Daptar ieu ngamungkinkeun anjeun terang naha telepon Android anjeun cocog sareng Fortnite

Kami teraskeun sareng Fortnite, sareng peluncuran resmi video game anu paling adiktif taun 2018 ieu pikeun terminal anu ngajalankeun Android beuki caket. Jelas yén Android mangrupikeun sistem operasi paporit dina seueurna smartphone, sabab éta ngahasilkeun pisan ekspektasi pikeun tiasa maénkeun Fortnite dina Android. Tapi tangtosna, gim video kalayan sarat perangkat keras sapertos kitu ngajantenkeun teu mungkin pikeun dijalankeun dina sadaya terminal Android. Kami nunjukkeun daptar alat anu cocog sareng Fortnite for Android, tong sono sareng terang naha smartphone anjeun sanggup ngajalankeunana.

Penting pikeun terang yén Samsung Galaxy Note 9 bakal ngagaduhan Fortnite ekslusif salami sasasih, kolaborasi anu saé dina tingkat peluncuran, anu sanaos henteu bakal masihan langkung seueur penjualan, éta bakal nyugemakeun pangguna anu kéngingkeunana. Jelas yén Samsung Galaxy Note 9 bakal netepkeun dirina salaku salah sahiji terminal anu pangkuatna anu ngajalankeun Android, sareng naon anu kirang nunjukkeun sadayana kakuatan kasar na tibatan mindahkeun Fortnite. Nalika dagoan lami parantos réngsé, terminal Android sanés Aranjeunna tiasa ngamimitian ngaunduh sareng ngamimitian mikaresep Fortnite, ieu mangrupikeun terminal dimana anjeun tiasa ngaunduh.

Daptar terminal Android anu cocog sareng Fornite

  • Google Pixel 2 / Pixel 2 XL
  • Huawei Mate 10 / Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei mate Lite 10
  • Huawei Mate 9 / Mate 9 Pro
  • Huawei P10 / P10 Tambih Deui
  • Huawei P10 Lite
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Lite
  • Huawei P8 Lite 2017
  • Samsung Galaxy A5 2017
  • Samsung Galaxy A7 2017
  • Samsung Galaxy J7 Perdana 2017 / J7 Pro 2017
  • Samsung GALAXY Note 8
  • Samsung Galaxy On7 2016
  • Samsung Galaxy S9 / S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8 / S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7 / S7 Tepi
  • LG G6
  • LG V30 / V30 Plus
  • Motorola Moto E4 Tambih Deui
  • Motorola Moto G5 / G5 Plus
  • Motorola Moto G5S
  • Motorola Moto Z2 Play
  • Nokia 6
  • Razer Phone
  • Sony Xperia XA1 / XA1 Ultra / XA1 Plus
  • Sony Xperia XZ
  • Sony Xperia XZs
  • Sony Xperia XZ1

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.