Penambangan Cryptocurrency, mendakan kumaha carana ngasilkeun tambang artos dina méga

Mun anjeun resep investasi di criptomonedas sareng anjeun teu hoyong nyéépkeun artos mésér Bitcoin, Ethereum atanapi mata uang sanés anu langsung, maka pilihan anu tiasa narik pisan nyaéta pertambangan. The penambangan cryptocurrency Mangrupikeun prosés desentralisasi ku transaksi divalidasi dina blok; Tapi pikeun langkung ngartos ku cara saderhana dumasarkeunana, urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun prosés anu ku komputer dikerjakeun séri sumber komputasi sareng pamayaran nampi pembayaran dina cryptocurrency. Upami anjeun hoyong ningali kumaha ngambang koin ku cara anu nguntungkeun sareng tina awan, maka teraskeun maca tulisan ieu.

Pertambangan Cryptocurrency, sakedik sajarah

Mangtaun-taun ka pengker éta mungkin milik Bitcoin atanapi cryptocurrency sanés dina cara saderhana ti bumi sareng nanem modal sababaraha sumber dina tingkat hardware. Komputer naon waé anu sanggup nambang koin ku cara anu nguntungkeun sahingga sababaraha urang mutuskeun pikeun nanem modal dina mesin pikeun tambang ti bumi ku cara anu kirang langkung amatir. Dina ayeuna ieu teu mungkin deui, penampilan tina alat-alat anu dirancang khusus pikeun tambang koin sasarengan sareng nambahan kasusah tina algoritma pertambangan ngajantenkeun henteu nguntungkeun pikeun ditambangan ku cara kieu ayeuna - sahenteuna pikeun mata uang anu paling umum sapertos Bitcoin, Ether, ... - sareng pasar didominasi ku perusahaan ageung anu aranjeunna bakalan sumberdaya gede pisan pikeun tugas ieu.

Sareng sanés ngan ukur urang ngagaduhan faktor anu netepkeun pikeun biaya perangkat kerasna, urang ogé ngagaduhan watesan sanés sapertos:

  • El tambah kasusah: kasusah tina tambang Bitcoin nambahan bulan ku bulan janten beuki diperyogikeun pikeun gaduh kakuatan komputasi anu langkung seueur pikeun tiasa ngambang Bitcoin sacara nguntungkeun.
  • El biaya énergi: koin pertambangan mangrupikeun prosés anu nyéépkeun seueur listrik, naha éta langkung nguntungkeun di nagara-nagara anu ngagaduhan listrik langkung nguntungkeun, sapertos Cina, Islandia, jst.
  • La hawa lingkungan: prosesor ngaluarkeun panas ageung nalika tambang sareng urang kedah ngaleungitkeun panas éta; maka pertambangan di nagara-nagara anu iklimna tiis ogé ngirangan biaya.

Kusabab kitu - sareng anu sanésna - dinten ayeuna seueur bagian tina panambangan cryptocurrency dilakukeun di nagara sapertos Cina, Islandia, Finlandia, jst.

Tambang awan

Sakumaha anu parantos kami koméntar, cryptocurrency pertambangan langsung ti bumi henteu nguntungkeun ayeuna. Nya, saleresna, éta tiasa nguntungkeun salami urang milari kriptocurrency anu nembe didamel anu kirang dikenal sareng anu masih ngamungkinkeun penambangan tina perangkat keras anu lemah, tapi éta mangrupikeun hal anu sanés anu bakal kuring pasihkeun pikeun tulisan anu langkung lega pisan. Dina hal ieu urang nyarioskeun ngeunaan penambangan cryptos utama sareng anu ayeuna ti bumi teu tiasa dilakukeun.

Janten kuring henteu tiasa ngasilkeun Bitcoin tambang artos deui? Nya jawaban na mah enya, hatur nuhun kana anu katelah panambangan awan o pertambangan awan. Ideu na nyaéta perusahaan nembé nembongan anu nyetél sistem penambangan koin anu ageung di nagara-nagara sareng ku perangkat keras khusus, ngajantenkeun aranjeunna nguntungkeun, sareng perusahaan-perusahaan ieu nawiskeun anjeun kasempetan pikeun nyewa jasa aranjeunna pikeun gaduh tambang anjeun sorangan jarak jauh. Ku cara kieu anjeun tiasa gaduh sistem penambangan Bitcoins anjeun sareng anjeun ngan ukur kedah mayar biaya, nyingkahan kedah ngatur peralatan langsung.

