tawaran peluncuran: Blackview BV8800 pikeun ngan 225 euro

Blackview BV8800

Blackview dibere alungan anyar na pikeun 2021 di ahir 2022. Urang ngobrol ngeunaan Blackview BV8800, terminal nu ngahontal pasar kalawan sababaraha. leuwih ti kinerja pikaresepeun tur nilai duit. Pikeun ngagungkeun peluncuran na, urang bisa meunangkeun alat ieu ngan 225 euro ngaliwatan AliExpress.

Lamun Anjeun keur pilari mobile kalawan a processor kuat, memori cukup jeung neundeun Sareng éta ogé nawiskeun kami sét kaméra anu pikaresepeun sareng batré anu saé, anjeun kedah tingali sadayana anu ditawarkeun ku alat ieu sareng anu urang rincikeun di handap.

Blackview BV8800 anu nembe diwanohkeun kalebet sajumlah ageung perbaikan dibandingkeun versi saméméhna tina produsén ieu sarta boga sagalana bade pikeun jadi telepon nu Anjeun keur pilari, paduli kumaha anjeun make eta.

Upami anjeun resep jalan-jalan di luar, anjeun kedah terang yén Blackview BV8800 kalebet Sertifikasi MIL-STD-810H, susunan 4 kaméra, kaasup kaméra visi wengi sarta batré leuwih ti 8.000 mAh kalawan nu teu kudu salempang ngeunaan ngecas eta terus.

Blackview 8800 spésifikasi

model BV8800
sistem operasi Doke OS 3.0 dumasar kana Android 11
layar 6.58 inci - IPS - 90 Hz refresh - 85% rasio layar
Resolusi layar 2408 × 1080 HD lengkep +
processor MediaTek Hélio G96
Memori RAM 8 GB
neundeun 128 GB
batre 8380 mAh - Ngarojong ngecas gancang 33W
Kaméra tukang 50 MP + 20 MP + 8 MP + 2 MP
Kaméra hareup 16 MP
Wifi 802.11 a / b / g / n / ac
Vérsi Bluetooth 5.2
napigasi GPS - GLONASS - Beidou - Galileo
Jaringan GSM 850/900/1800/1900
WCDMA B1 / 2/4/5/6/8/9 kalawan RXD
CDMA BC0 / BC1 / BC10 kalawan RXD
FDD B1 / 2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26 / 28A / 28B / 30/66
TDD B34 / 38/39/40/41
Certificaciones IP68 / IP69K / MIL-STD-810H
kelir Héjo Angkatan Laut / Mecha Oranyeu / Nalukkeun Hideung
dimensi 176.2 × 83.5 × 17.7mm
beurat 365 gram
batur Dual Nano SIM - NFC - sensor sidik - Pangwanoh raray - SOS - OTG - Google Play

Kaméra pikeun kaperluan naon waé

Blackview BV8800

Beda sareng seueur pabrikan high-end, anu macét dina 12 MP, Blackview nawiskeun kami sénsor utama 50 MP, Résolusi anu bakal ngamungkinkeun urang ngagedékeun sadaya néwak urang sareng nikmati sadaya unsur anu dipidangkeun di dinya.

Ogé, nalika nyitak, urang teu boga watesan ukuran sarua yén urang manggihan ngan 12 MP. Salaku tambahan, éta ogé gaduh sénsor 20 MP, sénsor visi wengi anu ngamungkinkeun urang nyandak poto sareng pidéo dina kaayaan cahaya naon waé.

Marengan duanana sensor, urang ogé manggihan hiji sensor sudut ultra lega, Sensor anu nawiskeun sudut pandang 117 derajat sareng sensor 8 MP anu tanggung jawab pikeun ngaburkeun latar tukang gambar anu urang candak nganggo mode potret.

Sadaya kaméra ngagunakeun kecerdasan jieunan salila ngolah, guna ngaronjatkeun, teu ngan kualitas nu newak, tapi ogé pikeun ngaleungitkeun imperfections leutik.

Di hareup, Urang manggihan kaméra 16 MP, kaméra anu ogé ngawengku saringan kageulisan pikeun ngaronjatkeun selfies urang, ngurangan garis éksprési, imperfections jeung nu lianna nu, salajengna, urang salawasna kapaksa ngaleungitkeun.

Kakuatan pikeun enjoyment maksimum

Blackview BV8800

Naha mikaresep kaulinan anu paling nungtut atanapi terus ngarékam pidéo atanapi nyandak poto, nganggo prosésor MediaTek Hélio G96 urang moal ngagaduhan masalah kinerja.

