Diskon pikeun produk Koogeek di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun mérek anu parantos nyohor pikeun dirina dina bagéan produk bumi sareng kaséhatan. Produk na nyumbang kana kreasi bumi anu cerdas, ogé kahirupan anu saderhana. Kisaran produk perusahaan lega, sajaba ngagaduhan kualitas luhur sareng nilai anu langkung saé pikeun artos. Ogé, ti waktos ka waktos aranjeunna ninggalkeun kami sareng promosi anu saé.

Sapertos kasus ieu Séri diskon Amazon. Kami mendakan produk Koogeek diskon di Amazon kanggo samentawis. Janten dimungkinkeun pikeun mésér pilihan produk mérek dina harga anu pangsaéna.

Koogeek Wi-Fi Smart Power Strip

 

Koogeek strip

Urang mimitian ku strip opat-stop kontak mérek ieu, éta mangrupikeun strip anu urang tiasa gampang ngendalikeun nganggo asistén anu paling populér di pasar sapertos Alexa. Ku cara kieu, sagala rupa anu bakal urang sambungkeun di aranjeunna bakal dipikahoyong tiasa ngendalikeun jarak jauh ku cara anu saderhana pisan. Janten, tiasa mareuman, ngahurungkeun atanapi program alat jarak jauh sepanjang waktos.

Ogé, hatur nuhun kana aplikasi anu Koogeek nyayogikeun pikeun urang, anu kanggo ngontrol sadayana, alat tiasa diprogram atanapi parios statusna. Janten urang teras-terasan gaduh kontrol kana produk ieu. Éta ogé menonjol pikeun konfigurasi anu saderhana.

Dina promosi ieu dina Amazon anjeun bakal mendakan sayogi kalayan harga 26,99 euro. Pikeun kéngingkeunana dina harga ieu anjeun kedah nganggo kode diskon: UTVANRYU anu tiasa dianggo dugi ka 21 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek LED Strip Lighting

Koogeek LED

Salah sahiji produk Koogeek anu paling terkenal nyaéta strip lampu LED ieu. Mangrupikeun strip anu anjeun tiasa lengkep ngarobih kamar di bumi ku cara anu saderhana pisan. Éta ngamungkinkeun urang pikeun milih inténsitas ku cara anu raoseun, meh adaptasi sareng kaayaan dimana anjeun. Naha anjeun nonton pilem atanapi tuang tuang sareng rerencangan, anjeun tiasa ngonpigurasi kalayan gampang gumantung kana waktosna.

Janten strip LED, konsumsi énergi anu ditepikeun langkung handap tibatan éta bakal nganggo jinis pencahyaan anu sanés. Sesuatu anu bakal ngamungkinkeun urang nganggo éta langkung sering di bumi, tanpa kedah hariwang pisan ngeunaan tagihanana. Éta tiasa dikontrol jarak jauh, ngalangkungan aplikasi, sapertos produk sanés merek.

Hatur nuhun kana diskon di Amazon, harga strip ieu janten 28,59 euro. Sanaos kéngingkeun diskon ieu anjeun kedah nganggo kode khusus ieu: JMZZKQ69 anu bakal sayogi dugi ka 21 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Beuteung Alat Pelatihan

Koogeek abs

Koogeek ogé ngantepkeun kami produk ieu anu nganggo meunang pas di imah ku cara anu langkung raoseun kanggo Anjeun. Produk anu tiasa ngalaksanakeun beuteung, janten anjeun tiasa kaleungitan gajih dina daérah beuteung, anu mangrupikeun salah sahiji anu paling sering ngahasilkeun masalah di kalangan jalma. Janten anjeun tiasa ngalatih di bumi iraha waé anu anjeun pikahoyong sareng éta raoseun pikeun anjeun.

Gagasan sareng produk ieu nyaéta gaduh rutinitas anjeun nyalira, sahingga adaptasi ogé pikeun naon anu anjeun peryogikeun dina waktos éta. Sadayana tiasa ngonpigurasi kalayan gampang nganggo aplikasi Koogeek. Salaku tambahan, dina aplikasi éta sorangan anjeun tiasa ngalacak naon anu parantos dilakukeun sareng épolusi anu kajantenan dugi ka ayeuna. Mangpaat pisan pikeun pangguna.

