Crosscall Trekker-X4 hiji smartphone di luar jalan

Kami di dieu sakali deui nganggo alat "ruguerizado", nyaéta salah sahiji alat sélulér anu dirancang pikeun tahan naon waé anu urang laksanakeun. Panggero silang mangrupikeun perusahaan anu damel di séktor ieu sareng kami saencana parantos ngaanalisis sababaraha telepon pinterna. 

Waktos Ieu kami nempatkeun dina tabel analisa pelepasan panganyarna na, anu Crosscall Trekker-X4, telepon anu kalebet kaméra aksi supados anjeun tiasa nyimpen mémori anu saé dina kaayaan naon waé. Pendakan sareng kami sadaya rinci ngeunaan Crosscall Trekker-x4 anu anyar berkat tés anu jero ieu dimana urang bakal ningali sadaya kakuatan sareng kalemahanana.

Bahan sareng desain

Urang mimitian ku tampilan éksternal alat, kumaha carana tiasa sanés karasa kasar, kuat sareng beurat. Ieu hiji-hijina cara pikeun ngahontal tingkat panyalindungan sareng résistansi, mustahil pikeun kahontal dina istilah sanés. Kami nyanghareupan alat kalayan pigura anu menonjol sareng ukuran total 162,6 x 82 x 12,85 mm kanggo beuratna henteu kirang ti 250 gram. Tangtosna sanés pendamping perjalanan anu pangsaéna pikeun dinten ka dinten upami anjeun ngarencanakeun nyandak dina saku anjeun. Nanging, ieu sanés janten titik anu négatip khususna.

Naha anjeun parantos gaduh jelas? Mésér kalayan harga anu pangsaéna dina LINK ieu!

  • ukuran: X x 162,6 82 12,85 mm
  • beurat: 250 gram

Kalayan seueur tombol sareng bahan non-slip na, kami parantos tiasa nganggo éta tanpa sieun dieunakeun sareng écés tanpa aya jinis casing pelindung. Teleponna didesain dina warna hideung matte anu ngusir sidik dina sasis ogé, tapi henteu dina gelas payun. Dua tombol di beulah katuhu, salah sahijina janten maca sidik, tempatna ogé. Pikeun sisi kénca dua tombol polumeu séjén. Pasti, desainna nyaéta naon anu anjeun ngarepkeun tina alat anu gaduh ciri ieu, naha urang nyanghareupan naon anu telepon standar dina kisaran ieu.

Ciri téknis

Kami balik kana haté, sakali deui Crosscall bet dina pertengahan rentang prosesor ti Qualcomm, dina hal ieu Snapdragon 660 anu nyésakeun alat-alat sanés perusahaan jauh pisan. Tungtungna, firma éta komitmen pikeun pagelaran langkung saimbang, urang ngartos yén kapaksa ku kabutuhan sensor anu ditugaskeun kana kaméra. Kami gaduh 4GB RAM pikeun nutup loop sareng GPU Adreno 512.

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2,2 GHz
  • RAM: 4GB LPDDR4X
  • GPU: Adreno 512
  • Panyimpen: 64 GB eMMC 5.1 (microSD tiasa dilegakeun dugi ka 512GB)
  • Kaméra:
    • Rear: Sénsor Dual 386MP SONY IMX12 sareng 170º Wide Angle
    • Hareup: 8MP
  • Batré: 4.400 mah kalayan Quick Charge 3.0 sareng sambungan X-Link
  • Konéktipitas: USB-C, Radio FM, WiFI NU-MIMO, Bluetooth 5.0, GPS sareng NFC

Éta menonjol pikeun lumayan lengkep, urang sono panyimpenan anu sigana langkung canggih, kumargi lmémori eMMC 5.1 tiasa ngirangan kinerja memori RAM anu saé sareng prosesor anu saé, sanaos kami henteu ngahargaan kana panggunaan sadidinten. Sakumaha anu kuring baru waé, kinerja sacara umum cukup saé, saleresna anu pangsaéna dina kisaran Crosscall kami parantos tiasa nyobian dugi ka ayeuna, tapi ngemutan harga alat anu urang teu tiasa ngarepkeun kirang.

