Chopbox mangrupikeun papan motong 5in1 anu pinter, naha anjeun ngabantosan kami? [Analisis]

Téknologi ngiringan kami beuki seueur di seueur bidang ti dinten ka dinten urang, nanging, pertumbuhanana sareng aplikasi anu anyar ngajantenkeun urang tingali éta aya bahkan di tempat-tempat anu urang henteu pernah pernah membayangkeunnya, sareng éta anu nyandak urang didieu dinten ayeuna.

Chopbox mangrupikeun papan motong anu pinter sareng lima fungsi anu anjeun henteu terang yén anjeun peryogi. Tanpa ragu, kami mendakan éta janten produk anu pikaresepeun pisan sareng kami henteu tiasa ngahindar analisa na. Upami anjeun hoyong ngaléngkah saluareun tradisional di dapur anjeun, anjeun moal ngaleungitkeun analisis anu parantos kami laksanakeun tina Chopbox anu kami bawa ayeuna, naha anjeun palinter atanapi tukang dahar?

Bahan sareng desain: Ékologis sareng tahan cai

Intina, Chopbox ieu tiasa katingali sapertos papan motong awi, sapertos anu anjeun tiasa ngagaleuh di IKEA atanapi tempat penjualan anu sanés. Kami mendakan produk kalayan ukuran 454.6 x 279.4 x 30.5 mm lumayan ageung, sapertos anu tiasa dibayangkeun éta bakal ngajantenkeun papan motong anu cukup serbaguna. Beurat totalna 2,7 Kilogram, éta didamel sadayana di saratus persén awi organik. Papan awi ieu, anu mana anu kuring anggo dina dinten-dinten kuring, ékologis sareng meryogikeun sakedik pangropéa, sabab henteu nyerep cai atanapi mangaruhan kalembaban.

Éta ngagaduhan alit alur dina ujung anu ngabantosan urang ngumpulkeun "jus" Tina sayur-sayuran atanapi buah-buahan anu urang motong, leres, mérek mastikeun yén kadua permukaan papan motong sareng panyeukeutan péso tiasa diganti upami éta buruk pisan kalayan panggunaan.

Sanaos gaduh unsur éléktronik, tabél gaduh sertifikasi IPX7 ngalawan cai, Janten leres-leres tahan cai, enya, aranjeunna ngingetan yén urang moal tiasa nyerelepkeun atanapi nempatkeun kana mesin cuci piring, hal anu henteu disarankeun ku jinis méja awi, naha éta "palinter" atanapi henteu.

Di sisi anu sanésna, méja éta saéstuna tiasa dibagi kana dua daérah, anu umumna, sareng méja ditempatkeun di daérah handap anu tiasa urang cabut, ku cara ieu urang bakal motong daging sareng lauk nyalira, sahingga ngajauhkeun seueur kontaminasi silang tina dahareun. Teu sangka éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngalebetkeun tabel tambahan anu bakal dianggo pikeun motong, ngumpulkeun sampah atanapi naon anu urang pikahoyong.

Lima parabot dina hiji

Kami parantos parantos ngabahas fungsi "chopping board" tradisional anu aya hubunganana sareng kotak rendang, Tapi naon anu tiasa ngajantenkeun urang nyéépkeun sakitar saratus euro pikeun produk sapertos ieu justru éta ngagaduhan sababaraha fungsi tambahan anu sanés. Hayu urang ngobrolkeun sababaraha diantarana:

  • Lampu UV pikeun ngabunuh: Ku nempatkeun tabel di handap dina luhur urang tiasa ngaktipkeun 254 nanometer Ultraviolet Light anu sanggup maéhan 99% kuman sareng baktéri. Ieu bakal ngalayanan urang duaan pikeun ngabersihan tabel dina tabel nyalira, sareng ngalebetkeun péso atanapi perkakas ngalangkungan liang sisi. Cahaya diaktipkeun sareng dinonaktipkeun otomatis sareng ngan dina hiji menit urang bakal ngalaksanakeun disinféksi kalayan épisién.
  • Skala diwangun-di: Fungsi dasar anu sanés, kumargi urang ngiringan sareng urang ngadamel resep utami, anu teu tiasa urang bolos nyaéta skala anu tepat. Dina hal ieu, ngan ku mindahkeun unsur-unsur ka kénca urang sacara otomatis tiasa ngimbangan tuangeun kalayan maksimal 3 kg. Anjeun tiasa milih satuan pangukuran dina panel kontrol na ogé fungsi "tare" sahingga beurat beurat wadah henteu dianggap.
  • Timer digital: Dina beurat beuratna, dina panel kontrol, kami ngagaduhan fungsi anu ditetélakeun kalayan jam anu ngamangpaatkeun panel LED pikeun nawiskeun waktos langkung ti 9 jam berkat timer digital na anu gampang némbalan.
  • Asah péso dobel: Akhirna, kumargi urang bade motong, cita-citana nyaéta nyandak péso anu énggal, sareng pikeun ieu ngagaduhan dua pengasah péso, hiji didamel tina keramik sareng anu sanésna dina batu inten sahingga urang tiasa nganggo kana sagala rupa péso .

Tabél ieu Chopbox ngagunakeun batréna 3.000 mAh anu dieusi liwat kabel microUSB na. Kuring henteu pati ngarti kunaon aranjeunna bet ka anjeunna microUSB terang yén USB-C nyaéta standar anu ayeuna. Pikeun bagian na, batré ieu ngajamin kami dugi ka 30 dinten panggunaan, kami henteu tiasa nyéépkeun éta dina tés, janten kami henteu acan tiasa parios waktos ngecas, anu kami perkirakeun sakitar sajam satengah .

Pendapat editor

Éta mangrupikeun papan tepas anu pinter, leres, atanapi langkung leresna papan pemotong téknologi anu tiasa anjeun bayangkeun, sareng ku sabab éta ngagaduhan harga anu caket kana € 100 (€ 99,00 dina powerplanetonline). Jelas yén fungsionalitasna pikaresepeun sareng éta tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang, tapi ieu mangrupikeun produk caprice anu nilai tambah utama nyaéta lamun urang resep minimalis, urang nyimpen opat alat di dapur, hal anu di jamanna yén aranjeunna ngajalankeun, éta ngaapresiasi.

kotak rendang
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99
  • 80%

  • kotak rendang
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • ékologis
  • Minimalis
  • Ngahémat rohangan sareng alat

Kontra

  • Harga na tinggi
  • Boga kurva diajar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.