah sapertos topi, kacamata hideung sareng jinis turunan sanés, anu ngajantenkeun kami tanda saé tina kerja keras anu parantos ditukangeun Apple. Di Reddit, tempat inpormasi akhir-akhir ieu, dua sadérék kembar parantos unggah pidéo pikeun nguji ID Wajah anu urang pasihkeun ka anjeun PENTING janten anjeun tiasa ningali éta ku panon anjeun nyalira, sareng sigana iPhone X sareng Face ID na henteu akurat sakumaha anu dijangjikeun.

Antara 46 sareng 57 detik urang nitenan kumaha Face ID nolak muka konci nalika lanceuk kembar ngaluarkeun kacamata na, tapi pas anjeunna pasang, éta gampang dibuka antara kadua pangguna, urang bayangkeun sabab gaduh gelas di tengahna nganggo kirang titik konfirmasi kanggo nangtoskeun mana pangguna. Rupina ID Wajah henteu aman sakumaha sigana, sahenteuna diantara dulur kembar ... anjeun tiasa percanten ka lanceuk anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adriatik cenahna

    Sateuacan nyebarkeun berita anjeun kedah ngawartosan nyalira ogé. Upami anjeun maca koméntar dina reddit, anjeun bakal ningali yén panulis ngajelaskeun kumaha anjeunna ngatur ngalaksanakeunana. Éta sanés kagagalan dina pangakuan kana Face ID, tapi ngeunaan kumaha Face ID diajar tina parobihan anjeun.
    Saur anjeun anjeun kedah ngamutahirkeun berita pikeun nyegah kabingungan.

  2.   Fernando cenahna

    «Bihometric» ????? ku Gusti, henteu h dianteur