Diskon ngeunaan Koogeek sareng produk dodocool di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun mérek anu dikenal di dunya pikeun produk bumi sareng kaséhatan. Hatur nuhun kana produk mérekna, langkung gampang pikeun ngagaduhan bumi anu nyambung, anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng langkung raoseun. Produkna menonjol pikeun kualitasna, ogé ngagaduhan promosi anu saé dimana anjeun tiasa kéngingkeunnana kalayan harga anu pangsaéna.

Waktos ieu urang pendak pilihan produk Koogeek sareng dodocool kalayan harga anu pangsaéna di Amazon. Promosi samentawis dimana anjeun tiasa mésér sababaraha produk pangsaéna. Janten, jantenkeun hirup anjeun langkung saderhana berkat aranjeunna.

Koogeek Smart Wi-Fi Colokkeun

Koogeek colokan

Urang mimitian nganggo colokan Koogeek ieu, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun ku cara kieu sadaya alat anu kami sambungkeun. Janten dimungkinkeun pikeun ngontrol jarak jauh tina alat ieu, ogé ngahurungkeunana, mareuman atanapi program éta iraha waé urang hoyong. Tanpa ragu, pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun dina hal ieu. Naon deui, cocog sareng asistén sapertos Alexa atanapi Apple HomeKit, janten ngahiji sareng alat sanés.

Sadayana anu aya hubunganana sareng pangendali dilaksanakeun dina aplikasi Koogeek. Tina éta urang tiasa ngendalikeun alat anu nyambung. Éta ogé ngamungkinkeun urang ningali konsumsi énérgi. Kusabab kitu, gampang pikeun ngagaduhan ideu ngeunaan sabaraha énergi anu dianggo sahingga tiasa ngahémat saderhana.

Colokkeun ieu tiasa dipésér kanggo 26,99 euro dina promosi ieu. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: H3UZZ8U6 anu tiasa dianggo dugi ka 25 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeeek Panto / Jandéla Sensor

Sensor panto Koogeek

Salah sahiji produk anu paling dikenal dina merek nyaéta panto atanapi sensor jandéla ieu. Mangrupikeun alat anu tiasa dianggo ku sababaraha cara. Kusabab dimungkinkeun pikeun ngagunakeunana dina panto atanapi jandéla, salaku alat kaamanan. Janten urang dibéjaan upami panto atanapi jandéla dibuka di bumi, sapertos nalika maling. Sanaos éta ogé ngagaduhan kagunaan sanés dina jero bumi.

Urang tiasa dianggo dina lomari, janten nalika dibuka lampu dihurungkeun atanapi dina panto kamar, pikeun pangaruh anu sami. Mangrupikeun salah sahiji ieu produk Koogeek anu langkung serbaguna. Salaku tambahan, éta tiasa dikontrol kalayan gampang ku Apple HomeKit, anu ngamungkinkeun panggunaan langkung saé. Nyaman pisan.

Sensor ieu tiasa dipésér 19,99 euro dina promo Koogeek ieu di Amazon. Pikeun kéngingkeunana dina harga ieu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: DJVIX6IH sayogi dugi ka 28 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Digital Electrostimulator Massage EMS

Koogeek éléktrostimulator

Produk katilu dina daptar nyaéta mérek éléktrostimulator / pijet ieu. Produk anu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun dina sababaraha kaayaan. Boh kusabab anjeun perhatoskeun daérah anu rada capé atanapi kusabab nyeri. Ku cara kieu, stimulator ieu bakal ngabantosan pikeun bersantai di daérah sareng ngirangan rasa nyeri di daérah anu nyarios kalayan cara anu saderhana.

Salah sahiji kaunggulan na nyaéta gampang pisan dikontrol. Salaku tambahan, tina aplikasi Koogeek tiasa dimungkinkeun pikeun ngadalikeun seueur aspek. Sakumaha ngamungkinkeun urang pikeun ngaluyukeun intensitasna, Sangkan éta bakal diluyukeun sareng kabutuhan unggal pangguna. Ukuranana hartosna éta ogé tiasa dianggo dina seueur kaayaan, sapertos linggih di bumi nalika maca, damel atanapi dina ranjang.

