Dimana nonton olahraga ieu musim?

status soccer

Séptémber sinonim sareng balik deui kana normalitas, bahkan dina kaseueuran olahraga. Kompetisi olahraga biasana ngamimitian usum anu cocog sareng teraskeun sareng éta. Janten ngarah teu sono, ti Warta gadget urang badé nyarioskeun dimana anjeun tiasa ningali kompetisi olahraga utama dina usum 2021/22.

Normalna anjeun mimiti nonton maén bal dina dua minggu terakhir Agustus. Ngan ukur aya hiji pengecualian anu ngajantenkeun ngalih kana tanggal kalénder sareng éta taun ka tukang ku COVID. Musim ieu masih aya sésa-sésa pandemi tapi ka tingkat anu langkung alit. Évolusi anu nguntungkeun bakal ngamungkinkeun balikna masarakat kana stadion, sanaos enya, kanggo ayeuna, kalayan kapasitas terbatas.

Janten upami anjeun salah sahiji anu henteu kéngingkeun mésér tikét, anjeun tiasa istirahat gampang sabab anjeun bakal teras ngagaduhan pilihan nonton LaLiga dina tipi kalayan sadaya harga ieu anu dicarioskeun ka kami Ayam. Taun ieu persamaan taun kamari diulang. Movistar sareng Oranyeu mangrupikeun hiji-hiji operator anu anjeun tiasa nonton bal liwat bungkus konvergen na, angka Fusion sareng Cinta masing-masing.

Dina kasus baloncestoÉta bakal gumantung kana tingkat persaingan. Upami éta a pasanggiri Éropa sapertos Euroleague, Liga Champions Basket atanapi Eurocup, anjeun tiasa ningali ngalangkungan DAZN; sedengkeun Liga Endesa, dina Movistar, saha jalma anu ngagaduhan hak siaran ngeunaan kajawaraan ieu.

Kumaha upami olahraga sanésna?

Rumus 1

Dina motor, lomba ratu nyaéta Formula 1 sareng MotoGP. Sanaos kajawaraan éta ngan ukur kedah sababaraha bulan, anjeun masih tiasa ngamangpaatkeun jurus terakhir. Nyatana, upami anjeun leres nganggo éta, anjeun tiasa tingali satengah tina sesa musim lengkep bébas. Alesanna nyaéta DAZN ngagaduhan hak siaran dugi ka 2022 sareng ngagaduhan masa uji coba gratis sasasih. Sareng, gumantung kana naon anu anjeun pikaresep, anjeun gaduh kamungkinan pikeun ngalanggan platform unggal bulan atanapi taunan.

Sajaba ti éta, Movistar ngahontal perjanjian sareng DAZN, janten anjeun ogé tiasa ningali eusi mesin ngalangkungan operator biru. Éta kalebet kana paket Motor TV, anu kalebet dina harga dina dua tarif Fusion (Fusion Plus sareng Fusion Total Plus 4 garis). Dina sesa ongkos Fusion, anjeun kedah mayar biaya bungkus langkung luhur.

Ngabuburit ayeuna ayunan sareng Juara Éropa di kota Trento Italia. Janten upami anjeun resep olahraga ieu, anjeun tiasa nonton sadayana balap bersepeda ngalangkungan DAZN. Platformna ngagaduhan dua saluran Eurosport (Eurosport 1 sareng Eurosport 2), anu ngagaduhan hak siaran kanggo sadaya siklus. Nyatana, éta Saluran Eurosport 1 ogé aya dina perusahaan sapertos Oranyeu, Vodafone atanapi Virgin Telco.

Aya kamungkinan kamungkinan ogé tingali bersepeda sareng operator sapertos Yoigo, Movistar, Guuk atanapi MásMóvil. Dina hal ieu, ku DAZN, anu kalebet kana sababaraha harga na langsung kana harga sareng anu sanésna, biaya anu langkung luhur kedah dibayar.

Kalayan ténis éta sami sareng bersepeda. Tangtosna, gumantung kana pasanggiri anjeun bakal ngagaduhanana di hiji tempat atanapi tempat anu sanés. Tilu tina opat Grand Slam (Roland Garros, US Open sareng Australia Open) ditingali dina Eurosport 1, sayogi pikeun operator sapertos Yoigo, MásMóvil, Gukk, Movistar, Oranyeu, Vodafone atanapi Virgin Telco sareng dina DAZN. Pikeun bagian na, Wimbledon dina Movistar, anu mangrupikeun anu parantos mésér hak-hak audiovisual. Tina turnamén anu langkung handap sapertos Master 1000, 500 sareng 250, éta lalaki katingali dina Movistar sareng awéwé di DAZN.

Olahraga aya seueur sareng cara ningali éta ogé. Ayeuna anjeun kedah milih olahraga anu anjeun paling resep terasrasakeun nalika usum payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.