Data anu disaring ngeunaan Google Pixelbook, ieu ciri na

Seueur anu parantos nyarioskeun ngeunaan kamungkinan Google tungtungna ngaluncurkeun pasar pikeun laptop. Sahenteuna naon anu dipikahoyong ku perusahaan Entong jahat kalayan kisaran Nexus na nyaéta mendemokratisasi téknologi na sakedik. Dina hal ieu Pixelbook bakal nawiskeun kinerja anu saé sareng Chrome OS na upami hargana cukup pikaresepeun éta bakal tiasa ngahirupkeun pasar pikeun buku catetan.

Najan kitu, Dinten ayeuna kami gaduh data anu bocor panas ngeunaan fitur anu kalebet dina Pixelbook ti Google sareng kami yakin anjeun hoyong terang aranjeunna, éta sababna urang ka dinya sareng sadayana berita.

nurutkeun Droid-Kahirupan, Pixelbook bakal diluncurkeun di Amérika Serikat Amérika tina teu langkung sareng teu kirang ti dollar 1.199. Ieu ngandung harti yén Google diniatkeun nganggo Pixelbook salaku salah sahiji persaingan langsung ka Apple MacBook, sareng pikeun ieu éta bakal nawiskeun panyimpenan 256GB ngalangkungan hard drive SSD. Nanging, teu acan aya cariosan ngeunaan ciri téknis sareng hardware. Henteu perlu disebatkeun yén ku harga anu dibocorkeun anu kedah diurus panél anu kualitas luhur ogé didamel tina chassis logam.

Jelas yén Pixelbook sacara téoritis éta bakal janten workstation, kumargi salian ti konci pikeun Google Asisten anjeun bakal ngagaduhan pulpén pinter. Nanging, kami henteu ngartos kumaha tim Google badé ningkatkeun Chrome OS ngajantenkeun leres-leres manpaat dina istilah ieu, kacuali aranjeunna ngarencanakeun ngalebetkeun versi Android anu direnovasi sareng jelas. Samentawis éta, kami bakal tetep ngantosan inpormasi lengkep, sanaos sadayana nunjukkeun yén 4 Oktober payun tungtungna tiasa janten tanggal anu dipilih ku Abjad pikeun muka tirai dina laptop ieu, anu ngemutan hargana, panginten bakal ngahasilkeun seueur kontropérsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.