Koogeek: Diskon kanggo Produk Bumi Pangsaéna di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun salah sahiji mérek anu pangsaéna pikeun produk bumi sareng kaséhatan anu pinter. Aranjeunna ngagaduhan rupa-rupa produk anu sayogi ayeuna. Salaku tambahan, urang rutin mendakan produk ieu dina harga anu pangsaéna dina sababaraha promosi. Ieu ayeuna jadi masalah, sabab kami mendakan pilihan produk mérek anu dijual di Amazon.

Dina pilihan ieu kami gaduh sababaraha produk bumi Koogeek anu pangsaéna. Maka, upami anjeun milari produk anu ngajantenkeun bumi langkung alit sareng hirup anjeun langkung gampang, Kuring yakin promosi ieu di Amazon dipikaresep ku anjeun. Entong ngantep aranjeunna kabur!

Koogeek Wi-Fi Switch

Koogeek saklar

Produk munggaran dina daptar nyaéta saklar pinter ieu, anu anjeun badé angkat tiasa ngontrol gampang tina telepon anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeunana iraha waé anu anjeun pikahoyong tanpa aya masalah. Anjeun bakal tiasa ngendalikeun lampu di rohangan di bumi anjeun tanpa aya masalah, tanpa kedah aya di bumi pikeun ngahurungkeun atanapi mareumanana.

Kusabab kitu, aranjeunna mangrupakeun pilihan anu aman pisan, anu ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun sareng mareuman lampu dimana waé anjeun ayana. Janten, upami anjeun teu aya di bumi, tapi anjeun hoyong masihan perasaan yén anjeun, dina nyanghareupan kamungkinan maling, anjeun tiasa teras-terasan ngahurungkeun lampu ieu. Ogé upami anjeun gaduh bumi dua lantai, sareng anjeun hoyong ngaktipkeun lampu di lantai anu sanés, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana tina telepon.

Saklar Koogeek ieu Éta sayogi kalayan harga 35,99 euro dina promosi ieu. Diskon anu saé tina harga aslina 55,99 euro. Pikeun kéngingkeun diskon, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 2CV2YBAL. Sayogi dugi ka 24 Januari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeeek Panto / Jandéla Sensor 

Sensor panto Koogeek

Produk anu kadua mangrupikeun produk Koogeek anu paling terkenal sareng laris. Mangrupikeun sénsor anu urang tiasa anggo dina panto sareng windows Ku cara saderhana. Urang tiasa ngagunakeunana pikeun sagala rupa kaperluan. Kusabab urang tiasa ngahurungkeun lampu sacara otomatis nalika muka panto, boh dina kamar atanapi panto lomari.

Éta ngajantenkeun langkung raoseun upami tiasa ngalaksanakeun sababaraha padamelan di bumi. Sareng deuih nyanggakeun dianggo salaku alarm, sabab urang tiasa nempatkeunana dina jandéla atanapi dina panto bumi. Janten upami panto cenah dibuka, éta tiasa ngirim alarm ka telepon urang. Urang bakal terang naon anu kajantenan di bumi sanaos urang jauh. Ogé cocog sareng sababaraha asistén pasar.

Sensorna sayogi di harga 19,99 euro dina promosi. Anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 8HEVSCJ2. Ku cara ieu anjeun kéngingkeun harga anu istimewa. Sayogi dugi ka 24 Januari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Smart WI-FI Strip 3 Plugs

Koogeek strip

Di tempat katilu urang gaduh tilu colokan, yén urang bakal tiasa nganggo sareng sagala rupa produk di bumi. Hal anu saé anu ditawarkeun ka kami nyaéta kami tiasa ngendalikeun strip tina telepon. Janten urang ngendalikeun alat ieu nyambung ka jarak jauh. Janten urang tiasa ngahurungkeun produk sateuacan urang dugi ka bumi atanapi mareuman. Gampang pisan pikeun ngatur berkat aplikasi dina telepon.

Mangrupikeun salah sahiji produk Koogeek paling serbaguna anu sayogi. Kusabab urang tiasa ngagunakeunana ku réa alat sareng dina sagala rupa kaayaan. Di sagigireun éta gampang pisan dianggo, janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina hal ieu. Salaku tambahan, konsumsi énergi na langkung handap, tiasa ngahémat tagihan anjeun.

