Corning ngumumkeun Gorila Kaca 5 kalayan Perbaikan Kakuatan Ganda

Gorila Kaca 5

Goréng ti smartphone urang éta ragrag unggal dua ku tilu dina permukaan anu atos sareng bahkan aya anu sanggup bertahan ngan ukur nyandak sababaraha goresan minor. Terminal-terminal ieu kedah dilakukeun ku arca-arca kusabab pikasieuneun anu hébat anu aranjeunna kasiksa sareng yén aranjeunna gaduh kamampuan pikeun kaluar kalayan anggun ngalawan serangan sareng ragrag éta. Bahwa aranjeunna sanggup ngajantenkeun hirup urang hirup, sawaréh, kana Corning Gorilla Glass.

Sareng aranjeunna 4.500 milyar alat jalma-jalma anu parantos disebarkeun di sakumna dunya sareng Gorilla Glass sakumaha anu dinyatakeun ku Corning nyalira nalika ngumumkeun generasi ka lima gelas panyalindungan na ayeuna katelah Gorilla Glass 5. Pengumuman anu nempatkeun kami di payun paningkatan anu jelas dina resistansi sareng kapasitas pikeun bisa salamet eta rai murag.

Corning nyatakeun yén Gorila Kaca 5 parantos dirarancang pikeun sanggup salamet 80 persén waktos nalika anjeunna ragrag nyanghareupan tina jangkungna 1,6 méter kana permukaan anu atos. Janten para pangguna anu dina persentase turunna 85% sahenteuna sataun sakali sareng 55% anu murag teleponna dugi ka tilu kali atanapi langkung, henteu kedah katingali sieun ku ningali kumaha kaayaan goréng terminal anjeun.

Tés anu dilakukeun di laboratorium uji na mastikeun yén Gorila Kaca 5 nyaéta 1,8 kali langkung sesah tibatan Gorila Kaca 4. Ngeunaan goresan, Gorilla Glass 5 aya dina titik anu sami sareng vérsi anu sateuacanna, janten ati-ati nalika anjeun gaduh salah sahiji terminal anu mimiti ngagaduhan versi ieu dina akhir taun ieu, kumargi saat ieu produksi, janten moal tiasa ditingali dina Galaxy Note 7 anu caket.

Langkung karasa pikeun terminal urang sareng éta tetep ngadukung anu miskin jelema nabrak sareng murag.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.