Pijet mérek ieu tiasa dipésér ngan 19,99 euro dina promosi. Pikeun kéngingkeunana dina harga ieu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 7RY7732W. Éta sayogi dugi ka 28 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Wi-Fi Smart Colokkeun

Koogeek colokan

Bungkus ieu opat colokan ti Koogeek Mangrupikeun salah sahiji produk terlaris pikeun mérek. Hatur nuhun kana colokan ieu urang tiasa ngendalikeun alat naon waé anu nyambung ka aranjeunna kalayan raoseun pisan sareng jarak jauh. Salaku tambahan, ngalangkungan aplikasi mérek pikeun telepon, anjeun tiasa program aktipkeun atanapi mareuman alat ieu sepanjang waktos. Naon anu ngajantenkeun aranjeunna pilihan tina kanyamanan ageung pisan kanggo bumi kami.

Aranjeunna cocog sareng Alexa sareng Google Asisten, ngamungkinkeun kadali sora sepanjang waktos. Dina aplikasi anu sami kami ogé ngagaduhan kamungkinan pikeun ngontrol konsumsiana sareng panggunaan énergi anu dijantenkeun. Cara anu saé pikeun ningali konsumsi di bumi sahingga tiasa ningali naha konsumsi langkung luhur tibatan anu diarepkeun. Anu tiasa nyingkahan seueur pikasieuneun ku tagihan listrik di bumi.

Dina promosi ieu nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér pak ieu dina harga 40,99 euro dina Amazon. Upami anjeun hoyong tiasa kéngingkeun bungkus ku harga anu istimewa ieu, anjeun kedah nganggo kode promosi ieu: QPTD6UJE sayogi dugi ka 28 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

carjer Mobil nirkabel dodocool

Carjer nirkabel Dodocool

Ngecas nirkabel parantos ngagaduhan ayana hébat dina pasar smartphone. Ku alatan éta, gaduh carjer nirkabel pikeun ngeusi batre telepon pinter anjeun mangrupikeun gagasan anu saé. Carger dodocool ieu ngamungkinkeun anjeun ngecas sadaya modél anu gaduh kasaluyuan sareng jinis muatan ieu ku cara anu saderhana. Maka, éta tiasa dianggo nganggo telepon sapertos iPhone 8, 8 Plus, X, ogé Samsung Galaxy S9 +, S9, Note 8, S8 sareng S8 + sareng anu sanésna.

Éta carjer anu ngagaduhan pamasangan saderhana sareng ogé masihan kami sababaraha posisi. Anu ngamungkinkeun urang nganggo éta ku cara anu langkung raoseun pikeun urang. Kusabab urang bakal gaduh telepon vertikal atanapi horisontal. Éta tiasa disaluyukeun di dinya gampang. Janten tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan.

Ieu mungkin mésér carjer ieu dina harga 14,99 euro dina promosi ieu dina Amazon. Pikeun kéngingkeunana dina harga anu istimewa ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: OHYTSEUJ

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Headphone Wireless Dodocool 

headphone dodocool

Kami mungkas promosi ieu Koogeek sareng produk dodocool kalayan ieuearphone nirkabel mérek kadua. Pilihan anu alus pikeun tiasa ngupingkeun musik dina telepon sepanjang waktos. Éta ogé tiasa dianggo nalika olah raga, sabab cocog sareng nguping pangguna sareng moal murag unggal léngkah.

Aranjeunna sumping sareng Bluetooth 4.1 salaku sambungan standar. Aranjeunna kasohor ngagaduhan résistansi kana kesangÉta sababna aranjeunna cocog pikeun olahraga, salian ti gaduh sistem pembatalan noise. Hatur nuhun ka dinya, dimungkinkeun pikeun ngadangukeun musik ku karapihan pikiran. Aya ogé mikropon anu diwangun ku aranjeunna, anu ngamungkinkeun urang nelepon kalayan leres pisan. Headphone pisan serbaguna.

Dina promosi ieu di Amazon urang tiasa cMésér dina harga 14,99 euro. Anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: ZYPM8NBC pikeun kéngingkeun aranjeunna dina harga khusus ieu.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.