Dimana maca buku online

Dimana maca buku online

Dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningal kumaha telepon sélulérna janten alat anu tiasa urang lakukeun sacara praktis sagala rupa: browser Internét, nyandak gambar, mayar pamayaran éléktronik, ngitung kagiatan fisik urang ... malah ngamungkinkeun urang maca buku, sanaos pikeun anu resep maca tiasa sanés alat anu saé.

Dina internét urang tiasa mendakan sajumlah ageung halaman wéb anu ngamungkinkeun urang ngakses buku, gratis boh anu mayar. Upami anjeun resep maca sareng parantos berhasil adaptasi sareng cara anyar pikeun ngalangkungan kontén ieu, maka kami bakal nunjukkeun anjeun dimana maca buku online, boh bébas sareng mayar.

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Upami anjeun sanés salah sahiji pangguna anu resep gaduh sacara fisik sadaya buku anu aranjeunna baca, sigana jasa streaming buku anu ditawarkeun ku Amazon pikeun anjeun pikaresepeun. Amazon nyayogikeun pecinta buku Kindle Unlimited, jasa langganan bulanan anu hargana 9,99 euro sareng nempatkeun kana pembuangan urang langkung ti 1 juta judul sadaya jinis.

Amazon ngamungkinkeun urang pikeun nguji layanan langganan buku na salami sasasih sareng gratis, kasempetan anu saé pikeun parios sadaya kaunggulan anu ditawarkeun ku jasa ieu pikeun kami. Pikeun ngagunakeun layanan ieu, urang kedah ngaunduh aplikasi Kindle sateuacanna dina smartphone atanapi tablet kami, aplikasi anu sayogi pikeun diunduh sacara gratis.

Anjeun tiasa ogé ngaksés kontén ieu ngalangkungan alat Kindle. Upami anjeun henteu terang modél mana paling cocog sareng kabutuhan anjeun anjeun tiasa maca tulisan ieu dimana kami nunjukkeun ka anjeun kumaha mésér Kindle.

Kindle (Tautan AppStore)
Kindlebebas

Kindle
Kindle
harga: bebas

24lambang

Simbol 24 - baca buku online

24symbols mangrupikeun pilihan sanés anu urang gaduh pikeun maca buku dina format digital sareng anu ngamungkinkeun kami pikeun nyéwa buku sareng operasi anu sami sareng anu ditawarkeun ku Kindle Unlimited. 24 lambang nempatkeun kana pembuangan urang langkung ti 1 juta buku éléktronik pikeun tiasa maca dina alat digital urang atanapi langsung kana komputer urang di tukeran 8,99 euro per bulan.

Simbol 24 ngamungkinkeun urang maca sadaya eusi anu disayogikeun pikeun urang ngalangkungan aplikasi nyalira sareng éta sayogi pikeun alat Amazon Kindle boh ios sareng Android. Pikeun maca buku dina komputer urang, urang henteu kedah masang aplikasi naon waé, sabab pangotéktip éta nyalira bakal tanggel waler pikeun nembongkeunana.

Dina simbol 24 urang tiasa milarian buku tina jinis naon waé, naha éta romantis, sajarah, novél hideung atanapi pikagumbiraeun, novél grapik sareng komik, biografi sareng mémoir, buku ngeunaan ékonomi, masak, tapa, sains ... duanana gratis sareng dina panggunaan langganan anu ditawarkeun ku aranjeunna. Ngalanggan langganan urang tiasa ngaunduh sadaya buku anu dipikahoyong tanpa wates.

Simbol 24 - Buku Online (Tautan AppStore)
Simbol 24 - Buku onlinebebas
Simbol 24 - Buku online
Simbol 24 - Buku online
pamekar: Bestsharer SL
harga: bebas

eBiblio

eBiblio mangrupikeun jasa pinjaman e-book ti Kamentrian Budaya sareng Olahraga Spanyol. Jasa ieu ngamungkinkeun urang unduh dugi ka 3 buku dina hiji waktos, urang gaduh 21 dinten kanggo maca unggal buku sareng urang tiasa nganggo jasa ieu dugi ka 6 alat anu béda.

