Crosscall Core-T4 tablet sadaya-rupa bumi [Analisis]

Kami balik deui ka Aktualidad Gadget sareng kontén anu anjeun pikaresep, kalayan analisa anu pangsaéna supaya anjeun tiasa mutuskeun nyalira naha éta pantes mésér produk tangtu, sareng waktos ieu urang fokus kana pasar anu sangat aneh, nyaéta alat. ultra-tahan kanggo sadaya jinis daérah, tong sono.

Anu anyar ngagaduhan kana tabel analisis urang Crosscall Core-T4, tablet anu rumit pisan, pinuh ku asesoris sareng di luhur sadayana tahan pisan. Pendakan sareng kami naon ciri anu paling menarik na upami éta mésér jinis produk ieu anu fokus kana résistansi sareng daya tahan, naon saur anjeun?

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis anyar ieu sareng video anu anjeun tiasa nikmati dina kanal YouTube kami sareng anu mingpin analisis ieu. Di jerona anjeun bakal mendakan unboxing tablet Croscall Core-T4, ogé séri tés khusus anu kami laksanakeun sahingga anjeun tiasa kéngingkeun ideu ngeunaan prestasina sacara umum, sabab éta langkung gampil ningali éta ku panon anjeun nyalira dibandingkeun ngeunaan éta. Entong hilap ngalanggan sareng ngantepkeun kami Suka pikeun ngabantosan kami pikeun terus tumuh.

A desain panginten nolak

Dina hal desain, Croscall ngagaduhan garis anu kuat anu gancang ngajantenkeun urang ngaidentipikasi naon produkna, dina hal ieu Core-T4 henteu janten kirang, sareng éta garis anu tiasa dikenal pisan, utamina upami urang ngabandingkeun sareng produk sanésna tina kaméra. Kami ngagaduhan desain campuran anu kalebet bahan logam sareng plastik ogé kaku sareng fleksibel anu masihan kami panyalindungan tambahan. Ku cara kieu anjeunna kéngingkeun Sertifikasi IP68 kalayan lemah cai ngalawan immersion dugi ka 2m salami tilu puluh menit, ogé sealing total ngalawan lebu.

Di payun urang gaduh Gorila Kaca 3, anu masihan kami résistansi anu diaku pikeun ngarusak. Salaku kaunggulan urang gaduh pigura anu menonjol sareng gelas anu rata-rata rata. Tés serelek na ngajamin tahan ka jangkungna 1,5 méter dina lantai beton sareng dina tiori ti sagala sudut. Nya kitu, suhu anu ekstrim antara -25º sareng + 50º moal mangaruhan kinerja na sadayana. Salaku tambahan, éta tahan hujan komo cai asin, janten idéal, contona, janten GPS dina kapal. Externally, sigana mah kurang nanaon, tapi… naon ari di jero imah? Hayu urang tingali.

Salah sahiji hal anu paling matak kaget kami nyaéta beuratna gedé pisan Mertimbangkeun kompak alatna, tapi ngémutan yén éta fokus kana katahanan, urang ogé henteu heran.

Ciri téknis

Sedengkeun pikeun prosesor, sakali deui urang mendakan di dieu panginten salah sahiji titik paling négatip na sareng RAM, sareng éta nyaéta Crosscall bet dina kisaran input sareng Qualcomm Snapdragon 450, sahenteuna, enya, aranjeunna henteu acan bet dina MediaTek. Émutan Ram anu bakal ngiringan prosesor ieu nyaéta 3GB, sanaos kami henteu ngagaduhan data anu pas kana jinis mémori anu dianggo.

Dina tingkat konéktipitas urang gaduh port DualSIM anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo Crosscall T4 salaku hiji-hijina alat. Dina hal éta urang ngagaduhan konéktipitas 4G LTE kalayan cakupan anu cekap numutkeun analisis urang. Kami gaduh bagian sanés anu nyéépkeun kami anu tiis, sareng éta anu kami gaduh WiFi WiFi tradisional sareng Bluetooth 4.1.

