Crosscall Core-X4: Smartphone di luar jalan [Review]

Henteu sadayana dina telepon sélulér mangrupikeun kakuatan keur narik ati, layar melengkung, kaméra anu nonjol sareng desain anu lemes sareng warna-warni. Aya sababaraha alat anu dirancang pikeun anu henteu tiasa nyéépkeun waktos ngurus telepon, pikeun anu ngalakukeun kagiatan anu picilakaeun atanapi kerja keras, urang nyarioskeun Telepon 'ruguerized' atanapi ultra-tahan. Kuring resep nyauran aranjeunna SUV, sabab nalika kuring ningali salah sahiji ieu kuring pikir Land Rover 4 × 4 klasik ngalangkungan bukit di Irlandia.

Crosscall Core-X4 anyar nembus laboratorium uji Aktualidad Gadget, sélulér kalayan fitur anu hébat tapi… teu tiasa rusak? Urang parios deui.

Desain: Siap pikeun Perang

Telepon gaduh ukuran anu cukup, utamina dina tingkat kandelna, hal anu umum dina jenis alat ieu. Kami gaduh 61 x 78 x 13 milimeter pikeun total 226 gram, éta henteu hampang atanapi ipis, tapi henteu kedah ogé, Éta kedah cekap pikeun nyingkahan cacad atanapi karusakan tina ragrag. Kami mendakan kompendium antara logam, plastik sareng karét anu jelas-jelas ngabanggakeun perlawanan. Kami gaduh di sisi katuhu sensor sidik, kontrol volume sareng tombol multifungsi anu tiasa disetél ogé aya di sisi sanésna.

Di hareup urang gaduh pigura anu menonjol pikeun ngajaga panél. Bagian tukangna kénca ku sudut agrésif, panyambung X-Link khusus sareng kaméra sénsor tunggal anu henteu nonjol. Konektor magnét X-Link ieu mangrupikeun kasuksésan, éta ngagaduhan kamungkinan ngeusi batre sareng mindahkeun, ogé ngonci pikeun ngamankeun posisi hapé sareng kuring gampang digunakeun sareng ngabédakeun fitur dina Crosscall Core-X4 anu masihan nilai tambah. Babarengan sareng X-Blocker ieu kami ngagaduhan seueur rupa-rupa produk anu tiasa urang mésér sapertos abah-abah, ngecas palabuhan ... jsb kanggo ngalengkepan pangalaman.

Ciri téknis

Kami ngamimitian bagian téknis ku prosésor anu dikenal, éta Qualcomm Snapdragon 450, Nanging, éta aya dina kisaran tengah-handap dina hal kakuatan sareng otonomi. Éta dibarengan ku 3GB RAM, Lumayan pikeun tugas sadidinten, janten urang henteu kedah gaduh jinis pura-pura ngeunaan kinerja dina hal pidéo video, contona. Panyimpenan dasarna 32GB sanaos tiasa dilegakeun ku kartu microSD dugi ka 512GB, panyimpenan standar anu cekap, tapi sanés faktor diferensial ogé. Dina bagian téknis kami gaduh perangkat keras urang sorangan pikeun terminal Android tingkat lebet.

Kami ngajalankeun versi anu rada khusus pikeun Android 9.0 Foot, pérsi ti mimiti 2019, vérsi ayeuna janten langkung standarisasi Android 10. Pikeun bagian na, kami gaduh konéktipitas 4G dina hal télékomunikasi, Wireless Bluetooth 4.2, Kamampuan DualSIM, Radio FM sareng contona urang gaduh jack 3,5mm anu sayogi, hal anu leungit dina telepon ayeuna. Ogé kedah dicatet yén microSD henteu nempatan slot microSIM sareng éta ngaapresiasi. Pasti dina bagian téknis ieu Crosscall Core-X4 sanés kagum dina téknis upami anu urang pikahoyong nyaéta memeres pidéo atanapi anu sanésna, éta henteu ogé dirancang pikeun éta. Kami ogé nyebatkeun yén urang ngagaduhan NFC, nyaéta, urang tiasa mayar pangmayaran tanpa kontak kalayan platform anu béda anu sayogi.

