Produk Rumah Tangga sareng Kaséhatan Koogeek Pangsaéna Dijual di Amazon

Logo Koogeek

Upami aya mérek anu menonjol dina ruas produk bumi sareng kaséhatan anu pinter, nyaéta Koogeek. Kami mendakan rupa-rupa produk pikeun bagian anjeun. Janten aranjeunna cocog sareng sagala rupa kabutuhan konsumen. Salaku tambahan, seueur produk mérek na parantos anu dikenal dina wéb.

Dina hal ieu, urang mendakan séri Koogeek produk bumi atanapi kaséhatan anu dijual di Amazon. Mangrupikeun tawaran samentawis, anu anjeun tiasa kéngingkeun diskon anu saé pikeun alat ieu. Kami nyaritakeun langkung seueur di handap ieu:

Koogeek Smart Wi-Fi Colokkeun

Koogeek colokan

Colokkeun ieu mangrupikeun produk anu paling dikenal dina merek. Hatur nuhun ka dinya, anjeun tiasa jarak jauh ngadalikeun alat naon waé anu urang sambungkeun kana éta. Sangkan ngalangkungan aplikasi, anu cocog sareng Android sareng ios, anjeun tiasa mareumanana atanapi nyarioskeun alat éta sepanjang waktos ku cara anu leres-leres raoseun. Salah sahiji kaunggulan anu ditawarkeun ku kami nyaéta kompatibel sareng Alexa, Google Assistant sareng Apple's HomeKit.

Ieu ngandung harti yén lamun anjeun ngonpigurasikeunana, anjeun tiasa anggo asistén pikeun ngahurungkeun atanapi mareuman colokan na kalayan paréntah sora. Hal anu bakal ngajantenkeun langkung raoseun sareng gampang dianggo dina kaayaan naon waé. Paduli naha anjeun atanapi henteu di bumi atanapi upami anjeun aya di rohangan anu sanés. Anjeun ogé bakal tiasa program nalika hurung atanapi pareum.

Colokkeun Koogeek ieu ayana sayogi kalayan harga 26,99 euro dijual. Pikeun kéngingkeun diskon, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: S8W5ENHL anu tiasa dianggo dugi ka 8 Pébruari 2019. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Digital Wrist Monitor Pressure Blood

Koogeek tensiometer

Kadua urang mendakan monitor tekanan getih pigeulang ieu, anu disertakeun ku tampilan digital. Ieu ngajantenkeun langkung gampang dianggo, sabab hasil pangukuran tiasa ditingali jelas. Salaku tambahan, éta layar anu ageung, anu ngajantenkeun idéal pikeun sadaya jinis jalma. Monitor tekanan darah mérek ieu tiasa dikontrol ngalangkungan aplikasi, anu tiasa diunduh gratis dina Android sareng ios.

Aplikasi ieu ogé bakal ngamungkinkeun kami ngalacak sajarah pangukuran sareng hasilna sepanjang waktos. Hal anu penting pisan upami anjeun hoyong nuturkeun épolusi jalma anu ngagaduhan masalah kaséhatan. Janten, data ieu teras sayogi sareng tiasa diaksés. Amazon ninggalkeun kami monitor tekanan getih Koogeek ieu harga ngan 15,99 euro.

Pikeun anu resep kana promosi, perlu ngagunakeun kode diskon, nyaéta ieu: UZ7VFLY6 sayogi dugi ka 8 Pébruari di toko. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Digital Electrostimulator

Koogeek éléktrostimulator

Produk salajengna anu merek tinggaleun kami nyaéta ieu EMS pijet (Stimulasi Otot Listrik), anu tiasa urang anggo pikeun masagi daérah dina awak, naha pikeun bersantai atanapi upami urang ngagaduhan masalah otot. Éta tiasa ngalayanan urang dina sababaraha kaayaan, sajaba ti éta, éta ogé tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan. Naha anjeun linggih dina sofa atanapi ngalakukeun sababaraha pancén, hatur nuhun kana format anu henteu ageung sareng pas pikeun awak pangguna.