  • radio FM
  • Modeu Senter
  • Panyimpenan 32GB tiasa dilegakeun ku microSD dugi ka 512GB
  • Android 9 Pie
  • A-GPS, Glonass, Beidou sareng Galileo

Salaku kaunggulan, urang gaduh NFC janten urang bahkan tiasa nganggo cara pembayaran anu teu kontak, ogé port USB-C, anu kami henteu tiasa nyandak pidéo dina tés urang. Pikeun bagian na, kami gaduh headphone kalebet kana bungkus sareng port Jack 3,5mm.

Bagéan multimédia sareng kaméra

Kami gaduh panel LCD IPS 8 inci kalayan résolusi WXGA, sakedik luhur HD sareng tanpa Full HD, hal anu tumut kana ukuran ukuran layar hésé dipikaharti. Tangtosna, panel nawiskeun tingkat kacaangan anu cukup tinggi sareng warna anu cukup disaluyukeun, tapi résolusi di handapeun FHD dina alat anu harga ieu kontradiktif. Sora pikeun bagian na saé nunjukkeun hiji-hijina panyaturna anu aya di handapeun. Mésér éta dina harga pangsaéna di Amazon upami éta parantos ngayakinkeun anjeun.

Sedengkeun pikeun kaméra urang gaduh 5MP di payun, langkung ti cekap kanggo ngayakeun sauran pidéo dina lingkungan anu kawilang normal, sareng dina kaméra tukangna urang gaduh 13MP kanggo panggunaan sporadis, pagelaran na low dina kondisi lampu anu ngarugikeun sareng ngagaduhan aplikasi kaméra anu cukup saderhana, kami tinggalkeun anjeun sababaraha conto:

Kitu cenah, pangalaman multimédia tiasa disebatkeun cekap, tapi jelas kalangkang ku teu gaduh sora stéréo sareng résolusi handap layar na, sanaos gaduh rasio kacaangan sareng éta tiasa dinikmati di luar ruangan tanpa masalah.

Kaunggulan alat Crosscall sareng otonomi

Dina hal ieu, iket kalebet adaptor tukang X-Blocker anu cocog sareng Panyambung magnét X-Link proprietari Crosscall. Kami gaduh dugi ka batréna 7.000 mah tanpa aya nyatakeun ngecas gancang, nawiskeun langkung ti cukup otonomi pikeun panggunaan normal komo pikeun ngaraosan kontén multimedia tanpa masalah anu kaleuleuwihi.

Kami negeskeun dina produk ieu sapertos dina sadaya Crosscalls kamampuan luar biasa "luar jalan" na, Anjeun boro-boro mendakan alat anu langkung tahan sareng serbaguna kalayan jaminan anu ditawarkeun ku Croscall. Nanging, sapertos biasa dina jenis produk ieu kami ngagaduhan alat-alat anu kaleungitan ngémutan hargana, kami sono sahenteuna resolusi FHD dina layar, panyimpenan langkung ageung tibatan 32GB anu sigana sakedik pisan sareng memori RAM 3GB ringkes na.

Ogé kalebet X-Strap: salawasna jaga tablet anjeun caket. Tali taktak, anu parantos dirarancang pikeun ngalereskeun tablet CORE-T4, ogé dilengkepan gagang puteran 360 ° anu dirancang pikeun adaptasi sareng sadaya kagunaan ku waktos sareng ku cara ngawatesan résiko cilaka. Salaku tambahan, berkat tali non-slip sareng padded na, anjeun tiasa merenah nganggo kantong taktak X-STRAP sadidinten.

Anjeun tiasa mésér Crosscall Core-T4 anyar ti 519,90 euro dina halaman wéb resmi na, atanapi ngamangpaatkeun diskon anu ditawarkeun dina Amazon dimana anjeun tiasa mendakannana tina ngan 471 di Tautan ieu. Kami arepkeun anjeun resep analisa kami sareng ningalkeun kami patarosan dina kotak koméntar, dimana kami bakal senang pikeun ngajawab anjeun.

Inti-T4
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
519 a 479
  • 60%

  • Inti-T4
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 31 2021
  • rarancang
    Editor: 88%
  • layar
    Editor: 65%
  • kinerja
    Editor: 70%
  • kamera
    Editor: 65%
  • Otonomi
    Editor: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 70%

Naros

  • Kamampuh ketahanan
  • Eusi rangkep
  • Fungsi Ditambahkeun

Kontra

  • Perangkat keras anu dikekang
  • Harga rada tinggi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.