Kaméra sareng layar

Kami gaduh panel LCD IPS 5,45 inci nampilkeun resolusi HD + dina aspék tradisional 18: 9. Layar ieu ditutupan ku Gorila Kaca 3 Éta ngagaduhan fitur anu panasaran sapertos kamungkinan dianggo nalika baseuh sareng ogé nganggo éta sareng sarung tangan (éta dikonci nalika baseuh). Kami gaduh pas anu pas, panel datar anu ngabantosan ngajaga anjeun, sareng rasio warna sareng kacaangan anu cekap kanggo panggunaan luar. Jelas éta mangrupikeun panel anu henteu ngahontal resolusi FullHD, janten kami henteu tiasa ngarep-ngarep keajaiban nalika nganggo kontén multimedia.

Sedengkeun pikeun kaméra, sénsor 48MP kalayan sistem pamrosésan Fusion4. Hasilna parantos cekap, pikeun nembak poto tradisional kalayan lampu anu saé. Hal atra robih nalika lampu murag, sanaos ngolah gambar ngalawan ngalawan kaayaan anu parah. Pasti kaméra na cekap pikeun nembak anu diperlukeun, tanpa fokus kana kanikmatanana. Kami berhasil néwak pidéo dina FHD dina 30FPS. Pikeun bagian na, sénsor payun 8MP ngajantenkeun urang kaluar tina macét sareng nyandak gambar anu pantes. Kami ngantepkeun tés kaméra ieu di handap:

Hayu urang ngobrolkeun ngeunaan perlawanan

Kami gaduh résistansi cai sareng debu IP68, Tapi ieu nyalira panginten moal nyaritakeun seueur, sareng aya sababaraha alat parantos aya di pasar kalayan kapasitas ieu. Nanging, hal-hal bakal robih nalika urang nyarioskeun Résistansi MIL STD810G, alat éta ngalaman tilu belas tés résistansi pikeun kéngingkeun sertifikasi ieu. Éta teras tiasa beuleum dugi ka 2 méter dina kalolobaan cairan sahenteuna 30 detik. Éta ogé parantos diuji dina tetes genep sisi dugi ka dua méter na hawa anu ekstrim tina -25ºC dugi ka + 50ºC tanpa ruffling.

Tés urang parantos nempatkeun alat ieu dina setrés logis, sok tanpa tujuan pikeun nyababkeun karusakan. Kami parantos nyéépkeun sareng "baseuh" anu tiasa lumangsung dina situasi anu koheren anu parantos kabukti teu tiasa diréduksi. Salaku tambahan, mikroponna parantos nganggo sertipikasi "Gore".. Barina ogé, tés urang parantos lulus ku catetan dina tingkat résistansi, sigana pilihan anu saé upami anu urang pilari mangrupikeun alat perang, tahan, dirancang pikeun anu ngalaksanakeun olahraga ekstrim atanapi damel dina kaayaan kompromi anu dina kaseueuran kasus tungtungna hirup dina seueur alat tradisional.

Pendapat editor

Kituna urang aya di terminal anu gaduh performa saderhana dina hal hardware tapi anu bagian na gaduh sababaraha ciri "ruguerized" dimana éta menonjol, alesan leres na keur. Nanging, panghalang munggaran tiasa dipendakan dina harga. Kaseueuran alat anu gaduh ciri anu sami ogé gaduh harga anu sami, sakitar 450 euro gumantung kana sudut pandang anu dipilih (link).

Crosscall Core-X4
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
449 a 499
  • 60%

  • Crosscall Core-X4
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 65%
  • kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 60%

Naros

  • Sistem X-Link sareng X-Block kalayan seueur pilihan
  • Desain sareng résistansi ngajamin anu sesah cocog
  • Konéktipitas sareng pilihan tambahan

Kontra

  • Éta panginten tiasa ngadamel usaha anu langkung saé dina hardware
  • Harga tiasa diluyukeun sakedik deui pikeun ciri ieu
  • Abdi sono kana Android 10
 

Bungkusan kalebet: Headphone, kabel, carjer, X-Blocker sareng alatna. Anjeun kedah nimbang-nimbang pro sareng kontra na, kami nyarankeun yén anjeun ningali pidéo anu kami ngiringan ulasan tinulis ieu sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.