Ayeuna aya sababaraha perusahaan anu nawiskeun jasa ieu tapi anjeun kedah ati-ati nalika milih salah sahiji sabab aya sababaraha kasus perusahaan anu parantos janten panipuan anu nuturkeun skéma piramida parantos nipu artos ti para pelangganna. Kami kami nyarankeun Hashflare, anu mangrupikeun perusahaan anu parantos damel saé pikeun sababaraha taun ngabuktikeun yén éta mangrupikeun perusahaan anu anjeun tiasa percanten sareng naon anu kauntungan pertambangan awan anu langkung luhur Ti pasar.

HashFlare, tambang bitcoin dina méga

HashFlare mangrupakeun sistem tambang awan Aranjeunna nawiskeun sistem tambang sareng alat-alat anu dipasang di Islandia, ngahontal kamasukan anu tinggi berkat biaya énergi anu murah di Islandia sareng iklim anu tiis anu ngamungkinkeun aranjeunna ngahémat seueur biaya nalika nyéépkeun panas alat-alat tambang. Aranjeunna ayeuna ngamungkinkeun penambangan Bitcoins, Ethereum, Litecoins sareng Dash.

Naha anjeun hoyong milik Bitcoin?

Pencét DI SINI pikeun tambang Bitcoin

Kumaha cara ngambang cryptocurrency di Hashflare?

Sanaos sigana rumit, koin pertambangan nganggo Hashflare saderhana pisan. Anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

1.- Pencét di dieu sareng ngadaptar di HashFlare

2.- Sakali di jero anjeun kedah mésér sistem pertambangan. Di dieu anjeun gaduh seueur algoritma anu béda pikeun milik hiji atanapi cryptocurrency sanés. Sababaraha langkung nguntungkeun tibatan anu sanés, tapi kami nyarankeun anjeun mésér algoritma SHA-256 sareng Bitcoins milik.

3.- Pilih kuantitasna naon anu anjeun hoyong nanem modal dina dolar. Anjeun tiasa nambang tina $ 1,5 dugi ka jumlah anu langkung luhur $ 15.000. Di dieu éta gumantung kana sumberdaya masing-masing sareng sabaraha anjeun hoyong nanem modal dina tambang.

4.- jieun pambayaran. Anjeun tiasa mayar nganggo Bitcoin tapi upami anjeun pangguna anu teu maju dina cryptocurrency anjeun ogé tiasa langsung ngalakukeun éta sareng metode anu langkung tradisional sapertos transfer bank atanapi kartu kiridit. Upami anjeun nganggo kartu kiridit, anjeun kedah ngesahkeun pamayaran engké ku nunjukkeun kode anu kalebet dina muatan anjeun dina kartu sahingga butuh sababaraha dinten.

Sareng éta waé, anjeun tiasa ngamimitian nambang Bitcoin sareng milarian artos sasih tanpa kedah ngalakukeun nanaon sejenna.

Dina panel HashFlare anjeun anjeun gaduh inpormasi dimana anjeun tiasa ningali panghasilan dihasilkeun dinten ku dinten, ramalan panghasilan salami 1 dinten, 1 minggu, 1 bulan, 6 bulan sareng 1 taun sahingga anjeun tiasa ningali kumaha nguntungkeunna investasi anjeun.

Sakali anjeun akumulasi Bitcoin dina akun anjeun tiasa:

  • Otomatis ngainvestasi deui ceuk bitcoin dina mésér langkung seueur kakuatan pertambangan di Hashflare supados pertumbuhan investasi anjeun éksponénsial.
  • Luluskeun Bitcoin ieu kana dompét anjeun dimana anjeun tiasa nyimpen atanapi ngarobah éta kana euro atanapi dolar sareng ti ditu bawa ka bank anjeun.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, penambangan cryptocurrency tina awan mangrupikeun prosés anu langsung langsung. Hatur nuhun kana platform sapertos Hashflare anjeun tiasa nanem modal tina $ 1,5 sareng ngamimitian tambang tanpa kedah nyandak masalah anu rumit sapertos ngagaleuh alat-alat khusus, nyetél sistem, masang algoritma pertambangan,… sadayana ieu dilakukeun ku hashflare pikeun anjeun. Anjeun kedah mutuskeun sabaraha anu anjeun badé nanem modal, mésér kakuatan pertambangan sareng éta waé. HashFlare tanggung jawab ngajantenkeun kameunangan anjeun anu pangsaéna, pikeun ngamimitian damel sareng aranjeunna émut éta anjeun ngan ukur kedah pencét didieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1. Tulisan anu kacida teu tanggung jawabna. Spekulasi henteu ngahasilkeun, sareng saluhureun ku kriptocurrency opak kana perbendaharaan. Langkung cocog pikeun Mafia tibatan jalma anu bertanggung jawab.

