Dolar atanapi cryptocurrency langkung saé?

Kalurahan Aranjeunna parantos lami ngantunkeun rasa panasaran pikeun janten, dina hakna sorangan, bagian penting tina ékonomi global dina sagala rupa aspék. Henteu ngan ukur aranjeunna dibahas kana lingkup tabungan atanapi spekulasi, tapi éta mangrupikeun asét anu penting pikeun diperhatoskeun dina aspek anu sakumaha pentingna dagang éksternalSateuacanna, éta sacara praktis ngawétkeun mata uang Amérika Serikat.

Kaunggulan tina cryptocurrency salaku alat pembayaran dina perdagangan luar negeri

Salah sahiji kaunggulan anu paling urang perhatoskeun dina kantong kami nyaéta transfer cryptocurrency ngagaduhan komisi rendah pisan, atanapi bahkan teu gaduh komisi dina kasus sababaraha cryptos khusus. Ieu kusabab ngalaksanakeun transaksi anu urang lakukeun tanpa bank, sabab kami henteu kedah perantara. Jumlah artos anu henteu tiasa dipertimbangkeun, kumargi komisi anu éntitas biasana ngeusi bathi nalika mindahkeun internasional pisan tinggi.

Aya ahli anu ngaduga yén ka hareup urang bakal tiasa mayar langsung sareng e-Wallet urang (dompét éléktronik dimana pangguna kriptocurrency nyimpen aranjeunna) sanés nganggo kartu kiridit klasik. Ningali kumaha cryptocurrency ngagaduhan posisi gancang, urang moal tiasa nyarios yén éta lamunan lamunan, tapi visi tina waktos anu caket sareng pilihan pikeun janten kanyataan.

Cryptocurrency tuang tina dolar

Sanaos rada éra, jelas yén artos anu diinvestasikeun dina cryptocurrency di mana waé dieureunkeun nanem modal, sareng sanaos pasar forex masih, jauh, pasar panggedéna di dunya, naon ari dagang cryptocurrency parantos ngalih sakitar $ 400.000 milyar sareng terus tumuh sacara éksponénsial (urang kedah henteu mopohokeun yén ngan 10 taun ka pengker cryptocurrency henteu aya kecuali dina pipikiran sababaraha tiori).

Ogé saatos 2018 ragrag konstan, urang kedah nyorot taun saé 2019 anu ngagaduhan cryptocurrency dina umumna, nyorot bitcoin, anu, sanaos dibuka taun 2019 handapeun $ 4.000, ngahontal, nalika urang némpél khatulistiwa taun ieu, éta $ 13.000. Nanging, jauh teuing di luhur anu diprediksi para pangirut na, seueur anu henteu ningali dina bitcoin langkung seueur tibatan gelembung ékonomi anu kaserang ku manusa. Sésana perusahaan ageung, sanaos di luhur harga anu dipiboga dina Januari, henteu kéngingkeun prestasi saénggal dina satengah taun ayeuna dugi ka ayeuna.

Dagang Cryptocurrency

Pikeun mimitian, urang bakal nyarios yén urang ulah bingung dagang liwat Kontrak pikeun Bedana (cfd pikeun singkatanna dina basa Inggris) nganggo cryptocurrency, kalayan dagang liwat CFD sareng forex atanapi sareng pasar forex éta sorangan, nyaéta bursa mata uang anu kedah dilaksanakeun, contona, ku perusahaan ageung anu beroperasi di puluhan nagara, kalayan anu saluyu mata uang nasional.

Dina forex, jalma ngahasilkeun atanapi kaleungitan artos dina operasi forex, sabab hargana teras-terasan robih, janten cita cita nyaéta mésér mata uang sareng ngajualna, atanapi ngarobih, nalika langkung kuat, sapertos anu bakal dilakukeun ku aset kauangan anu sanés .

Tapi dagang liwat CFD nganggo cryptocurrency, mata uang (forex) atanapi sumber daya alam, langkung rumit sareng ngagaduhan kaunggulan sareng karugian, anu bakal kami koméntar.

Anu mimiti, urang beroperasi ku ngungkit, anu hartosna yén upami contona urang mésér CFD tina asét pikeun 1.000 dolar sareng persentase garansi peternakan 10%, pikeun muka posisi kami ngan ukur kedah neundeun 100 dolar, tapi upami harga asetna ngalir ngalawan urang 20% urang bakal kaleungitan 200 dolar, dua kali artos setor, sareng sabalikna, janten, urang hoyong kéngingkeun, atanapi résiko kaleungitan, langkung artos tibatan hasil investasi urang nyalira.

Ieu kusabab nalika muka posisi calo nutupan kami sareng "pinjaman". Jelas upami urang ngorbankeun artos urang tiasa kaleungitan, sareng kaleungitan artos aranjeunna parantos "nginjeumkeun" hartosna éta urang bakal gaduh hutang, sajaba kaleungitan artos anu diinvestasikeun.

Kusabab kitu, penting pisan sateuacan ngamimitian jenis operasi ieu pikeun mastikeun yén setoran anu urang jieun urang sanggup kaleungitannana (pilihan pikeun ngumpulkeun karugian tinggi pisan) sareng éta urang gaduh pangalaman éksténsif investasi di pasar volatilitas tinggi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.