Carpuride mawa Android Auto sareng CarPlay ka mobil lami anjeun

Kandaraan ayeuna sadayana pinuh ku layar sareng konektipitas dina sadaya opat sisi, tapi lima taun ka pengker ieu henteu umum, layarna alit sareng tambahan anu henteu sadayana daék mayar upami urang nimbangkeun fungsina.

Sanajan kitu, mobil téh unsur nu lepas salila sababaraha taun, nu geus nyieun maranéhanana anu teu boga konektipitas atawa layar badag leuwih abruptly tinggaleun jaman. Ngarengsekeun masalah konektipitas dina mobil anjeun sareng Carpuride, anu nyayogikeun Android Auto sareng CarPlay kalayan gampang.

Bahan sareng desain

Alat ieu dasarna tablet, sapertos anu anjeun bayangkeun, éta ngan saukur diadaptasi ku cara anu paling gampang diaksés kana konsép tablet anu urang tiasa ngahijikeun kana mobil. ANDIntina, tablet didamel tina plastik sareng gaduh payuneun dimana layar 7 inci disimpen. Sisi pikeun sababaraha sambungan sapertos AUX, kartu microSD sareng AV. Dina cara nu sami, urang boga port AC tradisional nyadiakeun kakuatan, nu sigana kuring titik négatip munggaran, éta bakal sigana leuwih hade ngagunakeun port USB-C anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun sambungan tina mobil sorangan. .

  • alat Carpuride
  • 2V ka Tipe M kabel pikeun kakuatan Carpuride
  • panangan sareng cangkir nyeuseup
  • dasbor dipasang
  • Kabel AUX jalu-jalu
  • Dua sisi napel strips
  • Dukungan asisten virtual
  • Éta gaduh USB pikeun ngecas

Alatna kalebet dua jinis dukungan, dasar pikeun permukaan dasbor sareng panangan pikeun nempatkeun Carpuride dina gelas. Pribadi, pilihan paling giat tur luyu jeung standar kaamanan pikeun taat kana carpuride kana dasbor mobil. Ku kituna, bungkusan nu cukup basajan tur teu boga pretense, sahenteuna urang dicatet yén éta ngawengku pilem pelindung dina layar.

Anjeun tiasa ngagaleuh dina harga pangsaéna sapertos biasa di Amazon, ulah sono kasempetan ieu.

Pamasangan dina mobil anjeun sorangan

Pamasangan saderhana pisan, sareng éta mangrupikeun salah sahiji aset utama produk ieu, kanyataan yén éta henteu meryogikeun jinis pamasangan anu ngarobih dasbor mobil urang, sareng ku kituna, urang ngan saukur tiasa masangna ku dua cara: Boh nganggo panangan teleskopik sareng cangkir nyeuseup anu urang bahas sateuacanna, atanapi ngalangkungan dukungan dasbor, ieu mahluk, Salaku Cenah mah sateuacan, pilihan nu sigana kuring idéal.

  • Bluetooth 5.0
  • Layar 7″ kalayan résolusi FullHD
  • pamancar FM
  • GPS Navigator terpadu
  • Layar rampa kapasitif
  • Link Eunteung sareng alat anu béda
  • Apple CarPlay sareng Android Auto

Kami ngan saukur nganggo pita dua sisi sareng nempatkeun tablet dina dasarna. Ayeuna datang titik négatip, urang kedah ngeusian stop kontak torek roko pikeun energize alat. Adaptor kakuatan ieu henteu persis leutik, ku kituna bakal nyandak seueur rohangan, disarankeun pikeun milarian alternatif. Nanging, ieu bakal janten kabel anu munggaran sareng terakhir anu urang kedah nyandak rohangan dina mobil urang kusabab Carpuride.

Alternatif anu pikaresepeun, upami anjeun gaduh kaahlian sareng kahayang pikeun ngalakukeunana, nyaéta ngaleupaskeun tungtung stop kontak korek rokok sareng solder kabel kana stop kontak ti jero pikeun ngahindarkeun kabel "ngaliwatan", kumaha ogé, éta bakal ngirangan jumlah anu ageung. bagian tina rahmat ka alat, maksudna, éta lacks instalasi.