Konéktipitas sareng sénsor

Dina watesan konéktipitas kami ogé ngagaduhan ujung paling canggih tina Crosscall dugi ka ayeuna, urang bet dina NFC, WiFi 6, Bluetooth 5.0 sareng GPS. Tangtosna, kami moal sono nanaon, bahkan port USB-C anu ngagaduhan kapasitas OTG, sanaos kanyataanna henteu gaduh kaluaran pidéo. Éta bakal pikaresepeun nunjukkeun yén Trekker-X4 ngagaduhan aksi-cam. Tapi éta henteu ngan ukur sensor anu aya, urang gaduh seueur deui:

  • Sensor gravitasi.
  • Gyroscope.
  • Kompas.
  • Gancangan
  • Sénsor lampu.
  • Barometer.
  • Térmométer.
  • Hygrometer.
  • Altimeter.
  • Sensor UV (sinar ultraviolét).

Tangtosna, sababaraha alat bakal anjeun mendakan di pasar sareng daptar sénsor ieu. Éta pasti ditujukeun pikeun anu ngalaksanakeun olahraga anu picilakaeun atanapi dina kaayaan anu ngarugikeun, saha jinis inpormasi anu tiasa dicandak ku Crosscall Trekker-X4. Leres, kuring bakal lasut antar muka anu bakal ngalaan data ieu ku cara anu langkung enteng sareng hadé, parangkat lunak anu langkung digosok dina hal ieu, sareng henteu kakates ku taruhan anu teu kaharti anu dilakukeun ku Crosscall dina alat ieu pikeun Android 8.1 anu dijalankeun .

Kaméra sareng pangalaman multimédia

Kami di tukang sareng sénsor dobel. Anu mimiti 386MP Sony MIX12 (f / 1.8 tina 88º) sareng iringan 12MP anu sanés tapi kalayan Angle Lebar dugi ka 170º, henteu diragukeun dirancang pikeun moto bentang anu hébat sareng seueur inpormasi jéntré. Aranjeunna sanggup ngarékam pidéo dina résolusin 4K dina 60 FPS atanapi FullHD gerak laun dina 120 FPS. Pikeun sésana kami gaduh panstabil éléktronik dina utama sareng zum digital 5x.

Anu payun ngan ukur 8MP tanpa aya "acara". Potret poto standar, tanpa seueur ngolah sareng pikaresepeun pikeun dicandak.

Pikeun bagian na urang gaduh 5,5 inci panel IPS kalayan resolusi 1920 x 1080, janten urang rada ngaleuwihan FullHD. Ieu nawiskeun jumlahna 401 PP Sareng kumaha sababna, layar ieu ngagaduhan fitur umum anu sanés di Crosscall sapertos kamungkinan nganggo éta bari baseuh sareng nganggo sarung tangan. Kami gaduh sora rata-rata, sareng kacaangan anu ngamungkinkeun urang nganggo éta di luar ruangan tanpa masalah, tapi éta henteu ogé nonjol ku cara naon waé ogé. Panel saé diluyukeun sareng nawiskeun warna anu jenuh sareng highly diferensial.

Otonomi sareng opini editor

Kami gaduh batré tina 4.400 mah anu ngamungkinkeun urang a 24W muatan gancang anu carjerna kalebet kana paket (sasarengan sareng headphone IPX6 tahan cai). Éta nawiskeun kami kinerja normal, muatan langkung ti cukup pikeun antara 12 sareng 13 jam panggunaan.

Sedengkeun pikeun pendapat pamungkas, urang nyanghareupan alat anu minuhan naon anu dijangjikeun tapi ogé ngajelaskeun harga na, dimana éta ngagosok taktak kalayan luhur mérek anu sanés. Harga mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon henteu logis pisan pikeun tohan dina Android 8.1 dina sistem operasi, sanaos daptar sensor sareng hardware panginten tiasa ngimbangan éta. Anjeun tiasa kéngingkeun tina 646 euro dina Amazon (LINK).

Trekker-X4
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
650
  • 60%

  • Trekker-X4
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • layar
    Penerbit: 65%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 70%

Naros

  • Dimuat ku sénsor sareng konéktipitas
  • Jaminan ketahanan
  • Pakakas anu kabuktosan

Kontra

  • Sigana mah harga tinggi pikeun kuring
  • Kuring henteu ngartos taruhan dina Android 8.1
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.