Anjeun ayeuna tiasa mesen Doogee S98 énggal kalayan harga anu pangsaéna

Doogee s98

Sakumaha anu diumumkeun sababaraha dinten kapengker, terminal énggal ti produsén Doogee, S98, ayeuna sayogi pikeun reservasi, terminal anu aya dina kisaran terminal anu atos, ogé katelah telepon kasar.

Pikeun ngagungkeun peluncuran terminal anyar ieu, lamun urang meuli antara dinten jeung isukan terminal ieu dina Aliexpress, urang bakal ngamangpaatkeun a diskon 100 dollar dina harga biasa na, nyaeta 339 dollar.

Spésifikasi Doogee S98

Doogee s98
processor MediaTek Helio G96 cocog sareng jaringan 4G
Memori RAM 8GB LPDDRX4X
Ruang neundeun 256 GB USF 2.2 sarta expandable kalawan microSD nepi ka 512 GB
layar 6.3 inci - resolusi FullHD +
Resolusi kaméra hareup 16 MP
Kaméra tukang 64 MP utama
20 MP visi wengi
8 MP sudut lébar
batre 6.000 mAh cocog sareng ngecas gancang 33W sareng ngecas nirkabel 15W
batur NFC - Android 12 - 3 taun apdet - Sénsor sidik di sisi

Naon anu Doogee S98 nawiskeun kami

Fitur anu paling narik tina terminal énggal ieu nyaéta layar ganda na. S98 kalebet layar pungkur 1 inci tambahan (ngingetkeun urang kana Huawei P50), layar anu urang tiasa ngaropéa pikeun mintonkeun waktu, bewara, ngadalikeun playback musik...

Layar utama 6,3 inci ngabogaan rSolusi Full HD+ sareng kalebet panyalindungan Corning Gorilla Glass.

Doogee S98 dikelola ku prosésor Helio G96 ku MediaTek, processor 8-inti dipirig ku 8 GB LPDDR4X RAM sareng 512 GB panyimpenan UFS 2.2.

Lamun urang ngobrol ngeunaan kaméra, urang kudu ngobrol ngeunaan 64 MP lensa utama, kaméra dipirig ku a 20 MP kaméra visi wengi kalawan nu urang tiasa nyandak gambar dina poék jeung sudut lega 8 MP. Kaméra hareup kalayan resolusi 16 MP.

Di jero, urang manggihan hiji gigantic Batré 6.000 mah, batré, batré ngarojong ngecas gancang nepi ka 33W. Salaku tambahan, éta ogé ngadukung ngecas nirkabel dugi ka 15W.

Ngawengku a Chip NFC, didamel ku Android 12 sareng kalebet 3 taun kaamanan sareng apdet parangkat lunak, nuturkeun jalur anu sami sareng kalolobaan pabrik Android.

Doogee S98 kalebet sertifikasi militér MIL-STD-810G, a sertifikasi nu assures kami lalawanan tambahan pikeun lebu, cai jeung guncangan nu alat biasana narima.

Ngamangpaatkeun tawaran bubuka

Upami anjeun ngamangpaatkeun tawaran bubuka Doogee S98, anjeun simpen 100 dollar dina harga biasa na, nyaéta $339. Upami anjeun parantos mikirkeun pikeun nganyahokeun alat anjeun sakedap, anjeun moal kedah sono kana kasempetan ieu sareng kéngingkeun Doogee S98 ngan ukur $ 239.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)