Sajaba ti éta, pangrojong dasbor ogé ngabogaan hinge leutik, nyaeta, urang bakal tiasa vertikal ngaluyukeun sudut ka hadé ngaluyukeun ka kabutuhan urang, hal anu rada penting tempo jenis alat, saprak kaamanan nyetir teh pangpentingna.

konfigurasi

Dina hal ieu kami parantos ngalaksanakeun tés sareng Apple CarPlay, sanaos kanyataan yén alatna gaduh Sistem Operasi sorangan. Sanaos leres yén konfigurasi munggaran kedah dilakukeun dina basa Inggris, engké urang tiasa ngalebetkeun setélan sistem pikeun ngarobih basa ka Spanyol, dimana sagalana bakal pinuh ditarjamahkeun. Nanging, kuring ngartos yén tujuan utama nyaéta pikeun tiasa nganggo Android Auto sareng Apple CarPlay, anu tiasa urang laksanakeun sacara gampang sareng lengkep sacara nirkabel.

Kami ngan saukur bakal mastikeun yén kami gaduh Bluetooth sareng WiFi tina iPhone urang disambungkeun, Kami bakal angkat ka setélan Carpuride sareng aktipkeun pisibilitas Bluetooth. Sakali rengse, urang ngan saukur bakal nyambung ka Bluetooth alat jeung iPhone urang (atawa Android) bakal otomatis pituduh kami ngagunakeun versi mobil tina sistem operasi na. Ku cara kieu urang boga aksés ka Apple CarPlay fungsina sapinuhna sareng teu aya cara pikeun ngabédakeunana tina Apple CarPlay anu diwangun dina mobil sanés.

Ayeuna waktuna pikeun milih kaluaran audio, sabab sanaos Carpuride gaduh spiker sorangan, kuring nyarankeun ngagunakeun salah sahiji tina tilu jalur sambungan anu sanés:

  • Ngagunakeun audio kaluar tina alat jeung input bantu mobil anjeun, ngagunakeun Jack ka Jack kabel nu geus kaasup dina kotak
  • Nganggo pamancar FM paranti
  • Nganggo Bluetooth

Abdi nyarankeun éta upami anu urang milari nyaéta kualitas sora sareng stabilitas, kami nganggo input bantu bisi urang boga eta sarta tangtu kabel anyar teu ngaganggu urang. Sanajan kitu, sesa alternatif anu sarua fungsi.

Pendapat editor

Napigasi ngaliwatan ménu pisan lemes, sarta gancang, kitu ogé speed respon. Ngan aya sababaraha reureuh nalika nganggo CarPlay nirkabel sareng ngamimitian musik atanapi playback podcast. reureuh Ieu ogé aya dina CarPlay resmi geus dipasang ti pabrik, tur mangrupakeun hal husus pikeun sistem nirkabel, teu masalah jeung CarPuride.

Versi anu kami analisa sayogi dina harga anu kompetitif pisan tina 219,99 euro, dina tempat penjualan biasa sapertos Amazon sareng anu masihan kami seueur kaamanan sareng garansi. Salaku tambahan, aranjeunna samentawis gaduh diskon tambahan € 20 ku nerapkeun kupon dina kasempetan hajatan reveiw ieu. oge, Simkuring malah boga pilihan pikeun acquiring versi nu bakal boga kaméra pungkur tur éta bisa mantuan kami di taman mobil, sanajan ngajadikeun instalasi beuki tedious.

carpuride
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
219 a 279
  • 80%

  • carpuride
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • konfigurasi
    Penerbit: 80%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Konfigurasi sarta instalasi
  • kinerja
  • harga

Kontra

  • Port ngecas nyaéta AC
  • teu pisan ogé ditarjamahkeun
 

Naros

  • Konfigurasi sarta instalasi
  • kinerja
  • harga

Kontra

  • Port ngecas nyaéta AC
  • teu pisan ogé ditarjamahkeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.