Coinbase ngahalangan akun WikiLeaks

Coinbase

Kasalahan anyar anu utama pikeun WikiLeaks. Kusabab rekening anu dipibanda di Coibase parantos diblokir. Kaputusan anu ngagambarkeun masalah ageung pikeun pembiayaan halaman wéb. Sareng éta tiasa nyababkeun sababaraha masalah pikeun platform. Alesan pikeun ngahalangan sareng nutup akun kusabab perusahaan kedah sasuai sareng peraturan Amérika Serikat.

Ti saprak Departemen Keuangan di Amérika Serikat naroskeun yén henteu aya perusahaan anu ngagaduhan bisnis kauangan sareng WikiLeaks. Kusabab anu terakhir parantos didaptarkeun pikeun nyaring seueur inpormasi sénsitip, boh ti pamaréntah boh ti kedutaan. Janten Coinbase parantos nurut kana régulasi anu énggal.

Sapertos anu diarepkeun, sakali konci ieu parantos dijantenkeun resmi, Julian Assange parantos nelepon dina média sosial pikeun pangguna pikeun boikot Coinbase. Pamundut anu sigana henteu aya pangaruh sakedik. Tapi éta nyorot masalah anu hébat pikeun platform.

Padahal, meungpeuk akun WikiLeaks sanés hartosna aranjeunna lirén nampi atanapi nganggo Bitcoin. Anjeun tiasa neraskeun nganggo cryptocurrency dina mindahkeun kana platform sacara anonim. Masalahna, Coinbase mangrupikeun bantosan anu saé pikeun mempermudah prosés ieu.

Ieu mangrupikeun hiji masalah deui pikeun WikiLeaks, anu parantos nyobian sagala jinis solusi salami mangtaun-taun pikeun tiasa ngajaga sareng ngabiayaan nyalira. Sanaos henteu sadayana damel sami-sami ogé. Datangna cryptocurrency parantos janten kasempetan pikeun aranjeunna, anu sigana ngaladénan aranjeunna dugi ka ayeuna. Kanyataanna, Assange dikabarkan gaduh seueur Bitcoin, sakantenan anjeunna tiasa janten jutawan.

Janten cryptocurrency parantos janten sumber pendapatan utama na di jaman ayeuna. Tapi, upami Assange ngarobih Bitcoin ieu janten artos, anjeunna lebet kana peraturan pamaréntah, ngan ukur anu hoyong dihindari. Urang bakal ningali naha WikiLeaks ngumumkeun cara pembiayaan sanés saatos blokade Coinbase ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.