Microsoft Surface Book 2 bakal ngagaduhan engsel énggal

Surface

Gugur datang sareng sareng rumor alat anyar, alat-alat anyar sapertos Surface Book 2. Sanaos alat Microsoft énggal bakal tiasa dipidangkeun dina 2017, seueur pangguna mendakan hal-hal énggal ngeunaan gadget Microsoft ieu, seueur diantarana panasaran pisan.

Hal anu paling matak nyaéta anu pang anyarna; sigana Surface Book 2 énggal bakal gaduh desain engsel énggal, hal anu ku seueur pamilik Surface Book bakal katingalina lumrah tapi pikeun urang anu nguping presentasi resmi alat ieu, éta masih narik ati sabab éta titik anu kuat.

Surface Book 2 bakal ngagaduhan desain engsel anyar pikeun ngajagaan bagian jero laptop

Seueur pangguna parantos ngeluh sela dina Surface Book antara layar sareng keyboard, rohangan, sela anu tetep salaku hasil tina ngahijikeun engsel. Spasi ieu ngamungkinkeun alat ngeusian lebu sareng partikel anu tiasa ngarusak bagian jero alat. Nya, Surface Book 2 anu anyar bakal ngalereskeun ieu kalayan desain engsel anu énggal.

Salaku tambahan kana ieu, Surface Book 2 bakal dibabawa Prosesor anyar Kaby Lake Intel. Ieu bakal nyababkeun Surface Book henteu dipidangkeun dugi Nopémber atanapi Désémber taun ieu paling awal, kumargi ieu mangrupikeun kaping-waktos prosesor Intel ieu bakal resmi dipidangkeun. Kaby Lake moal substansi ngarobah cara Surface Book 2 jalan, tapi éta bakal janten langkung kuat pikeun ngajalankeun tugas-tugas anu tangtu sapertos grafik atanapi gim video, hal anu pikaresepeun pikeun pangguna alat ieu.

Sacara pribadi, kuring yakin yén alat ieu moal ditingalikeun dugi ka Nopémber paling awal sareng kuring henteu nyandak tanggal anu sumberna caket ka Microsoft nyarios tapi kanyataan saderhana yén Intel bakal ngaluncurkeun prosesorna pikeun tanggal éta. Paduli, kuring pikir Surface Book 2 moal robih sacara substansial, sanaos engselna anyar Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.