    1.    Warta gadget cenahna

      Hello Jose Luis Ureña Alexiades. Hapunten bilih anjeun henteu resep kana tulisan éta, leres yén cryptocurrency mangrupikeun inpormasi anu berisiko sareng éta kumaha cara aranjeunna ditampi (dina nambangan résiko na langkung handap sabab jelas éta ogé aya). Leres éta, kami henteu percanten yén éta mangrupikeun pasar pikeun mafia; Éta panginten aya gangster anu kalibet dina séktor pikeun kauntungan anonim anu ditawarkeunana, tapi aya ogé séktor di sakitar dunya blockchain anu diwangun ku jalma anu normal pisan. Blockchain badé ngalaksanakeun hiji léngkah tina "internét inpormasi" kana "internét nilai" sareng upami poténsina dikonfirmasi, tiasa waé urang nyanghareupan parobihan anu sami-sami répolusionér sapertos kumaha datangna Internét hartosna. Salam sareng hatur nuhun parantos maca kami

      1.    Taun cenahna

        Pamaréntah sareng bank nganggap sami, pajak sareng komisi sering sareng aranjeunna aya dina transaksi di antawisna Bank sareng Pamaréntah di tukangeun bank bank anu henteu terang atanapi gaduh panjelasan naha aranjeunna ngeusi komisi dina mindahkeun antara mata uang. Cryptocurrency mangrupikeun alternatif sareng beuki giat sareng dunya moal tiasa leupas tina éta.

    2.    Omar valfre cenahna

      José kedah maca deui

  2.   Oscar Lopez cenahna

    Janten perusahaan-perusahaan ieu, tibatan tambang nyalira sareng beunghar, nyauran anjeun nambang supados anjeun tiasa beunghar? Tangtosna, tangtosna. Ieu sapertos anu ngajual anjeun kursus / buku sahingga anjeun beunghar investasi di pasar saham XD

    1.    Miguel Gaton cenahna

      Nya, aranjeunna leres-leres tambang keledén sabulan ogé. Naon anu lumangsung nyaéta salian ti pertambangan aranjeunna nawiskeun anjeun nyéwa peralatanna ngarah anjeun tiasa ngagaleuh tambang.

      Kuring ningali éta salaku cara pikeun ngalikeun pendapatan,% pikeun tambang sareng% sanés pikeun nyéwa alat.

      salam,

  3.   Antonio cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh sababaraha mamang ngeunaan platform anu tacan jelas pikeun kuring dina tulisan. Dupi anjeun ngajawab kuring? Hatur nuhun:
    1.- Kakuatan anjeun nyéwa, sabaraha ngahasilkeunana? Dupi anjeun mendakan sateuacan ngagaleuh?
    2.- Naha kedah ngagaduhan dompét online atanapi offline pikeun tiasa mundur bitcoin anjeun?
    3.- Naon anu langkung disarankeun, anu offline atanapi anu online?

    Nuhun sareng salam, Antonio

    1.    Miguel Gaton cenahna

      1.- Dina panel Hashflare nyalira, éta ngamungkinkeun anjeun meniru naon anu anjeun ngahasilkeun per dinten kalayan unggal kakuatan anu dikontrak.
      2.- Leres, anjeun kedah gaduh dompét bitcoin kanggo narik naon anu dihasilkeun. Upami anjeun tambang éter anjeun peryogi dompét éter.
      3.- Dina tingkat kaamanan, offline langkung aman tapi ogé rumit pikeun ngatur. Tungtungna, kuring bakal mutuskeun hiji atanapi sanés dumasar kana investasi anjeun. Upami anjeun badé nanem modal murah maka kuring mikir anu fisikal henteu patut, upami anjeun badé nanem modal beurat maka enya.

      salam,

      1.    Antonio cenahna

        Hatur nuhun pikeun ngajawab kuring Miguel.

  4.   Jose Gonzalez cenahna

    Halo, kuring ngan maca tulisan anjeun ngeunaan penambangan cryptocurrency dina awan sareng HashFlare sareng mésér algoritma SHA-256 sareng tambang Bitcoins dugi ka jelas, anu kuring henteu jelas nyaéta $ 1,50 éta anu kuring gaduh anu mayar unggal dinten atanapi taunan upami kuring ngontrak. Hatur nuhun pisan jose

  5.   vanili cenahna

    Halo, pos anu saé, kuring ngamimitian ku penambangan cryptocurrency ieu, kuring terang yén Bitcoin henteu nguntungkeun pikeun milik komputer di bumi tapi ku panambang ASIC sareng éta mangrupikeun investasi anu saé, sacara pribadi kuring nganggo tambang Javascript sabab tiasa dianggo bahkan tanpa gaduh pc kalayan kinerja tinggi, masalahna nyaéta kuring parantos nganggo seueur halaman wéb sareng sadayana ngeusi komisi anu tinggi teuing, janten kuring parantos nalungtik sareng ngagaduhan Coinimp, anu gratis sareng komisi 0.1 XMR, naha anjeun kantos nguping halaman wéb ieu?