Naon cryptocurrency kanggo mésér pikeun ngamimitian nyiptakeun portopolio kami aset crypto

Sanaos henteu teras-terasan diperyogikeun hirup sapertos sireum paribasa dina carita, henteu wajar mun polah ngan ukur salaku cicada, sareng ku sabab kitu nyiptakeun cadangan nilai, sanaos hina, henteu pernah nganyenyeri. Upami urang ogé raoseun rada petualangan, urang tiasa milih pikeun asét kauangan, cryptocurrency, yén pikeun jalma ngora urang teu tiasa terang dimana badéna, éta tiasa naék sapertos busa, tilelep sangsara atanapi ngahontal stabilitas anu sami sareng anu ayeuna diaraosan ku artos fiat (sahenteuna mata uang anu paling penting di dunya).

Upami urang ngan ukur bade fokus kana anu paling penting, éta hakékatna lima mata uang; Bitcoin anu kawéntar, sababaraha urang mésér Ethereum, atanapi sanés Bitcoin Cash, XRP atanapi Tether. Lima ieu mangrupikeun anu munggaran dina kisaran kapitalisasi, upami urang langkung resep fokus kana nilai per cryptocurrency individu, réngkingna bakal bénten-bénten pisan, leres, anu henteu pernah robih nyaéta posisi kahormatan, anu teras-terasan dijajah Bitcoin.

5 pangpentingna

Bitcoin

Bitcoin (BTC) anu kahiji, éta anu hiji ngagaduhan nilai langkung per koin, dina $ 8.165 per cryptocurrency éta dina 9 Oktober 2019. Salaku tambahan, sanaos kaleungitan taneuh nalika pamaén anyar ngiringan pertandingan, éta konsentrasi massa moneter pangageungna sadaya cryptocurrency, ampir 147 juta dolar, pikeun masihan kami ide preponderance of BTC ogé dina faktor ieu. Salajengna ku tingkat kapitalisasi, Ethereum, ngumpulkeun jumlah moneter sahandapeun 000 milyar dolar, anu di sisi anu sanésna, kedah disebatkeun yén éta henteu goréng pisan.

Salaku titik positip terakhir, upami anjeun liberal, jumlah maksimum BTC nyaéta 21 juta, ayeuna antara 17 sareng 18 juta diantarana parantos ditambang, sareng moal aya hiji deui, janten anjeun bakal bébas tina bencana tina morosotna harga duit sabab loba pisan duit nu ngider sareng nekenkeun karakter nilai cagar na.

Ethereum

La kadua dina paduduaan dagang, kira-kira pikeun ngeureunkeun katilu mimiti bulan Oktober, sakitar 176 dolar per Ethereum (ETH), éta sanés anu kadua paling berharga (dina Oktober 2019 masih aya Maker, kalayan sakitar 460 dolar per koin), tapi éta kalebet paling hargana, saha anu henteu hoyong sababaraha ETH dina dompét crypto na? Sanaos ampir sadaya cryptocurrency tiasa dipésér ku babagian nyalira, nyaéta, anjeun tiasa ngagaleuh pecahan diantarana, henteu kedah mésér sadayana, ETH ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun sakumna asét tanpa kedah mayar jumlah artos anu kaleuleuwihi.

XRP

Kalayan nilai anu biasana ngalih saprak akhir Juni taun ieu sakitar saparapat dolar, éta Cryptocurrency Ripple éta ngagaduhan modal $ 12 milyar.

Bitcoin Cash

La Garpu BTC éta nahan seueur pamor mata uang induk na, sanés pikeun nganggur dagang $ 231 per koin, nunjukkeun yén éta ngamimitian taun dagang ngan ukur $ 113.

tether

Tether, saha nilai dagang ayeuna sakitar $ 1, rada dihijikeun sareng didukung ku mata uang fiat, anu ngajagi tina volatilitas cryptocurrency anu sanés, boh ngalawan kacilakaan sareng paku anu seukeut, anu panginten henteu janten cryptocurrency idéal upami anjeun hoyong spekulasi.

Kami henteu terang naon anu bakal kajantenan kapayunna, tapi anu sigana pasti nyaéta sahenteuna dina cryptocurrency jangka pondok anu bakal aya sareng kami sareng aranjeunna teras-terasan naékkeun nafsu sareng hate. Upami urang sanés ti kelompok kadua, éta pantes sahenteuna nganggap éta salaku investasi sareng nuturkeun berita anu aya hubunganana sareng aranjeunna.

Upami aranjeunna réngsé 2018 di luhur harga anu seueur diantarana parantos lahir, tapi ogé di handap harga anu ngahontal dina akhir 2017Kanyataan yén di akhir Juni BTC sacara praktis parantos opat kali nilaina ti 6 bulan ka pengker kedahna henteu diperhatoskeun, sareng ka tingkat anu langkung alit sami tiasa nyarios ampir sadayana kriptocurrency ageung.

Tangtosna ieu sanés hartosna yén aranjeunna bakal naék deui, dina dunya kauangan teu aya anu pasti, tapi anu sigana dituduhkeun nyaéta, bertentangan sareng naon anu dipikirkeun ku anu ngaganggu, mata uang crypto masih gaduh tali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.