Dell XPS 13 anu anyar bakal ngagaduhan modél "rose gold"

Dell XPS 13 acuk emas

Dell terus bet dina kisaran laptop XPS na ayeuna parantos keuna pamutahiran giliran kana Xps 13 anu kawéntar. Laptop ieu diluncurkeun salaku saingan anu tangguh pikeun Macbook Air, saingan anu sareng pembaruan panganyarna henteu ngan ukur nyekel laptop Apple dina hardware tapi ogé dina aspek desain.

Énggal Dell XPS 13 bakal nampilkeun prosesor Intel anu énggal tapi ogé kamungkinan tiasa milih éta dina warna "mawar emas", warna anu sami sareng macbooks pangénggalna, ngagaduhan desain anu hébat ogé kusabab téknologi anu diterapkeun dina layar na, layar tanpa wates.

Dell XPS 13 anu anyar bakal ngagaduhan prosesor generasi saterusna Intel, seueur RAM (anu tiasa disesuaikan), sareng layar sentuh resolusi luhur. Tapi éta ogé bakal gaduh palabuhan guludug 3 anu bakal, diantarana waé, ngamungkinkeun laptop gaduh layar bantu. Otonomi babarengan sareng desain salah sahiji titik paling kuat tina modél anyar ieu, ngahontal langkung ti 22 jam otonomi dina hal aplikasi produktivitas sareng dugi ka 13 jam dina browsing wéb, sadayana henteu kaleungitan ukuran sareng beurat handapna, hiji hal anu sering dicirian modél Dell ieu.

Dell XPS 13 anu anyar bakal ngagaduhan port Thunderbolt 3 salian ti layar rampa

Nanging, Dell XPS 13 henteu janten kawéntar akhir-akhir ieu pikeun desain emas mawarna atanapi ngagaduhan prosesor Intel pangénggalna tapi kusabab modél kahijina, modél Pangembang nyaéta laptop anu dianggo ku guru Linus Torvalds, kanyataan anu parantos narik perhatian seueur jalma anu panasaran.

Sapertos sésana komputer Dell, Dell XPS 13 énggal bakal ngagaduhan customizer terkenal anu ngamungkinkeun pangguna milih komponén-komponén laptop khususna. Harga dasar $ 799 sareng tiasa ngahontal 1.300 dolar upami milih sadaya pilihan premium.

Tangtosna Dell XPS 13 parantos ningkat pisan, nawiskeun desain hébat berkat warna emas mawar anyar, Warna anu kuring henteu resep langsung tapi éta henteu lirén pas sareng garis desain Dell XPS 13 Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.