Chromebook ASUS C301SA ayeuna sayogi kanggo pre-order

C301SA-chromebook

Henteu lami ka tukang urang ngawartosan anjeun warta anu saé yén Google parantos mutuskeun pikeun ngajalankeun aplikasi Android asli dina sistem anu nganggo Chrome OS. Ieu parantos ngajantenkeun sistem operasi desktop ieu janten alternatip nyata pikeun seueur pangguna anu henteu nungtut teuing sareng hoyong komputer desktop pikeun padamelan sadidinten pisan. Intina anu sanés nyaéta pangguna anu wawuh kana Android bakal langkung gampang. ASUS siga anu terang perkawis kamungkinan ieu, tah nyiapkeun C301SA, Chromebook pangsaéna di pasar, anu parantos sayogi pikeun titipan. Kami ngawartosan anjeun naon anu ngagaduhan Chromebook anu hébat ieu.

C301SA mangrupikeun Chromebook anu ngagaduhan layar 13,3 inci pikeun dimimitian, hal anu rada mencolok nunjukkeun yén éta mangrupikeun Chromebook. Di sisi anu sanésna, Éta ngagaduhan 4GB RAM di jero, aya anu ogé teu biasa dina ChromeOS, nyaéta, ASUS ieu daék ngajalankeun aplikasi Android naon waé, sareng ngajalankeunana ogé, janten tong sieun. Sedengkeun pikeun panyimpenan internal, 64GB panyimpenan SSD anu moal janten masalah berkat hard drive éksternal.

Kumaha carana tiasa sanés, ASUS C301SA hadir sareng Play Store Google parantos dipasang, janten anjeun tiasa mimiti ngaraosan ékosistem Android dina laptop ti mimiti mimiti. Chrome OS parantos luncat penting pisan ku ngamungkinkeun palaksanaan aplikasi Android, sareng éta di toko Google ieu kami bakal mendakan, contona, sakabéh suite Microsoft Office, aplikasi produktivitas anu teu kaitung seueur, éditor pidéo sareng fotografi, sareng seueur deui, Seueur Tambih deui. Kusabab sadaya alesan ieu, jenis laptop anu kuat ieu ti Chrome OS bakal gancang janten alternatif anu pikaresepeun pikeun penjualan laptop anu kawilang murah anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngalaksanakeun sadayana padamelan sadidinten. Kami ngingetan yén éta bakal ngagaduhan harga skandal € 299, di Amérika Serikat Amérika éta parantos sayogi di B&H sareng badé pencét pasar Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.