Spring dimimitian di Amazon kalayan tawaran hebat ieu (27-03-2019)

Logo Amazon

Sababaraha dinten ka pengker, cinyusu di dieu kanggo cicing, sahenteuna dugi ka usum panas di bulan Juni. Dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningali kumaha waé kajadianana peluncuran nawaran naon waé, sareng duanana pusat perbelanjaan, department store atanapi toko online nyobian langkung leres.

Barudak di Amazon, ngagungkeun spring ku nyieun anjeunSerangkaian tawaran dina sagala rupa tulisan. Tawaran ieu dijalankeun ti 27 Maret dugi ka 7 April, janten upami anjeun hoyong diinpormasi sepanjang waktos ngeunaan tawaran pangsaéna sadinten, émut ka didatangan kami unggal dinten.

15,6 inci laptop Lenovo

Laptop Lenovo

Upami urang ngarencanakeun pikeun ngomean deui pakakas urang, Amazon nawiskeun dinten ayeuna urang Lenovo Legion Y530, laptop kalayan prosesor i7 dibarengan ku 8 GB RAM DDR4 dipirig ku 1 TB HDD dina 7.200 RPM panyimpenan sareng 128 GB SSD. Tapi ogé, di jero, kami mendakan grafik GTX1050 kalayan mémori GDDR4 5GB.

Prosesorna nyaéta i7-8750H, Hexacore 2.2 GHz dugi ka 4.1 GHz, résolusi layar na ngahontal 1.920 × 1.080 sareng dikokolakeun ku Windows 10. Harga anu biasa pikeun alat ieu nyaéta 1.199 euro, tapi sadidinten ayeuna urang tiasa kéngingkeun anjeunna ngan ukur 899 euro, artina tabungan 300 euro.

Mésér Lenovo Legion

TV 65k seukeut 4-inci

TV seukeut 65 inci

Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngomean tipi urang, utamina upami intél anu paling dibanggakeun model ayeuna katingali ku henteuna. Salami 24 jam mimiti musim semi nawiskeun yén Amazon nawiskeun kami, urang tiasa mendakan Seueur 65-inci 4k TV pinter, kalayan résolusi 3840 x 2160 kalayan téknologi HDR.

Éta ogé ngagaduhan 3 sambungan HDMI, 2 USB 2.0 port sareng hiji deui USB 3.0. Kualitas sora ditandatanganan ku Harman / Kardon, éta ngadukung format komprési pidéo HEVC / H.265 salian ti biasana. Harga Amazon biasana tina modél ieu nyaéta 999 euro, tapi pikeun waktos anu terbatas, urang tiasa kéngingkeunna ngan ukur 679 euro.

Mésér Seukeut 4k TV

Philips nadi epilator cahaya

Philips nadi epilator cahaya

Mangsa mangtaun-taun, beuki umum ningali kumaha seueur pangguna ngaluarkeun salon kecantikan pikeun lumangsungna lilin sacara nyaman di bumi. Philips Lumea Advanced mangrupikeun epilator cahaya pulsed sareng 3 sirah anu béda pikeun awak, wajah sareng bikini / area underarm.

Harga biasa epilator cahaya berdenyut ieu nyaéta 369 euro, tapi dinten ayeuna urang tiasa nahan ngan ukur 228,99 euro dina Amazon.

Mésér Philips Lumea Advanced SC1999 / 00

Kaméra Kaamanan Logitech Circle

Cabang Logitech 2

Kaamanan bumi parantos janten prioritas pikeun seueur pangguna. Sanaos leres yén alarm tiasa seueur manpaatna, éta henteu sering aya. Upami urang langkung milih pikeun milih sistem panjagaan nganggo kaméra sareng poho ngeunaan pamayaran bulanan, Logitech nawiskeun kami Circle 2, kaméra luar anu idéal kalayan visi wengi sareng deteksi jalma.

Harga Logitech Circle 2 nyaéta 239 euro, harga anu dinten ayeuna diréduksi sareng tetep ngan ukur 214 euro.

Mésér Logitech Circle 2

Motorola Moto G6

Motorola G6

Upami urang parantos mikirkeun pembaharuan smartphone pikeun sababaraha waktos, berkat tawaran spring yén Amazon sayogi pikeun urang, urang tiasa kéngingkeun Motorola G6, modél Amazon ekslusif anu nganggo Layar 5,7 inci, 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal.

Harga biasa Motorola G6 nyaéta 269 euro, tapi ayeuna, urang tiasa kéngingkeun anjeunna ngan ukur 169 euro, harga langkung ti diluyukeun pikeun ngomean deui smartphone lami urang.

Mésér Motorola Moto G6

iRobot Romba 691

iRobot Romba 691

Ayeuna beuki sering ningali sabaraha rumah tangga anu mikaresep robot éta jaga beberesih bumi nalika urang henteu aya di jerona atanapi nalika urang terang yén urang moal ngaganggu panyedih vakum nalika ngalaksanakeun tugasna. Romba mangrupikeun pabrik anu paling terkenal di pasar sareng rutin nawiskeun kami tawaran anu pikaresepeun.

Pikeun sababaraha jam ka payun, urang tiasa kéngingkeun iRobot Tomba 691 ngan ukur 324 euro, nalika harga biasana 449 euro.

Mésér iRobot Roomba 691

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.