Dell ngenalkeun laptop munggaran ku muatan nirkabel

Ngecas nirkabel, atanapi langkung tepat ku induksi, janten salah sahiji modél smartphone anu paling dimungkinkeun. Ninggalkeun kumisan yén urang tiasa nganggo telepon nalika ngecas, sistem muatan induksi ieu ngamungkinkeun urang ngeusi batre kalayan gampang sareng gancang smartphone urang tanpa kedah nyambungkeun kabel cenah unggal wengi carjer, kabel anu teras-teras di lantai, handapeun méja atanapi di tempat anu sesah dituju.

Évolusi beuki laun tibatan kuduna sareng sakedik-sakedik parantos mimiti ngahontal alat-alat anu sanés. Perusahaan Dell nembé ngenalkeun Latitude 7285 2-in-1, laptop anu munggaran ngagunakeun hob induksi ngamungkinkeun urang pikeun ngecas nirkabel, tanpa kabel, ngaliwatan sistem induksi.

Dasar, anu dijual bebas tina laptop, parantos dikembangkeun ku WiTricity sareng nawiskeun kami sistem pengisian induksi kalayan daya 30 watt. Waktos ngecas teu acan ditangtoskeun, tapi ngémutan yén jinis muatan ieu langkung laun tibatan tradisional, kauntungan utama anu ditawarkeun ka kami nyaéta kanyamanan, kumargi harga na tiasa henteu pikaresepeun pisan pikeun seueur pangguna.

Sistem ngecas nirkabel ieu cocog sareng laptop Dell anyar ieu hargana $ 199, aksésori anu rada mahal janten aksés penting pikeun seueur pangguna. Pangpangna, éta bakal janten perusahaan ageung anu meryogikeun kagancangan sareng mobilitas anu tiasa bet dina sistem ieu.

2-in-1 anyar ieu ti Dell nawiskeun kami a Layar sentuh 12,3 inci kalayan résolusi 2.880 x 1.920, 16 GB RAM, prosesor Intel Core Kaby Lake salajengna-gen sareng drive storage solid. Éstétika mirip pisan sareng naon anu tiasa urang mendakan dina Microsoft Surface. Harga jual terminal ieu $ 1.199, anu urang kedah nambihan harga sistem ngecas nirkabel upami urang hoyong ngaraosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.