Doogee S98 Pro: kaméra kalawan sensor termal jeung desain alien

Doogee S98 Pro

Saatos nampilkeun Doogee S98, perusahaan damel naon anu bakal janten versi Pro tina alat anu sami. Urang ngobrol ngeunaan Doogee S98 Pro alat nu béda ti S98 dina dua bagian pisan husus.

Di hiji sisi, urang manggihan desain, a desain diideuan alien dina tonggong alat, desain anu dirojong ku desain modul kaméra jeung garis rupa nu ngagambar bentuk Palasik mahluk luar angkasa.

Doogee S98 Pro

Ninggalkeun kumisan desain, titik diferensiasi sejen nu aya kaitannana ka versi normal nyaeta lénsa termal naon kaasup. Salian sénsor utama 48 MP sareng sénsor visi wengi 20 MP, lénsa katilu alat ieu kalebet sénsor termal anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi obyék anu masihan panas.

Lénsa termal incorporates a sensor sinar infi kalayan résolusi anu langkung luhur tibatan alat anu didédikasikeun pikeun ngadeteksi obyék anu ngaluarkeun panas sareng gaduh ceruk pasar anu khusus.

Doogee S98 Pro

lensa ieu ngagunakeun frékuénsi gambar 25 Hz ka meunang gambar sharpest mungkin pikeun ngabantosan urang mendakan kalembaban, bocor cai, suhu luhur, arus hawa, sirkuit pondok...

Hatur nuhun kana algoritma Double Spectrum Fusion, alat ngamungkinkeun urang pikeun overlay gambar sensor utama sarta hiji dipaké pikeun ngadeteksi objék nu ngaluarkeun panas.

Ku cara kieu, pangguna akhir tiasa nyaluyukeun tingkat transparansi dipikahoyong tur manggihan dimana masalah perenahna.

Harga sareng kasadiaan

Perusahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun Doogee S98 Pro di pasar awal Juni. Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan alat ieu, salian terang sadayana spésifikasi anu bakal ditawarkeun ka kami, kuring ngajak anjeun ningali halaman wéb Doogee. S98 Pro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)