Kalayan pamrosésan ieu, anu langkung ti 300.000 poin dina tolok ukur AnTuTu, kami mendakan 8 GB RAM jinis mémori LPDDR4x sareng 128 GB jinis panyimpenan internal UFS 2.1.

Boh mémori LPDDR4X sareng panyimpenan UFS 2.1 nawiskeun kami laju data sareng manajemén aplikasi éta bakal nyingkahan reureuh obnoxious, lags jeung nu lianna nu kami di terminal leuwih modest.

Batré pikeun sababaraha dinten

Blackview BV8800

La batré jeung kaméra anu suci. Sadaya pangguna anu hoyong nganyarankeun terminal lami sareng anu énggal kedah salawasna tumut kana dua bagian ieu. Kami parantos nyarios ngeunaan bagian kaméra di luhur.

Upami urang nyarioskeun batréna, urang kedah nyarios perkawis ieu 8.340 mAh ditawarkeun ku Blackview BV8800. Kalayan batré anu ageung ieu, anu tiasa tahan dugi ka 30 dinten dina kaayaan sayaga, urang tiasa ngalaksanakeun perjalanan ka luar kalayan katenangan pikiran anu lengkep tanpa sieun terdampar.

Blackview BV8800 nyaeta 33W muatan gancang cocog, anu ngamungkinkeun urang ngecas dina ngan 1,5 jam. Upami urang nganggo pangecas kakuatan anu langkung handap, waktos ngecas bakal langkung lami.

Ogé kaasup rojongan pikeun ngecas sabalikna, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngeusi batre alat anu sanés nganggo batré alat ieu ngalangkungan kabel USB-C.

Shock jeung serelek tahan

Blackview BV8800

Sapertos seueur alat ti produsén ieu, BV8800 nawiskeun kami sertifikasi militérSertifikasi militér diropéa kana standar anyar, sahingga idéal pikeun jalma anu resep ngalakukeun perjalanan ka luar.

Ogé, hatur nuhun ka kaméra visi wengi, urang bisa kalayan gampang mariksa jeung tanpa ngagunakeun senter a, lamun di sabudeureun urang aya sato atawa, manggihan anggota grup nu urang geus leungit.

90 Hz tampilan

Blackview BV8800

Layar tina Blackview BV8800, ngahontal 6,58 inci, kalawan resolusi FullHD + sarta rasio layar 85%. Tapi, atraksi utama na kapanggih dina tingkat refreshment na, laju refresh nu ngahontal 90 Hz.

Hatur nuhun kana laju refresh anu luhur ieu, sadaya eusi, boh kaulinan sareng browsing ngaliwatan aplikasi sareng halaman wéb, eta bakal kasampak leuwih cair ti tampilan 60Hz tradisional, sabab 90 pigura per detik bakal dipintonkeun unggal detik tinimbang 60.

Cocog sareng Google Play

Blackview BV8800

Di jero Blackview BV8800, urang mendakan lapisan kustomisasi Doke OS 3.0, dumasar kana Android 11 sareng éta cocog sareng Play Store, anu bakal ngamungkinkeun urang masang aplikasi naon waé anu aya di toko Google resmi.

Doke OS 3.0 nyaéta a review badag dibandingkeun Doke OS 2.0. Éta kalebet sapuan navigasi anu langkung intuitif, desain anu langkung gampang dianggo, pramuat aplikasi pinter, notepad anu diropéa anu ngadukung tulisan leungeun sareng ngarékam mémo sora ...

Fitur kaamanan

Blackview BV8800

Salaku terminal alus patut uyah na, Blackview BV8800, ngawengku duanana sensor sidik kaasup dina tombol ngamimitian jeung sistem tina pangakuan raray. Salaku tambahan, éta ogé kalebet tombol anu urang tiasa ngaropea operasina 7 fungsi anu béda.

Chip NFC teu tiasa leungit dina alat ieu. Hatur nuhun kana chip ieu, urang tiasa mayar bisnis naon waé nganggo kartu kiridit tanpa kedah nyandak dompét sareng angkutan umum.

Ngarasakeun tawaran

La promosi peluncuran anu ngamungkinkeun urang pikeun meunangkeun Blackview BV8800 pikeun ngan 225 euro PPN sarta pengiriman barang kaasup, dugi ka 500 unit munggaran. Mun anjeun resep sagalana yén terminal Blackview anyar ieu nawiskeun anjeun, ulah mikir dua kali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)