Di Apple éta sanés kanggo lulucon sareng salinan iPod klasik anjeun

iPod dina iPhone

Sareng éta aplikasi anu disebut Rewound anu niron desain iPod klasik henteu lami di toko aplikasi Apple. Perusahaan Cupertino ngaluarkeunana ti toko sababaraha jam ka pengker debat salinan produk ikonikna sareng ieu teu tiasa diijinkeun ku Apple. Aplikasi bakal ngijinkeun ngarobah desain iPhone kana iPod Palasik nganggo Roda Klik legendaris.

Apple ngagaduhan alesan pikeun narik aplikasi éta sareng numutkeun pamekar aplikasi éta nyalira, salinan literal tina desain iPod klasik bakal janten pemicu. Janten sadayana anu ngaunduh aplikasi dina dintenna gratis tiasa henteu tiasa nganggo deui, sakitar 170.000 urang. Pamekar nyarios yén aranjeunna parantos ngerjakeun parobihan desain aplikasi, supados mulih ka toko aplikasi Apple gancang-gancang.

Rewound hoyong balik ka App Store gancang-gancang sareng éta sababna tim pangembangan aplikasi ieu parantos dianggo. Sigana parobihan desain aplikasi bakal ngamungkinkeun urang balik deui kana aplikasi, tapi urang kedah ningali ieu sareng éta salinan pasti desain iPod klasik éta tiasa ngabeuratkeun tim pamekaran dina siaran hareup. Sadayana tetep ditingali tapi Apple jelas yén aplikasi ieu henteu tiasa aya kusabab pangguna na tiasa bingung sareng yakin yén éta mangrupikeun hal anu resmi nalika leres-leres henteu.

Sajauh ieu pamekar parantos muka kampanye di GoFooundMe Pikeun ngumpulkeun dana sareng damel deui dina Rewound anu diperpanjang, urang bakal ningali naha aplikasi éta tungtungna dugi deui di toko Apple nalika sababaraha dinten, anu sigana jelas yén aranjeunna bakal nyobian ngaluncurkeun aplikasi di toko aplikasi Android, toko anu pastina aranjeunna henteu ngagaduhan seueur masalah pikeun nyalin desain. Urang bakal ningali naha dugi ka App Store deui atanapi henteu,  Naha anjeun dipasang dina iPhone?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)