Produk mérek ieu sayogi di Amazon dina harga 41,99 euro. Dina raraga kéngingkeunana dina harga khusus ieu kedah nganggo kode promosi ieu: K3MR98UU. Strip ieu sayogi dina promosi dugi ka 24 Januari di toko.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Wi-Fi Smart Colokkeun

Koogeek colokan

Produk kaopat ieu dina daptar sami sareng strip listrik, Ngan dina hal ieu aranjeunna colokan individu. Kami bakal tiasa nempatkeun éta dina sadaya kamar di bumi anu dipikahoyong. Janten aranjeunna bakal ngantepkeun kami pikeun nyambungkeun seueur alat pikeun aranjeunna. Kauntungannana nyaéta urang tiasa ngendalikeunana tina jarak jauh, sahingga urang ogé ngontrol alat-alat anu nyambung kana stop kontak ieu tina aplikasi dina telepon.

Janten, upami urang hoyong ngahurungkeun alat, sapertos lampu, urang tiasa ngalaksanakeunna ti jauh. Atanapi pabrik kopi atanapi kompor listrik hurung. Sadayana anu nyambung dina salah sahiji opat stop kontak ieu anjeun bakal tiasa ngendalikeun gampang jarak jauh. Gampang pisan dianggo ogé.

Bungkus 4 colokan Koogeek ieu aya sayogi di Amazon kalayan harga 43,99 euro. Pikeun kéngingkeun aranjeunna dina harga anu istimewa ieu (harga aslina 55,99 euro) anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: XFZS8G9C. Éta sayogi dugi ka 24 Januari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool Fast Wireless Charger

Carjer Dodocool

Kami ogé mendakan produk dodocool dina promosi ieu. Anu mimiti produk mérekna nyaéta carjer nirkabel ieu. Éta carjer cocog sareng ngecas Qi, Sangkan urang tiasa nganggo éta kalayan sajumlah ageung alat. Éta mangrupikeun carjer 10W, anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngeusi batre telepon ku cara anu langkung gancang, ogé saderhana. Janten urang tiasa kaluar pisan.

Éta carjer aman pisan, anu bakal nyegah masalah dina ngeusi batre, sapertos telepon janten panas teuing atanapi ngagaduhan masalah anu langkung ageung. Janten anjeun teu kedah hariwang nalika ngagunakeun éta. Éta ngagaduhan indikator LED, anu bakal nunjukkeun ka kami upami telepon dieusi atanapi upami muatanna parantos réngsé.

Anjeun tiasa mendakannana dina promosi ieu dina Amazon dina harga 10,99 euro. Upami anjeun hoyong kéngingkeun diskon, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: TPWZM6ED. Dugi ka 24 Januari aya di toko.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Headphone Magnetik Dodocool Dina-ceuli

headphone dodocool

Produk anu terakhir dina daptar nyaéta headphone ieu mérek mékanik anu aya dina ceuli. Sababaraha headphone anu menonjol kusabab enteng pisan sareng alit, ngajantenkeun aranjeunna raoseun pisan dianggo sepanjang waktos. Salian ti gaduh kualitas audio anu hébat, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun musik atanapi ngajawab telepon sepanjang waktos tanpa aya masalah.

Aranjeunna nyambung ka alat sual nganggo BluetoothAranjeunna gaduh kasaluyuan sareng Bluetooth 4.1, janten dina pengertian ieu bakal gampang pikeun anjeun nganggo. Éta ogé ngagaduhan mikropon internal, didesain supados anjeun tiasa nganggo nalika nelepon.

Headphone ieu tiasa dipésér ti a harga khusus 13,99 euro dina Amazon. Upami anjeun hoyong kéngingkeun dina harga ieu anjeun kedah nganggo kode promosi ieu: 7RJHQIL4. Sayogi dugi ka 24 Januari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    Kodeu promo henteu ditampi ku Amazon.

    1.    Ozma cenahna

      Sadaya kode diskon tiasa dianggo ayeuna.