Dina promosi ieu dina Amazon anjeun tiasa ngagaleuh di a harga khusus 55,99 euro. Sakumaha biasana, pikeun kéngingkeunana dina harga khusus ieu anjeun kedah nganggo kode diskon, sayogi dugi ka 21 Pébruari. Kodeu anu dimaksud nyaéta: LA7DZ6TA

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Lampholder E27

Koogeek wadah lampu

Produk Koogeek anu kawéntar ogé nyaéta wadah lampu ieu, anu tiasa kami anggo dina rohangan anu aya di bumi urang. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngendalikeun bohlam anu urang gaduh di bumi. Kusabab berkat éta, éta urang tiasa ngendalikeun ku asistén atanapi Apple HomeKit, urang tiasa mareuman atanapi ngahurungkeun bohlam anu nyambung.

Salaku tambahan, urang tiasa programkeun pikeun ngahurungkeun dina waktos anu khusus atanapi mareuman dina waktos anu khusus, nganggo aplikasi. Ogé kalayan aplikasi ieu urang tiasa gaduh manajemén énergi pisan nyaman. Janten urang bakal ningali sepanjang waktos upami urang ngonsumsi langkung seueur tibatan anu disangka. Naon anu ngamungkinkeun kami ngatur lampu atanapi lampu bohlam anu hadé di bumi.

Dina promosi ieu di Amazon anjeun tiasa ngagaleuh lampu Koogeek ieu ngan ukur 28,99 euro. Janten kasempetan anu saé, dugi ka 21 Pébruari. Pikeun kéngingkeunana kalayan harga anu istimewa, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: D4M5D6L9

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool Hub USB C 7 dina 1

Hub USB Dodocool

Sakumaha biasana, salian ti produk Koogeek kami ogé mendakan sababaraha produk Dodocool dina promosi. Anu mimiti nyaéta HUB USB ieu, anu pastina tiasa janten bantosan pisan dina sababaraha waktos. Éta ngagaduhan tujuh palabuhan anu sanés, anu tiasa nyambungkeun sadaya jinis alat ka dinya. Hal anu saé nyaéta aya sababaraha jinis port USB, ngamungkinkeun langkung seueur jinis alat.

Ukuran leutik na ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun dipertimbangkeun di kantor atanapi di bumi. Butuh sakedik rohangan, tapi éta bakal ngabantosan anjeun dina sababaraha situasi anu béda. Cocog sareng Laptop Windows, model Apple sareng ogé sareng Chromebooks tina Google. Janten idéal pikeun sadayana.

Dina promosi ieu dina Amazon Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér éta dina harga 20,99 euro. Upami anjeun hoyong tiasa kéngingkeunana kalayan harga ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu kanggo ngagaleuh: LGUZWW3D

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

dodocool Caric Magnetic Lipat

Carjer Dodocool

Tungtungna urang mendakan carjer dodocool ieu. Carger ieu khususna dirancang pikeun Apple Watch, Pikeun tiasa ngeusi batre jam tangan ku muatan magnét. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé sabab ngagaduhan ukuran anu alit, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhanna tanpa aya masalah dina desktop nalika jam ngeusi. Ku kituna, anjeun tiasa ngagunakeunana nalika anjeun angkat ti padamelan atanapi nalika badé angkat ka bumi.

Salah sahiji kaunggulan desain na nyaéta bisa dilipat. Janten anjeun tiasa nyandak éta dimana waé dina ransel anjeun tanpa aya masalah. Pilihan anu saé nalika nyandak kana jalan. Tanpa ragu, produk penting pikeun pangguna nganggo Apple Watch.

Promosi ieu dina Amazon sayogi di a harga ngan 20,99 euro. Pikeun kéngingkeunana kalayan harga anu istimewa ieu, kode diskon ieu sayogi: H8I2PSLT anu tiasa dianggo dugi ka 21 Pébruari.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.