Blu Studio Touch tungtungna sumping di Amazon

blu-studio-rampa

Pasar pikeun perangkat sélulér Android murah-murah kalayan fitur "premium" mimiti parah. Lain anu ngiluan téh Blu Studio Touch, alat anu tiasa dipésér ngalangkungan Amazon, toko online anu dipercaya, sareng éta bakal ngamungkinkeun kami ngaksés alat béaya rendah ieu ku cara paling aman sareng gancang. Alat ieu sumping nyobian nyobian ngabahekeun pasar, sapertos merek Cina sanés sapertos Meizu atanapi ZTE anu buru-buru nyobian ngeusian pasar Éropa, ngamangpaatkeun kanyataan yén Xiaomi henteu acan mutuskeun mutuskeun sacara sah sareng resmi turun di buana lami.

Alatna gaduh téknologi LTE anu cocog sareng ampir sadaya band, khususna (2/4/7/12/17), 4G HSPA + (850/1700/1900/2100) GSM, nyaéta, anu paling umum. Blu Studio Touch ieu sayogi hideung sareng emas, ku harga anu pikaseurieun sakitar € 130. Sistem operasi anu ngalir henteu tiasa sanés Android 6.0 Marshmallow. Mibanda layar IPS 5 inci dina resolusi HD. Unit anyar ieu ngagaduhan pamaca sidik jari, téknologi anu alat-alat murah na parantos ditambihan sareng anu sigana peryogi pisan, sanaos dina kaseueuranana biasana tiasa lumayan rutin.

Kaméra tukangna rada handap, sareng 8 MP sareng pokus otomatis, antukna, kamera hareupna gaduh 5 MP kalayan flash, kanggo nyandak poto selfie anu pangsaéna. Prosesorna, 6735-bit MediaTek 64P, kalayan kecepatan 1GHz sareng opat inti rada kaampeuh. Sedengkeun pikeun panyimpenan internal, memori 8GB anu pikaseurieun dibarengan ku ngan ukur 1GB RAM. Sugan aranjeunna kedahna mopohokeun flash hareup sareng mikir sakedik ngeunaan nambihan sahenteuna 2GB RAM, anu diperyogikeun pikeun Android pikeun ngajalankeun épéktip. Nanging, panyimpenanna tiasa ditingkatkeun dugi ka 64GB ngalangkungan kartu microSD. Harga, sapertos anu parantos urang sebutkeun, bakal sakitar € 130.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.