Ngidinan gampang nyaluyukeun intensitas sareng kagancangan ka unggal pangguna. Naha anjeun milarian pijatan anu langkung santai atanapi kirang sengit, atanapi anu intensitasna langkung ageung. Sadaya ieu tiasa diatur hatur nuhun kana aplikasi anu Koogeek ngajantenkeun pangguna. Janten éta bakal diluyukeun sepanjang waktos pikeun unggal kaayaan individu. Ogé, aplikasi na gampang pisan dianggo.

Urang pendak sareng anjeunna di a harga 19,99 euro dina promosi ieu dina Amazon. Pikeun kéngingkeunana dina harga anu istimewa ieu, sayogi dugi ka 8 Pébruari, kedah nganggo kode diskon ieu: TBXC6LFT. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Beuli di dieu »/]

Koogeek Digital Ceuli sareng Thermometer Dahi

Thermometer Digital Koogeek di Amazon

Produk sanés anu kawéntar dina katalog mérek ieu nyaéta térmométer digital ieu, anu kasohor ku format na anu alit pisan, sampurna dibawa sareng urang sepanjang waktos. Éta tiasa dianggo duanana di payun sareng di Ceuli, ngamungkinkeun pangguna pikeun milih pilihan anu paling nyaman dina unggal kaayaan. Hatur nuhun kana ayana Bluetooth, tiasa disingkronkeun sareng aplikasi dina smartphone. Di jerona aya catetan sadaya pangukuran.

Éta tiasa janten hal anu saé upami aya jalma anu gering, sabab éta tiasa ngalacak évolusi. Ogé, térmométer ieu tina mérek menonjol pikeun kagancangan operasina. Ngan dina sadetik éta bakal masihan urang suhu awak, kalayan presisi langkung saé tibatan model séjén. Cocog pikeun henteu kedah ngantosan.

Kami mendakan di promosi ieu dina Amazon dina harga 18,99 euro. Anjeun tiasa kéngingkeunana dina harga khusus ieu dugi ka 8 Pébruari, anu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: PNW6DANI. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool 10000mAh Batré Éksternal Portable

batré éksternal dodocool

Salaku tambahan pikeun produk Koogeek, sababaraha produk dodocool ogé ngantosan kami dina daptar. Anu mimiti nyaéta batré éksternal ieu, anu kapasitasna 10.000 mah. Pilihan anu sampurna pikeun tiasa ngeusi batre hiji atanapi langkung smartphone iraha waé diperyogikeun. Anu menonjol ngeunaan éta nyaéta ngagaduhan sababaraha jinis palabuhan, anu ngajantenkeun cocog sareng jinis telepon nanaon. Kusabab aya microUSB, port USB-C sareng dua output USB sanés.

Ieu pastina masihan seueur kanyamanan ka pangguna. Kusabab anjeun tiasa ngeusi batre telepon anjeun nyalira sareng anu sanés ku cara anu saderhana. Éta ogé ngagaduhan tampilan, nunjukkeun persentase énergi sésana, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun salawasna gaduh kontrol anu saé pikeun éta. Aksésori penting.

Tiasa dipésér dina promosi ieu dina Amazon dina harga 19,59 euro. Pikeun kéngingkeunana dina harga ieu, sayogi dugi ka 8 Pébruari, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 8FRNWFXJ. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Beuli di dieu »/]

Dodocool Hub USB C

dodocool USB Hub

Terakhir urang mendakan USB Hub ieu, di mana urang gaduh total tujuh palabuhan, anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun sagala rupa alat ka alat éta ku cara anu saderhana pisan. Idéal upami di sawatara titik anjeun henteu ngagaduhan port anu cekap dina laptop atanapi desktop anjeun, sareng anjeun kedah nganggo pilihan ieu. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun alat tambihan ku cara anu saderhana. Salaku tambahan, aya sagala jinis palabuhan, anu ngajantenkeun langkung serbaguna.

Sejen tina kaunggulan hébat anu dipasihkeun nyaéta ukuranana leutik, Anu nyéépkeun pisan méja desktop. Janten anjeun moal ngagaduhan masalah nalika ngagunakeunana atanapi nalika nyimpenna. Éta sayogi dina promosi ieu di Amazon dina harga 29,99 euro. Éta tiasa dipésér kalayan harga khusus ieu dugi ka 8 Pébruari, nganggo kode diskon ieu: OI6854JF. Tawaran diwatesan ku 50 unit.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.