Ieu mangrupikeun kabaruan utama anu bakal kami mendakan dina Android Wear 2.0

Android ngagem 2.0

Kamari kamari Google sacara resmi ngumumkeun kadatanganana di pasar Android ngagem 2.0, versi kadua sistem operasi na, khususna pamekar pikeun alat anu tiasa dianggo, diantarana, tanpa diragukeun, smartwatches menonjol. Dina tulisan ieu kami parantos nunjukkeun daptar lengkep arloji pinter anu bakal nampi pembaruan parangkat lunak anu diumumkeun kamari ku raksasa search.

Numutkeun ka David Singleton, wakil presiden Android Wear, ieu sanés ngan ukur pembaruan, tapi mangrupikeun anu pangageungna anu parantos dilakukeun dugi ka ayeuna. Pikeun sadaya ieu kami mutuskeun pikeun nyaritakeun anjeun dina tulisan ieu anu utami warta anu urang bakal mendakan dina Android Wear 2.0.

Google Asisten

Google Assistan

Ngantosan parantos lami tapi tungtungna Asistén pinter Google parantos dugi kana pigeulang urang. Ku ngan saukur némpél salah sahiji tombol dina jam tangan atanapi nganggo paréntah sora "OK Google" Asistén bakal siap masihan kami inpormasi anu kami pénta.

Nyaho cuaca dinten ayeuna atanapi naon anu bakal isukan, marios daptar tugas atanapi ngadamel reservasi di réstoran mangrupikeun sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku asistén calakan ti raksasa search pikeun kami.

Henteu aya anu énggal anu urang henteu terang tapi ku Android Wear 2.0 Google Asisten Éta parantos dugi kana pigeulang urang, pikeun ngaluarkeun urang tina seueur kasulitan sareng di luhur sadayana ngajantenkeun hirup langkung gampang. Pikeun momen tetep diémutan yén éta ngan ukur aya dina basa Inggris sareng Jerman, sanaos Google parantos mastikeun yén ku apdet kapayunna éta bakal mimiti sayogi dina langkung basa. Mudah-mudahan Spanyol aya diantarana sareng éta bakal langkung gancang tibatan engké.

Personalisasi sareng panyederhanaan

Salah sahiji hal anu ampir sadayana urang anu pangguna dina jam tangan sareng Android Wear paling sono nyaéta sakedik inpormasi anu sakapeung urang tiasa tingali langsung dina layar. Google ogé panginten sakedik inpormasi anu tiasa urang tingali sareng ku Android Wear 2.0 ieu bakal robih pisan.

Sareng ti ayeuna urang tiasa ngarobih raray arloji sahingga nunjukkeun langkung seueur inpormasi anu urang pilih. Salaku tambahan, éta ogé bakal mungkin pikeun ngonpigurasikeun panél anu béda, kalayan seueur inpormasi, ngalangkungan anjeun tiasa ngalih ku cara ngagésér ramo ka kénca atanapi katuhu. Salaku conto, anjeun tiasa ngadamel panél inpormasi gumantung dimana anjeun sareng anjeun henteu kedah ngagaduhan data anu sami upami anjeun aya di kantor siga anu aya di gym.

Tungtungna urang kedah ngawartosan anjeun dina bagian ieu yén léngkah antara aplikasi sareng fungsi parantos disederhanakeun sahingga bakal langkung gampang sareng gancang tibatan sateuacan ngaksés panél anu tangtu.

Kemungkinan anyar dina panggunaan aplikasi

Android ngagem 2.0

Kalayan datangna Android Wear 2.0 henteu ngan ukur sistem operasi na parantos ningkat, tapi seueur aplikasi parantos ngaleupaskeun paningkatan sareng pungsionalitas anyar, anu tangtosna mangaruhan urang sadayana anu pangguna.

contona Google Fit, dipasang asli dina kaseueuran smartwatches, ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngukur jarak, kalori anu kabakar atanapi denyut jantung, ogé naha anjeun leumpang, lumpat atanapi bersepeda, hal anu seueur tiasa dianggo pisan.

Facebook Messenger, Glide, Google Messenger, Hangouts, Telegram sareng WhatsApp ogé parantos ningkat sareng éta ngan ku némpél béja pesen anjeun tiasa ngaréspon, ngadikte pesen anjeun atanapi ngarahkeun jawaban anjeun.

Ogé ayeuna urang tiasa ngaunduh aplikasi langsung ti Google Play anu terpadu kana alat éta nyalira, sareng ngaleungitkeun tina ménu sadayana anu henteu kami anggo.

Bewara

Ku datangna resmi Android Wear 2.0, béja parantos robih pisan. Daripada kartu bodas anu némbongan di handapeun layar, anu ampir teu aya anu resep, ayeuna urang bakal ningali bewara dina cara anu saderhana sareng di luhur sagala gunana.