Pikeun tiasa nganggo jasa ieu, dimana urang tiasa mendakan berita pasar pangénggalna pangguna perpustakaan umum wae tiasa ngagunakeun alat naon waé pikeun maca buku, naha éta komputer, tablet, eReader, smartphone ...

eBiblio - Maca buku gratis

Dina eBiblio urang tiasa dianggo a kumpulan lengkep berita editorial sagala rupa ti fiksi dugi ka téater, ngalangkungan puisi, narasi, sains sareng téknologi, humaniora, kasihatan, perjalanan, olahraga, komputasi, eusi nonoman, buku audio ... sagala jinis jinis anu disayogikeun ngalangkungan eBiblio sareng lengkep gratis.

Perpustakaan Digital
Perpustakaan Digital
pamekar: Oray
harga: bebas
Biblio Digital (Tautan AppStore)
Perpustakaan Digitalbebas

Imah buku

Imah buku - Maca buku online

Upami urang nyarioskeun buku, urang moal lirén nyarios Imah buku, salah sahiji platform anu pangkolotna sareng dimana kami nganggo a rupa-rupa judul sagala jinis. Pikeun ngaksés kontén anu sayogi gratis, urang kedah ngadamel akun.

Salian ti buku gratis, kami ogé ngagaduhan seueur buku anu mayar kanggo anjeun. Sadayana buku-buku diklasifikasikeun dumasar jinisna, janten upami urang henteu jelas ngeunaan judul buku anu leres anu dipilari, berkat mesin pencari bakal langkung gampil. Salian ti tiasa aksés online, urang tiasa mésér buku dina format fisik sareng nampi kalayan nyaman di bumi.

Domain publik

Domain publik - baca buku online

Upami urang milarian buku ku pangarang domain publik, Domain publik Éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna aya dina Internét. Henteu ngan ukur nawiskeun kami katalog anu lega, dimana kami tiasa mendakan karya-karya ku Galdós, Blasco Ibáñez, Avellaneda, Clarín, Blest Gana, Acevedo sareng Alarcón, tapi ogé, ngamungkinkeun urang ngaunduh buku dina sababaraha format (kecuali format .doc) tiasa maca éta dina alat naon waé, naha éta téh smartphone, tablet, eReader atanapi komputer.

Sanaos eusi anu paling loba aya dina Domain Publik sayogi dina basa SpanyolUrang ogé tiasa mendakan kontén dina basa Portugis, Inggris, Italia, Swédia, Latin sareng Jerman. Tanpa ragu, halaman wéb ieu mangrupikeun anu pangsaéna pikeun milarian klasik pustaka dina basa Spanyol.

Proyék Gutenberg

Project Guternbarg - Maca buku online

Tukangeun nami ieu, kami henteu tiasa mendakan proyek anu teu aya hubunganana sareng buku. Proyék Guternbarg ngajantenkeun ampir 60.000 buku sayogi pikeun kami, sadayana gratis henteu sadayana aya dina basa Spanyol, janten urang kedah milari eusi anu aya dina basa urang.

Buku na aya di format ebook, janten kami ngan ukur butuh aplikasi anu maca format buku ieu, sanaos kaseueuran sistem operasi sélulér ngakuan éta sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés konténna langsung ngalangkungan aplikasi pituin anu parantos dipasang, naha ogé Buku Google atanapi Buku Apple.

Éta ogé nawiskeun kami versi wéb dina format HTML, vérsi EPub kalayan sareng tanpa gambar, vérsi pikeun alat Kindle sareng téks biasa. Project Gutenberg ngajantenkeun vérsi sélulér kanggo pangguna, idéal pikeun ngadatangan sareng ngaunduh buku anu dipikahoyong tina smartphone atanapi tablet kami tanpa kedah ngaliwat komputer.

Sumber Wiki

Wikisource -baca buku gratis online

Ngaliwatan Sumber Wiki urang tiasa nganggo buku ageung, langkung ti 110.000 sareng sadayana di Spanyol. Kaseueuranana klasik sareng henteu tunduk kana hak cipta. Sanaos éta nawiskeun kamungkinan pikeun ngaunduh buku-buku éta, henteu perlu, sabab urang tiasa langsung maca ngalangkungan halaman wéb na tanpa kedah ngaunduh aplikasi tambahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)