Gumantung kana aplikasi ti mana kami nampi béwara, kami bakal ningali dina hiji warna atanapi warna anu sanés. Salaku tambahan, aranjeunna ngan bakal némbongan nalika anjeun nyandak pigeulang kana panon anjeun sareng upami anjeun hoyong ningali sadaya béwara sasarengan teu aya masalah sabab éta bakal cekap pikeun anjeun ngageser layar utama pikeun ningali éta.

Android Pay

Google

Tungtungna sareng pikeun nutup daptar hal-hal penting ieu anu tiasa urang tingali sareng terasrasakeun dina Android Wear 2.0, urang moal hilap ngeunaan kadatangan Android Pay ka boneka kami. Sistem pamayaran Google tungtungna parantos badarat dina jam tangan pinter urang sareng ayeuna bakal tiasa mayar nganggo arloji pinter urang, salami alat sélulér kami ngagaduhan NFC.

Dina waktos ayeuna sistem pamayaran ieu mimiti kéngingkeun pengikut sareng diperkirakeun yén ayeuna parantos badarat dina Android Wear, jumlah pangguna anu mayar nganggo alat anu tiasa dipakai na bakal teras-terasan tumuh kalayan gancang. Tangtosna, kami ngarepkeun éta saderhana, nyaman sareng gancang dianggo, sabab tilu hal ieu bakal janten konci pikeun kahareup anjeun.

Salajengna urang nunjukkeun ka anjeun, pikeun mersihan mamang sagala, éta daptar pinuh ku smartwatches yén aranjeunna bakal nampi pembaruan Android Wear 2.0 dina tanggal anu badé ditetepkeun ku pabrik anu béda;

  • ASUS ZenWatch 2
  • ASUS ZenWatch 3
  • Casio Jam Tangan Luar Ruangan
  • Casio PRO TREK Smart
  • Pangadeg Fosil Q
  • Fosil Q Marsekal
  • Fosil Q Ngumbara
  • Huawei Watch
  • LG Watch Sunda
  • LG Watch Urbane
  • LG Watch Urbane édisi ka-2 LTE
  • Aksés Michael kors
  • Moto 360 ka-2 Gen
  • Moto 360 pikeun Awéwé
  • Moto 360 Olahraga
  • Anyar Kasaimbangan RunIQ
  • Misi Nixon
  • Kutub M600
  • TAG Heuer Nyambung

Hayu urang émut yén LG Watch Style anu anyar sareng LG Watch Sport parantos ngagaduhan Android Wear 2.0 asli, sareng ayeuna urang ngan kedah ngantosan datangna édisi anyar sistem operasi Google ka alat kami pikeun tiasa nguji kabaruan na sareng fungsionalitas énggal, sareng mimitian narik kasimpulan ti dinya.

Kumaha saur anjeun ngeunaan fitur-fitur anyar anu parantos dikenalkeun ku Google dina Android Wear 2.0?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya. Ogé bejakeun ka kami naon fungsionalitas atanapi fitur anyar anu anjeun pikahoyong pikeun raksasa pamilarian anu ditawarkeun nganggo versi Android Wear anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Meureun padamelan internal anu nganggo versi énggal nyaéta susu, tapi ngeunaan béwara ... omong ..
    Sanajan anjeun ningali jam, salami anjeun henteu némpél "naék", mustahil pikeun terang upami anjeun ngagaduhan béwara. Hal na nyaéta anjeunna cicing di dinya, sahingga urang tiasa ningali anjeunna kalayan gampang.
    Sareng upami éta mangrupikeun whatsapp ... hilap perkawis "dina basa" urang tiasa ngajawab. Saha ideu pikeun nempatkeun anu pang anyarna ditampi di luhur paguneman?
    Tinggalkeun, dina hartos logisna. Sareng upami anjeun hoyong maca langsung di luhur, anjeun henteu kedah gila-gila méakkeun tooooall konvérter.
    Sareng ngajawabna ... henteu gampang pisan. Sateuacan anjeun "kadeudeuh" layar sareng walerna. Ayeuna anjeun kedah milarian jero konvérsikeun supados ikon tiasa pencét kanggo tiasa ngajawab.
    Sareng sajabina, sateuacan anjeun ngadikte sareng saatos sakedik ... pesenna dikirim nyalira. Ayeuna anjeun ogé kedah gaduh panangan gratis sareng ngantosan ikon sakedik némbongan keuna sareng ngirim pesen.

    Ieu gélo.

    Sateuacan ... Bahkan nalika nyetir anjeun tiasa ngajawab WhatsApp tanpa bahaya. Ayeuna éta bakal janten kabodoan nyata kanggo dicobaan.

    Hayu urang tingali naha aranjeunna ngamutahirkeun vérsi sabab saatos pembaruan, kuring sono kana vérsi lami kuring

    Wasalam